Erdem Yener

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Erdem Yener

erdem_yener.jpg
Erdem Yener 1981 yılında Iskenderun'da doğdu. 7 aylıkken yürümeye, 12 aylıkken konuşmaya başlayan ve okuma-yazmayı 4 yaşında öğrenen Yener, ailesinin akademik anlamdaki beklentilerini oldukça yükseltti. İlkokul yıllarında ders çalışmaya ihtiyaç duymadığı için böyle bir alışkanlığı olmayan müzisyen enerjisini, ilerleyen yıllarda derslerden çok sanata yöneltince her ne kadar hayal kırıklığı yaratmış olsa da kendi yolunu çizmeye başladı. Müziğin yanı sıra; karikatür, oyunculuk, radyo programcılığı ve dansçılık ile ilgilenen müzisyen, ergenlik çağından itibaren tüm bu alanlarda da var olmaya çalıştı.
13 yaşında şarkı yazmaya başlayan Yener, 18 yaşında gitar çalmaya başladı ve Ankara'da +4 isimli ilk ve tek grubunu kurdu. 5 yıl boyunca Ankara merkez olmak üzere, bir çok şehirde bar programı ve konserler vererek, gerek cover şarkılar, gerek kendi şarkılarıyla dinleyici ile buluştu.
Erdem Yener, 2003 yılında Istanbul'a yerleşti ve Kedi Müzik'te bir süre mutfağı topladıktan sonra müzik yapmaya başladı. Bu çatı altında bir çok film müziği, albüm ve jingle projelerinde; söz yazarı, besteci, aranjör, solist ve icracı sıfatıyla görev aldı.
Yener, müziğin yanı sıra bir film prodüksiyon şirketinde cast direktörü ve oyuncu koçu olarak çalışmaktadır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst