Hamilelikte Saç Bakımı

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
BC5A3469364E8AB6322E52B907485.jpg



Elektriklenen Saçlar

Saçlarınızdaki nem azalıp çok kuruduğundan elektriklenebilir. Hem saçlarınızı yatıştırmak hem de nemlendirmek için birkaç damla tatlı badem yağına ihtiyacınız var! Badem yağını avucunuzun içine alın ve ovuşturarak dağıtın. Ellerinizi saç uçlarınıza sürün. Anıda renginin parladığını, elektriklenmenin giderildiğini göreceksiniz.

Kabaran Saçlar

Hamilelik ve doğum sonrası sürecinde saçlarınız kabarıp zor şekil alabilir. Saçlarınız her zamanki haline dönene kadar saç kremi ve nemlendirici özellikli şampuan kullanabilirsiniz. Saç kremini sadece saç uçlarına sürmeye dikkat edin.

Saç Dökülmesi

Hamilelikte ve emzirme döneminde saç dökülmesi yaşayabilirsiniz, telaşa kapılmayın! Doktorunuzun kontrolünde vitamin ve mineral desteği alın. Saçlarınız yeniden çıkacaktır.

Dalgalı Saçlar

Doğal dalgalı saçlarınız hamilelik sırasında şekle girmiyorsa gece uyumadan önce saçlarınızı 3 ya da 4 parçaya ayırıp örün. Sabah uyandığınızda saçlarınızı açıp biraz köpük sürerek saçlarınızı sabitleyin.

Düz Saçlar

Düz saçlarınız eskisi gibi pürüzsüz görünmüyorsa ısıya karşı koruyucu saç bakım ürününü saçınıza uyguladıktan sonra çok sık olmamak şartıyla saç düzleştirici alet kullanarak şekil verebilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst