Rosalinda-Atv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
rosinka.jpg


Rosalinda, Meksikalı fakir bir ailenin kızıdır. Zengin bir adamı -yapmadığı halde- öldürmekle suçlanan ve hapiste olan Rosalinda'nın annesi Soledad, kızını kız kardeşi hasta Dolores'e emanet eder ve Rosalinda Dolores'i annesi sanmaktadır. (Daha sonra Dolores ölmek üzereyken gerçeği söylemiştir.)

Cinayet şöyle gerçekleşir: Soledad söz konusu zenginin (Jose Fernando) kayınbiraderi Alfredo ile gizlice evlenmiştir. Alfredo zengin bir aileye mensup bir avukat, Soledad ise onun sekreteridir. Alfredo, sosyal sınıf farkının ve özellikle de kız kardeşi Valeria'nın tepkisinden çok çekinmektedir. Daha sonra Fernando, Soledad’a tecavüz etmeye kalkışınca Alfredo, Jose Fernando’yu öldürür. Alfredo’nun suçunu Soledad üstlenir.

Yirmi yıl sonra kızları Rosalinda çiçekçilik yapmaktadır ve çiçeklerini satmak için zenginlerin yer aldığı bir restorana gider. Jose Fernando ve Valeria'nın oğlu Fernando Jose ile karşılaşır ve ilk görüşte birbirlerine âşık olurlar. Fakat Rosalinda, Fernando Jose'nin o güne kadar hiç tanımadığı annesinin öldürdüğü ileri sürülen adamın oğlu olduğunu bilmemektedir. Tabii bundan Fernando Jose'nin de haberi yoktur. Daha doğrusu hiç kimsenin bu konu hakkında bilgisi yoktur çünkü Rosalinda'nın Dolores'in kızı olduğu sanılmaktadır. Daha sonra Rosalinda ve Fernando Jose evlenirler.

Fernando Jose'nin üvey annesi Valeria, Rosalinda'nın ailesinin fakir olduğundan dolayı bu evliliğe karşı çıkar ve daha sonra Valeria, Rosalinda'nın gerçek annesinin, kocasını öldüren kadın olduğunu öğrenir. Rosalinda hamile kalır ve doğum yapar. Valeria, Rosalinda'nın çocuğunu alır ve Rosalinda bu üzüntüyle aklını kaçırır. Daha sonra Fernando Jose, Rosalinda'yı akıl hastanesine yatırır ve orada yangın çıkmasıyla Rosalinda'nın öldüğü haberini alırlar ama Rosalinda yangından kurtulmuş ve kaybolmuştur.

Bunun üzerine Rosalinda'nın kuzeni Fedra, Fernando Jose ile evlenmek için türlü oyunlar yapar ve dilediğine kavuşur. Rosalinda ise hafızasını kaybetmiş durumda dilencilik yapmaktadır. Yeni yüzler arayan Alex onu dilencilikten kurtarır ve eğitir. Fernando Jose, kafeteryada Rosalinda ile karşılaşır ama yanına geldiğinde onun adının Paloma Dorandes olduğunu öğrenerek ona yeniden âşık olur. Rosalinda'nın öldüğü fikrini bir türlü kabullenememiş olan Jose, bir ikilem içine düşer. Bir yandan Alex de ona âşıktır ama Paloma'nın yine sevdiği kişi Fernando Jose'dir.

Paloma belirli müzik eğitimlerinden sonra şarkıcılık hayatına başlar ve bir numara olur. Bir gün Alex ile Paloma (Rosalinda), Fernando Jose'nin verdiği bir piyano resitaline giderler. Fernando Jose'nin çaldığı parça Rosalinda'nın hafızasını yerine getirir. Bunun şaşkınlığıyla dışarıya fırlayan Rosalinda'ya araba çarpar. Yüzündeki yara izi estetik ameliyatla silinen Rosalinda’yı Fernando Jose ziyaret eder. Ona Paloma’nın sen olduğunu biliyordum gibisinden bir şeyler anlatmaya çalışır fakat Rosalinda yüz vermez. Hem yıllarca bebeğini ona göstermemiş, hem de Fernando Jose, Fedra ile evlenmiştir . Valeria’nın onca uydurduğu yalana inanmıştır üstelik. Daha sonradan sağlığına kavuşan Rosalinda, kocası Fernando Jose ile problemler yaşar. Sorun bebek Erica'dır. Aslında her ikisi de birbirlerine halen âşıktır fakat bunu Valeria'nın kışkırtmaları ve biraz da Fedra'nın Fernando Jose'ye uyguladığı baskılarıyla birbirlerine açıklayamamaktadırlar. Sonunda Fernando Jose'nin kaldığı evdeki hizmetçinin yardımlarıyla Rosalinda, bebekleri Erica'yı kaçırır. Fakat zaman geçtikçe durumlar karışmaktadır. Rosalinda'nın kuzeni Beto, parası için Valeria'ya Rosalinda'yı dilendiren adamın ettiği tecavüz sonucu dünyaya gelen kızı April ile evlenir. April'ı Valeria, evinde hizmetçi olarak çalıştırmaktadır. Rosalinda'yı dilendirmesi için anlaştığı adamı Valeria öldürür. Bu cinayete Beto tanık olur ve polise şikâyette bulunarak Valeria'nın hapse atılmasını sağlar. Aynı anda rahatsızlık belirtileri başlayan Rosalinda ve Fedra doktora başvururlar fakat hastahane raporları karışarak sonuçların yanlış anlaşılmasına sebep olur. Ölümcül bir hastalığa yakalanan Fedra'nın yerine Rosalinda'nın öleceğini sanır. Fedra'nın kız kardeşi Lucy'nin kocası (Fedra'nın eski sevgilisi) Anibal'den olan çocuğu ise, onlara verilir çünkü Lucy hamile kalamamaktadır. Rosalinda ise bu olaylar sırasında yeni bir adamla nişanlanır fakat tam nikâh masasında adam verdiği karardan cayar. Çünkü Rosalinda ile Fernando Jose'nin aşkını bilmektedir. Sonunda Fernando Jose ile Rosalinda mutlu bir hayat sürer...
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
bu dızı ruyama gırerdı bır sahnesı vardı babasını kaybetmıs valerıa cadısı o an kıza tokat atıyo ruyamda o kadını guzelce dovmustum :dil: otobuste yolda herkes bu dızıyı konusuyodu:sigara:
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
ne komik günlerdi ,
rozalindalı günler,dizi kıtlığına kalmıştık sanırm o dönem:sarki:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Latin güzeli Thalia...

Hayatıma damga vuran pembe dizilerden 1. si:D:D

Diğeri de Vahşi Güzeldi:D:D
 

ece21

Aktif Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
387
Tepki
216
Puan
43
Yaş
35
Konum
DİYARBAKIR
Show tv de vahşi kedi vardı sabahları yayınlanıyodu pembe dizi bend eonu izliyodum canım,netten baktım ama bulamadım

bir izlemeye başlayınca bırakamıyor insan değil mi
haklısın canım tiryakilik yaratıyo ya netten dizi izlenmiyor ki donuyo tadı çıkmıyor öyle canım:dertli::dertli:
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
ay çok güzel bir diziydi bu yaaa..öncesinde marimar vardı :kptmya: kadın zaten taş gibi yaa...şimdi bile o yaşına rağmen çok güzel ..güzellik genlerden geliyor anlaşılan yaş ilerlese de değişmiyor ...bu kadın tam benim tarzım ..zayıf ama suratı da zayıf değil ...yuvarlak bir suratı var ..ne gözlerinin altında çöküklük var ne birşey ..işte güzellik budur ..hem bedeni zayıf olup suratı yuvarlak dolgun olmak marifet ..
bu arada kız kardeşim bu kadının ikizi gibi ..gençkenki resimleri var yüklesem buraya rosalinda sanarsınız :kptmya::kptmya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst