Bir Cumartesi gecesine hazırlanırken...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Haftanın en hareketli gecesi için büyük planlarınız mı var? Sevgilinizle geçireceğiniz özel bir gece sizi mi bekliyor? Son dakikaya kadar beklerseniz, bu özel günü hazırlıklarla heba edebilirsiniz. Bu yüzden hazırlığınızı bir haftalık zaman yayın.

cumartesihaz%C4%B1rl%C4%B1%C4%9F%C4%B1,_200.jpg



PAZARTESİ

Özel bölgenizdeki tüyleri alın


Tahriş olmuş, yeni ağda yapılmış bikini bölgesinin iyileşmesi için zamana ihtiyacınız var.

• Seksi sırlar: Uzun tüyler ağdayla karışır ve acı riskini artırır. Bu nedenle tüylerinizi önce pirinç tanesi boyutuna gelene kadar kısaltın. Daha sonra ağdanın daha iyi tutması için bölgeye pudra dökün. Böylelikle ağdanın daha sıkı bir tutuşa sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Ağda bantları her iki taraftan da eşit miktarda tüy çekeceği için onları tercih edebilirsiniz. Bu bantları tüylerin çıkış yönüne doğru uygulayın, cildinizi gergin tutun ve tüylerin aksi yönüne doğru bantları hızla çekin. Geride kalan tüyleri cımbızla düzenleyebilirsiniz.

SALI


Pürüzsüz bir cilt

Cumartesiye kadar cildinizin olası bir hassasiyeti atlatmasını sağlayın ve o gün pürüzsüz bir cilt ile karşı konulmaz bir çekicilik yaratın.

• Seksi sırlar: Gerçekleştireceğiniz bir peeling uygulaması ile mükemmel bir cilde kavuşabilirsiniz. 60 saniye boyunca nemli cildinize peeling uygulayın. Bu uygulama, solgun ve ölü deri hücrelerini bir arada tutan bağın çözülmesini sağlar.

Cildinizi yıkadıktan sonra salisilik asit içeren bir yüz temizleyicisi kullanın. Bu ürünü bir dakika kadar cildinize yedirdikten sonra bir dakika boyunca da maske olarak bekletin. Ardından yıkayıp durulayın. Cildinizin üst tabakasını nemli tutmak için, Cumartesi gününe kadar glikolik asit açısından zengin bir krem uygulayın.

ÇARŞAMBA

Mükemmel kavisler yaratın

%C3%A7ar%C5%9Fambahaz%C4%B1rl%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg



Önceden zamanınız olduğunu bilmek, acele edip kaşlarınız yanlış çekmenizi ve bozmanızı engeller.

• Seksi sırlar: Kaşlarınızda değişiklik yapmak istediğinizde profesyonellere başvurmak en iyi çözümdür. Ancak kendi kendinize de evde kaşlarınızı düzeltebilirsiniz. Bunu yapmak için en iyi zaman duş sonrasıdır. Buhar, folikülleri yumuşatır ve tüyleri çekmek kolaylaşır.

Bunun için önce kaşlarınızı normalden daha koyu bir kalemle çizin ve aynadan birkaç adım uzaklaşın. Kaşınızın şeklini beğendiniz mi? Öyleyse, kavisin dışında kalan tüyleri uzama yönüne doğru çekin. Emin olamadıklarınızı çekmeden önce kapatıcı ile kapatıp bakarak karar verin. Uyguladığınız kalemi silin ve kaşlarınızın yeni halini kontrol edin.

PERŞEMBE

Bronz bir tanrıça olun


Otobronzanı erkenden uygulayarak renk farklılıklarının eşitlenmesi için zaman kazanır ve rahatsız edici kimyasal kokunun yok olmasını sağlarsınız.

• Seksi sırlar: Duşa girin ve bir lifle keselenin. Kurulandıktan sonra, önce eklem yerlerinize, dizlerinize ve bileklerinize, ürünün eşit emilmesini sağlamak için nemlendirici sürün; zira kuru ciltte otobronzan dağılmaz. Otobronzanın sprey formlu olmasını tercih edin. Böylelikle, elle uygulamada daha kolay oluşan renk farklılıktarı önlenmiş olur. Bronzlaştırıcınızı kullanmadan önce spreyin uygulama hızını bir kağıt üzerinde test edin. Emin olduğunuzda, saçınızı toplayın ve tekrar duşa girin (bronzlaştırıcı maddeler suyun altında daha kolay temizlenirler).

Tüpü cildinizden 6 cm uzakta tutarak, eşit ve yatay uygulamalarla cildinize püskürtün. Sırt bölgenize uygulamak için öne doğru eğilin ve boynunuzdan kalçanıza kadar püskürtün. 15 saniye kadar rengin yerleşmesini bekleyin. Ardından boyanın kuruması için 10 dakika zaman tanıyın. Cildinizde renk düzensizlikleri ve izler oluşursa bunları nemli bir banyo lifiyle hafifçe keseleyerek yok edin.

CUMA

Saçlar ve tırnaklar hazır


Saçlarınızı Cumartesi şekillendirmek yerine bu işi bugünden hallederek ciddi anlamda zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde saç derinize yağ üretmek için zaman tanımış ve elektriklenme riski taşıyan tutamlarınızı düzleştirmiş olursunuz. Tırnaklarınıza gelince; onlara kurumaları için daha fazla zaman tanıyarak ojelerinizin bozulmasını önleyebilirsiniz.

• Seksi sırlar: Saçınızı yıkayın. Ancak köklerin canlı kalmasını sağlamak için saç kremini sadece tutamların ucuna uygulayın. Saç stilisti Teddy Charles, saçlarınızın kabarmasını ve düzleşmesini önlemek için, tutamlarınızı ısının yarattığı hasarlara karşı koruyan ve saça parlaklık kazandıran bir krem kullanmanızı öneriyor.

Saç tellerinizi yukarıdan aşağıya doğru fönleyin ve saç köklerini daha güçlü çekerek hacim kazandırın. Şekillendirirken ise kalın telli yuvarlak bir fırça kullanmaya özen gösterin. Sıra tırnaklara geldi. Etlerinizi geri itin ve uçlarını eşit uzunlukta olacak şekilde törpüleyin. Ardından bir kat baz ve iki kat renkli oje sürün. Doğal renkler hataları gizlerken, parlak formüller ojenin tırnağa sabitlenmesini sağlar.

CUMARTESİ

Son rötuşlar


Son çarpıcı etkiyi yaratmak için aşağıdaki adımları uygulamayı unutmayın.

cumartesihaz%C4%B1rl%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg



• Son birkaç gün içerisinde kasıklarınızda çıkan tüyleri cımbızla alın. Arada uzun olanlar varsa bunları tıraşlayın. Cildinizi yanlışlıkla kesmemek için iyice germeyi ihmal etmeyin.

• Ünlülerin makyözü Rachel Goodwin, normal makyaj rutininizde fark yaratmak için, göz kapaklarınıza kahverengi gölgeler uygulamanızı öneriyor. Uyguladığınız bu göz farını yanlara doğru yayın ve buğulu bir parlaklık yaratmak için üzerine bir miktar vazelin uygulayın.

• Saçlarınızı büyük boy bigudilerle sarın ve saç kurutma makinesi ile üzerlerine sıcak hava verin. Siz giyinirken saçınızdaki bigudiler de soğuyacaktır. Bigudileri çıkarın ve saçınızın tepe kısmını hafifçe kabartın.

• Giyindikten sonra, otobronzan uygulamış olduğunuz cildinize, bronzlaştırıcı pudra uygulayarak renginizi pekiştirin. Büyük uçlu bir fırça kullanarak pudrayı dairesel hareketlerle uygulamaya özen gösterin.

• Nemlendirdiğiniz cildinizin üzerine en sevdiğiniz parfümü sıkın. Koku molekülleri gecenin geç saatlerine kadar cildinizde kalacaktır.

Alıntıdır!
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Pazartesinden hazirlanmaya baslamak gerekiyormus. Aslinda dogru, ben bir günde hepsini halletmeye calisiyorum. :iyyyy:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst