Es-es -Show Tv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
es_es_kampus_h.jpg


DİZİ KADROSU
Oyuncular Ahmet Rıfat Şungar, Erdal Beşikçioğlu, Berk Hakman, Derya Alabora, Leyla Tuğutlu, Pınar Dikici, Umut Karadağ, Olcay Yusufoğlu, Beyza Şekerci, Sertan Erkaçan, Mert Aydın, Süreyya Güzel
Yapım Tıms Productıons-Timur Savcı
Yönetmen Bahadır İnce
Senaryo Barkın Şenüren, Sevilay Öztürk
Müzik Cem Özkan


Kimileri şanslı doğar! Lüks bir semtte yaşar, iyi okullarda okur, kolay iş bulur, en güzel kızı kapar, babası ona en iyi arabayı alır. Hayat kolaydır onun için. Kimileri de şanssız doğar! Yoksul bir mahallede yaşar, iyi okullarda okuyamaz, iş bulamaz. Doğduğu gün kaderi çizilmiştir, zor bir hayatın içine düşer… Dener, çabalar ama çoğu zaman başaramaz, tutunamaz. Bir şekilde suça bulaşıp sabıkalı olma dışında başka bir alternatifi olmaz hayatta.. Ama başka ne yapabilir ki? Yaşadıkları onların tercihi değildir, pisliğin içine doğmuşlardır sonuçta. Etiketi yapıştırmak kolaydır; Sokak serserisi. Mahalle delikanlısı… Aynı Uras gibi… Geçmiş günahların gölgesi uzun olurmuş. Ne geçmişi peşini bırakacaktır ne de ona sokak serserisi gözüyle bakanların zulmünden kurtulacaktır Uras... Ama kaderine ters gidecektir… Yeni arkadaşları, yeni ortamı, yeni şehir aracılığıyla hayatını değiştirmeye, düzeltmeye, içine doğduğu çukurun pisliğinden kurtulmaya çalışacaktır… Bazılarımız o gence, el uzatmak, bir ışık olup önünü aydınlatmak, kaderini değiştirmek isteriz. Bir sokak serserisinin kendisine uzatılan eli tutması ve ışığa doğru ilerlemesinin hikayesi ES-ES. Uras yeni umutların şehrine yol alacaktır. Eskişehir (namıdiğer ES-ES)’e Onun için bütün bu olanlar yeniden doğmaktır. Hele bir de aşık olduğu zaman…

14. BÖLÜM ÖZETİ
Uras ve Tercan karşılıklı sözler verir. Uras sözüne sadık kalacaktır, peki ya Tercan? Aileye bakmak, onların sorunlarıyla ilgilenmek Tercan'ın boyunu aşan hareketlerdir. Öyle bir yük altına girmiştir ki, acaba ne zaman ve nerede patlayacaktır? Uras'ın hırsızlık suçundan hapse girmesi, Işık Hoca'yı yıkar. Uras konusunda büyük bir hata yaptığını düşünür ve en sonunda Uras defteri kapanmıştır onun için. Uras'ın hapiste yazdığı mektuplar ikisinin arasını düzeltmeye yetecek midir? Tercan'ın kalibresinden aşan bir mücadele içine girdiğini bilen Azmi aportta beklemektedir. Selmin yeni açtığı pavyonun solistliğini er ya da geç kabul edecektir. Azmi'nin umut ettiği gibi, yine her şey eskisi gibi olacak mıdır? Tercan'a acil para lazımdır. Laptop olayını eline yüzüne bulaştırdığı için Kudret'ten de yardım alamaz. Küçük çetesiyle araba hırsızlığı yapmaya başlar. Kader onları Eşref'in bekçilik yaptığı fabrikaya getirir. Başları iyice derde girer. Eşref bu hırsızlığa engel olabilecek midir? Uras, tutukevinde dosttan çok düşman edinir. Dik duruşu, beklendiği gibi başına iş açar. Ama bu süreçte, yepyeni bir arkadaş da edinir. Kürşat… Uras, bundan sonrası için yepyeni bir kanka mı kazanmıştır? İşleri kötüleyen Müfit, kızının eve geri dönmesini ister. Gülçin de Alaz'ı eve dönmeye ikna edemez. Müfit, sadece Alaz'a zarar vermekle kalmaz, Dilşa ve Selmin'in de hayatlarını alt üst eder. Selmin artık bir karar vermek zorundadır. Ya Tercan'ın yanında yer alacaktır ya da Azmi'nin. Hangisi en doğrusudur? Rüya, Uras'ın hırsızlık olayını fırsat bilir ve İrem'i ondan soğutur. Hatta anne kız tatile gidip aralarını iyice düzeltir. Rüya, aynı şekilde Işık'ı da etkilemek ister. Rüya bu mücadelesinde başarılı olabilecek midir? Gürel hastaneden çıkan Menekşe'nin etrafında pervane olmaya devam eder.. Uras'ın başına gelenlerden dolayı sinirli olan Menekşe, Gürel'i azarlar ve kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ama Gürel'in yılmaya niyeti yoktur. Ne yapıp edip Menekşe'yi sevgisinin gerçekliğine inandırmaya karar verir. Züppe Gürel kendini değiştirebilecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Es-Es



Tarih: 2009-12-19 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



Uras’ın hedefinde, aileyle ilgilenmediğini düşündüğü Tercan mı, yakalarından düşmeyen Azmi mi yer alacak?
Es-Es
(Yeni Bölüm)
Vahide Gördüm’ün konuk oyuncu olarak yer aldığı Es-Es,
yeni gününde yeni bölümü ile ATV’de!..
16.Bölüm özeti:
Uras hapishaneden çıkmıştır çıkmasına ama onu dışarıda daha zor günler bekler. Selmin, Azmi’nin tuttuğu evde kalmaya karar verir. Bu karar Uras’ı derinden sarsar. Uras tüm bu olup biteni kabul mu edecek? Yoksa yeni bir hesaplaşmaya mı girecek?
Peki ama kimle? Uras’ın hedefinde aileyle ilgilenmediğini düşündüğü Tercan mı, yakalarından düşmeyen Azmi mi yer alacak?
Uras’ın ziyaretine gelmeyen, mektuplarına cevap vermeyen Işık’la karşılaşması aralarındaki soğukluğu giderecek mi? Işık’ı, suçsuz olduğuna ikna edip ilişkilerindeki bu sıkıntılı günleri geride bırakabilecekler mi?
İrem için, Uras’ın delil yetersizliğinden hapisten çıkması onu affetmesi için yeterli olacak mı? Uras, hapishanede ziyaretine gelmeyen İrem’e nasıl davranacak?
Berivan verdiği sözde durmak, Dilşa’yı kendi eliyle Azad’ın ailesine teslim etmek için her yolu dener. Berivan, Dilşa’ya iki seçenek sunar: Ya Diyarbakır’a dönecek ya da hayatına son verip ailenin namusunu temizleyecektir. Dilşa bu çıkmazdan kurtulabilecek mi?
İrem, Rüya’nın günlerdir kendinden sakladığı gerçeği öğrenir. İrem de Rüya gibi Işık’ın ihanet ettiğini düşünür ve babasına hesap sormaya karar verir. Işık, İrem’in tepkisine nasıl karşılık verecek?
Gürel, gizliden gizliye yürüttüğü yaşlılar yurdundaki kitap okuma sosyal projesine devam eder. Ama, katıldığı bu sosyal projeyi Menekşe ve üniversitede herkes öğrenir. Peki Gürel, yaptıklarından haberdar olan Menekşe’nin sevgisini kazanmaya başarabilecek mi?
Uras’ın hapishanedeki düşmanları için artık hedef Kürşat ve Edip’tir. Ama önce Uras’ın hapishaneden çıkmasına neden olan şahitliği kimin yaptığını öğrenmek isterler. Bakalım amaçlarına ulaşabilecekler mi?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Es-Es



Tarih: 2009-12-26 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



Uras, Azmi hesaplaşmasında neler yaşanacak?

[DM]xbmyg2_eses-17-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Es-Es
(Yeni Bölüm)
17.Bölüm özeti:
Azmi ve Uras karşı karşıya geliyor. Uras elindeki çakmakla benzini ateşleyecek mi? Yoksa pavyonda bulunan Işık ve Selmin durumdan haberdar olup Uras’a engel olacaklar mı? Azmi tüm bu olanlardan sonra Uras’a karşılık vermek için bir hazırlığa girişecek mi?
Uras, kendisine kırgın olduğunu bildiği Işık’ın gönlünü kazanmak, suçsuz olduğunu anlatmak için bir çok girişimde bulunur. Ancak, Işık için Uras defteri kapanmıştır ve o defter açılmayacaktır. Uras ise yorulmuştur artık. Uras, defterin sayfalarını aralama uğraşından vazgeçecek mi?
Fethi, Uras’ın hapisten çıkışını kutlamak için bir yemek düzenler. Dilşa tarafından geceye davet edilen İrem ve Alaz bakalım bu daveti kabul edecekler mi?
Dilşa’yla zor günleri geride bıraktıklarını düşünen Tercan için ‘tatlı hayat’ başlamaktadır artık. Ama önce Dilşa’yı kendiyle yaşama konusunda ikna etmesi gerekiyor. Dilşa, Tercan’a nasıl bir yanıt verecek?
Uras’ın hapishanedeki düşmanları kendilerini gammazlayan kişi olan Edip’i ortadan kaldırmak için kararlıdırlar. Ama önce Edip’in hamiliğini yapan Kürşat’ı ortadan kaldırmak gerekir. Kürşat bu oyunu bozup hayatına devam edecek mi?
Her seferinde yeni bir şey deneyen Gürel, kolay kolay pes etmez. Gürel bu seferde o güne kadar yapmadığı bir gezi organize eder. Amaç yine Menekşe’dir. Bakalım Gürel bu sefer Menekşe’nin kalbini çalabilecek mi?
Menekşe ve İrem, Uras’la konuşmak için kaldığı pansiyonu yerini öğrenmek isterler. Bakalım ilk öğrenen kim olacak?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-10 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcinoa_es-es-dizisi-18-bölüm-fragmanı-show_shortfilms[/DM]


YENİ
Es Es
1. Bölüm
“En Son Umut Ölür”
Bazen tüm dünya, tüm insanlar karşınıza geçip, yenileceğiniz, vazgeçeceğiniz anı bekler. “Ben demiştim” diyebilmek için. Bazen en iyi niyetli sözcükler bile “umudunu kırmak istemem ama…” diye başlar. Ve siz söylenenlere kulaklarınızı tıkayıp yolunuza devam etme gücünü her zaman kendinizde bulamazsınız. İşte o zaman içinizden tek geçen şey, kaçıp gitmektir. Kaçıp gitmek. Üzerinizdeki tüm gözlerden, sizi işaret eden her parmaktan ve hatta bazen en sevdiklerinizden… Kaçıp gitmek… Ve hayat her zaman adil değildir. İşin kötüsü siz zaten bunu bilirsiniz. Bilirsiniz ama, yine de denersiniz… Hayalleriniz için… Size inananlar için… Geçmişinizi bir kenara bırakıp, tüm kırık döküklüklerinizle, parçalanmışlıklarınızla, denersiniz.
İncecik saplarıyla rüzgara kafa tutan gelincik çiçekleri gibi tekrar tekrar tutunursunuz hayata. Bunun için bir nedeniniz her zaman bulunur. Çünkü o çoktan kaybettiğinizi sandığınız umut içinizde bir yerlerde gizlenmiş, ona en çok ihtiyacınızın olacağı zamanı bekler. Ve işte bir gün o umut gizlendiği yerden çıkar, size doğru bildiğiniz yolda tekrar yürüyebilecek gücü verir. Ve bu güç bazen, en beklemediğiniz, sizi en çok yaralayan, en karanlık yerden çıkar.
Uras’ın umut yolculuğu da tıpkı böyle, yeniden başlar. Tam bitti sanırken, yenilmişken, kaybetmişken, geri dönmeye karar vermişken… Umut, karanlık kuytusundan çıkar. Uras’ı bir peri masalına ve bu masalı gerçekleştirebileceğine inandıran Işık hoca ölmüştür… Öldürülmüştür… Uras’ın kaçıp kurtulmaya çalıştığı tüm gözler yine dikilmiş Uras’a bakar, tüm parmaklar yine Uras’ı işaret eder. Artık kaçmakla kurtulamayacağının farkındadır Uras. Yapılacak tek bir şey vardır, kalıp savaşmak.
Uras Işık hocanın katillerini ne pahasına olursa olsun bulacak, onlardan Işık hocanın intikamını alacak, üzerine sürülen bu korkunç lekeden de kurtulacaktır. Şimdi tüm dünya Uras’ın karşısında olsa da, sevdiği kız ondan yüz çevirmiş olsa da artık fark etmez. Uras ona güç veren ışığın içinde olduğunu anlamıştır artık. Yaşadıklarından öğrenmiştir ki; Bazen umut etmek yetmez, umut olabilmek gerekir…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xcl434_es-es-19-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman%C4%B1_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-03-17 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
ES ES

2. Bölüm
“VAZGEÇERSEN YENİLİRSİN”

Bilmelisiniz ki, hayatta göze alabildiklerimiz kadar varız. Her şeyinizi kaybetmeyi göze almışsanız, her şeysinizdir. Hiç bir şeyinizi kaybetmek istemiyorsanız, sevdikleriniz için, hayalleriniz için, onurunuz için… İnanın hiç bir şeysinizdir. Ödediğiniz bedelle doğru orantılıdır tutkularınız, inançlarınız, arzularınız… Gerçeğin peşine düşmenin bedeli de, çoğu zaman en ağır olanıdır. Dünya iyi ve kötülerin dünyası olduğu kadar cesur ve korkakların da dünyasıdır. Kötüler bütün korkakları kendi saflarına bu yüzden kolaylıkla çekerler. Korkarsanız, susarsanız ve onaylarsınız! Kötülerin gölgesinde bir leş gibi yaşar korkaklar. Bir de gerçeğin peşine düşmüş cesur serüvenciler vardır. Çoğu zaman günah keçisi olurlar onların dünyasında. Ama bir serüvenci için en ağır ceza onurunun ayaklar altına alınmasıdır. Sanki boynunda yağlı bir urgan varmış gibi nefesi kesilmişçesine yaşar hayatı. Aldığı her nefes ıstırap olur. Bu acıdan kurtulmak için gerçeğe ihtiyacı vardır. Dünyayı daha güzel kılmak için göze alamayacağı hiçbir şey yokken onun, düşlerinin ve doğru bildiklerinin peşinden korkusuzca yürürken, önüne taş duvarlar gibi engeller çıkar. O yolunda ilerledikçe her şey ama her şey sanki karşısında gibidir. Yürüdükçe yolunda, çelikleşir. Her engelle karşılaştığında artık daha da kararlıdır başarmak için. Artık hiç bir telkini dinlemez, ne anasının yakarışı ne zalimin göz dağı yolundan döndüremez onu. Adil olmayan bir dünyada haklılığınızı anlatmanız kadar zor birşey yoktur. Size inanacak çok az insan olsa da etrafınızda, vazgeçemezsiniz. Eğer vazgeçerseniz, yenilirsiniz…
Uras, Ali’nin elinden kendisinin de hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde kurtulur. Olayların kilit noktası Kenan’dır. Onun vereceği ifade hem Uras’ı katil damgasından kurtaracak hem de adaletin yerini bulmasını sağlayacaktır. Ne var ki cinayetin ardındaki esrar perdesi çözülemeyecek denli büyüktür. Uras, umudunu Kenan’ın vereceği ifadeye saklamışken işler hiç de umduğu gibi gitmez. Kenan susturulur… Oğlunun tehlikeli bir yolda ilerlediğini gören Selmin, Uras’ı İstanbul’a dönmeye ikna etmekte kararlıdır. Bir yandan da sevdiği kıza suçsuzluğunu ıspatlamaya çalışan Uras’ı zor bir karar beklemektedir. Kenan’la birlikte aklanma hayali suya düşen Uras, içine düştüğü bataktan çıkmak için suç işlemek zorunda kalacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-24 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcn8rd_es-es-dizisi-3-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
ES ES
3. Bölüm
“HABİL İLE KABİL”
Herhangi bir yabancının attığı taş çok derinden yaralamaz da insanı, kardeşin attığı kuru bir dal parçası hançer gibi saplanır kalır göğsünün tam orta yerine. Sen hep çocukluğundaki gibi olacak sanırsın. Düşüpte dizlerin kanadığında, kendi canı yanmışçasına koşan kardeşinin, hiç yıkılmayan bir duvar gibi arkanda olacağını düşünürsün. İşte hayat tam burda kendi oyununu oynamaya başlar. Zaman denizinin dalgaları öyle bir çürütür ki o duvarı, hiç yıkılmayacağını düşündüğün duvar bir karabasan gibi çöker üstüne. Görürsün o duvarın çökmek üzere olduğunu ama umut, insanı her daim yeniden ikna eden umut, kocaman bir aldanışın peşinden sürükler seni. Duvarın altındayken anlarsın ki, çocukken yaranı sarmak için koşan kardeşin, başka biri olmuştur artık. Yıllar onu başka biri yapmıştır. Aynı karından dünyaya gözlerini açtığın, aynı memeden süt emdiğin kardeşin bir yabancı gibidir sana. Hiç başına gelmeyecek sandığın, bir masal olarak bildiğin Habil’in hikayesi senin hikayen oluverir, birden.
Kabil dökmüştür ya Habil’in kanını toprağa, Habil en yakınından yemiştir ya hançeri, ahı bir hayalet gibi dolanır hala yeryüzünde. Kendi çektiği acıyı defalarca kez yaşatır insanoğluna. İhanet bıçağını bileyler kardeş kanıyla sulanmış toprak ve bu bıçağı her defasında başka bir Kabil’in eline tutuşturur.
Uras, Tercan’a güvenmekle çok büyük bir hata yaptığını anlar. Ona verdiği sözü tutacağını düşündüğü kardeşi, Uras’ı hayal kırıklığına uğratmıştır. Cinayet suçlamasından aklanmak isterken başka bir belanın ortasına düşer. Üstelik bu soygundan tek karlı çıkan, Tercan ve Azmi olmuştur. Uras bu soygundan eli boş dönmüş, masumiyetinin belgesi olan deftere ulaşamamıştır. Ancak defterden haberdar olan ve peşine düşen tek kişi Uras değildir. Yahya’da bu defteri eline geçirmek için uğraşmaktadır. Tercan’ın suç zinciri onu Yahya’nın karşısına çıkaracak kadar büyüyecektir. Yahya, güç ve para vaadinde bulunarak, Tercan’a kendisi için çalışmasını teklif eder. Hayatı boyunca güçlü olmak isteyen Tercan için bu teklif baş döndürücüdür. Ancak Yahya’nın şart koştuğu şey Tercan için çok ağır olacaktır.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
ayy bende esse show anladım yahu :D
neyse paylasım icin tesekkürler imzanıda ben cok aramısdım :D
beren kullanıyodu neyse :D
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-31 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcqtu0_es-es-4-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

FİNAL
ES ES
4. Bölüm
“BABASIZ ÇOCUKLAR KOROSU”
“Uçurum kenarında büyüyen ağaç gibidir babasız çocuklar. Uçurumun boşluğuna savrulacak diye bir türlü kök salamazlar hayata. Babasının sevgisi bir gölge gibi düşmezse insanın üzerine, deliksiz bir uyku yasaktır ona. Her sabah korkuya bulanmış bir kalple günaydın derler yaşama. Hani bazen uykunun arasında sıçrayıpta uyanırız ya, hayatın içinde de bir çok kez irkilir baba şefkatinden mahrum kalmış çocuklar. Ellerinden hep bir şeyler alınacakmış gibi yaşarlar, kaybetme korkusu bir deri gibi yapışmıştır üstlerine. Bu yüzden hazırlıksız yakalanırlar bütün sağnaklara. Üşümeleri bundandır. Çok sıkı tutarlar kendilerine uzanan eli. Bazen acıttıklarının farkına varmazlar. Bırakıp gitmesinden korkarlar o elin. Çünkü daha başlarken hayat çok şey çalmıştır onlardan.
Zamansız giden babayla, sevgisini hiç göstermeyen baba arasında pek fark yoktur aslında. İkisi de doldurulamaz boşluklar bırakır çocukların hayatında…”
Yaşadığı hayattan kurtulmak isteyen Tercan için Yahya’nın teklifi baş döndürücüdür. Ancak kardeşiyle tüm çatışmalarına, kavgalarına gürültülerine rağmen aynı karında hayat bulmuş, aynı adama baba demişlerdir. Tercan, Yahya’nın teklifini geri çevirir. Yahya ise, Tercan’ı ikna edebilmek için elinden geleni yapacaktır. Ne var ki talih, Yahya’dan yana göz kırpar ve Tercan, Uras’ın kendisine ihanet ettiğini düşünmesine neden olacak bir olay yaşar. Öte yandan İrem, annesinin bir şeyler sakladığından şüphelenir ve öğrenmeye çalışır. Babasının cinayetini aydınlatacak en önemli kanıtın annesi tarafından yanlış ellere teslim edildiğini öğrenince çılgına döner. Hayatta nasıl ki aydınlık ve karanlık iç içeyse, İrem’in dünyasında da öyle olur. Bir yandan sevdiği adamın katil olmadığını öğrenirken diğer yandan annesinden olur… Hatasını telafi etmek için Uras’a yaklaştığındaysa, Uras’ın kırgınlığıyla yüzleşmek zorunda kalır. Uras, evet sevdiği kızın gözünde aklanmıştır ama cinayetin sorumluları hala bulunmamıştır. Ancak Uras’ın yaşayacağı sürpriz pek çok şeye gebedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst