Kasaba - Atv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
504545543750.jpg


DİZİ KADROSU
Oyuncular Talat Bulut, Lale Yavaş, Murat Ünalmış, Nur Sürer, Bülent Kayabaş, Alpay İzbırak, Erol Demiröz, Tülay Bursa, Çağla Çakar
Yapım aSis Yapım-Tomris Giritlioğlu
Yönetmen Cevdet Mercan
Senaryo
Nilgün Öneş, Tomris Giritlioğlu, Mümtazer Türköne
Müzik

Yağmur varlıklı bir ailenin kızıdır. İtalya’da yaşamaktadır. Anne babası öldükten sonra ablasının kocasının bütün serveti batırması ve kanser olan ablasının ölümüyle, Türkiye’ye döner. Döndüğünde beş parasız kaldıklarını öğrenir. Üstelik eniştesi hapse girmiş ve ablasının küçük kızı Eylül ortada kalmıştır. Aile avukatları bu hengamede gözden kaçan bir arsanın tapusunu Yağmur’a uzatır ve arsanın olduğu kasabaya giderek satış işlemlerini yapmasını ve alacaklılardan kaçmak için bir süre ortalarda görünmemesini söyler. Yağmur yeğeni Eylül’ü de yanına alarak yollara düşer. Kasaba’ya varmak üzereyken mevsimlik işçileri taşıyan bir kamyonla yolları kesişir. Kamyon az sonra kaza yapacak, mevsimlik işçilerin bir kısmı hastaneye kaldırılırken bir kısmı da kasaba da zorunlu olarak konaklayacaktır. Fakat Kasabada Güneydoğulu işçilere karşı tepki oluşur. Yağmur bu karmaşada arsasını satmaya çalışmaktatır, ancak Kasaba’nın üçkağıtçı tüccarı arsayı ucuza kapatmaya çalışınca Yağmur arsasını satmaktan vazgeçer. İnadına orada yaşayacaktır, üstelik kasabalının bir an evvel gitmeleri için taciz ettikleri Güneydoğulu işçilere de sahip çıkarak. Yeni bir başlangıç için hep birlikte çalışmaya başlarlar. Ancak Davutoğlu kasabalıyı Yağmur’a ve işçilere karşı kışkırtırtacaktır. Bu süreçte Yağmur’un, Davutoğlu’nun akrabası Mümtaz ile kavgalı bir tanışması olur. Mümtaz, Davutoğlu’nun aksine sağduyulu, kasabada sözü geçen, modernliği ve muhafazakarlığı dengeli bir biçimde içselleştirmeyi başarmış dul bir adamdır. Mümtaz’la kavgalı başlayan ilişkisi kısa zamanda dostluğa ve ardından aşka dönüşecektir. Ancak Yağmur’dan hoşlanan biri daha vardır. Güneydoğulu işçilerin lideri olan Haydar! Yağmur’un ayakta kalma mücadelesi, genç kadının iki aşk arasında kalmasıyla karmaşık bir hal alacaktır.

7. BÖLÜM ÖZETİ
Annesinin mezarını bulan Yağmur bu işin peşini bırakmaz. Ailesinin geçmişiyle ilgili sorularını komşusu Mümtaz Bey'e soracaktır. Mümtaz Bey, Yağmur'un mutluluğu için geçmişini ondan saklamaya çalışır. Gün geçtikçe Yağmur Hanım'dan etkilenmeye başlayan Irgat Haydar, onun geçmişini bulmasına yardım eder. Haydar'ın Yağmur'a olan ilgisi birilerini rahatsız eder ve Haydar'a aklını başına alması önerilir. Aşkı fark edilen Haydar çok mahcup olur ve Yağmur'dan uzaklaşmaya çalışır. Mümtaz Bey sonunda Yağmur'a geçmiş sırrı açıklamaya karar verir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kasaba



Tarih: 2009-12-16 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

normal_kasaba-6.jpg


Herkesin hayatını altüst eden büyük sır ortaya çıkıyor…

“Kasaba” yepyeni bölümü ile 16 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın kaçırmayın!

Kasaba
(Yeni Bölüm)

9.Bölüm:

Yağmur ve Mümtaz büyük hesaplaşma yaşarlar. Davut Ağa Yağmur’un annesinin ölümüne neden olan olayı anlatmak zorunda kalır. Tek suçlu Davut Ağa değildir. Mümtaz Bey ise gerçek suçlunun kendisi olduğunu söyler. Yıllardır çektiği vicdan azabından kurtulmak ister. Duyduklarından dehşete kapılan Yağmur silaha sarılır.

Yağmur geçmiş sırrını ortaya çıkaran Haydar’a hayran olur. Haydar’la aralarında bir arkadaşlık başlar. Ekin’in babası Necdet konağın kapısına dayanmıştır. Haydar Yağmur’a hissettirmeden bu beladan kurtulmaya çalışır. Hüseyin Zehra’ya olan aşkından vazgeçmeyecektir… Zehra ise bu aşka kayıtsız kalamaz
 

RUKİYE

Daimi Üye
Katılım
3 Şubat 2009
Mesajlar
983
Tepki
1.143
Puan
93
Yaş
43
Konum
ANKARA
izliyorum yaprak dökümünden fırsat buldukça ondan sonra unutulmaz var kaçırmam
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kasaba



Tarih: 2009-12-23 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

c6c89c4c5aee2ec1fc2804dc1e14feca.jpg


Yağmur yeni bir tehlike ile karşı karşıya!
Ekin’in babası Necdet’i, Kasaba’ya ne getirdi?

“Kasaba” yepyeni bölümü ile 23 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın kaçırmayın!
Kasaba
(Yeni Bölüm)
10.Bölüm:
Büyük sırrı ortaya çıkaran Haydar, Yağmur’un hayranlığını kazanır. Yağmur Haydar’ı daha yakından tanımaya çalışır. Haydar kendi çocukluğuna dair çok özel bir bilgiyi Yağmur’la paylaşır. Necdet’in Kasabayı ve Yağmur’un izini nasıl bulduğu önemli bir ayrıntıdır. Bir yandan Mümtaz, diğer yandan Haydar bu konunun üstüne gider. Mümtaz amcası Davut’la Necdet ilişkisini sorgular. Haydar ise konaktan birisinin muhbirlik yaptığından şüphelenir.. Davut’a muhbirlik yapan kişinin Seyit olduğu ortaya çıkar. Seyit konaktan kovulur.
Cemil kızının peşinde dolandığı gerekçesiyle Hüseyin’e çok feci dayak atar. Buna rağmen Hüseyin, aşığım istersen öldür diyecektir. Daha sonra Cemil kendilerine yardım eden, Hüseyin’in delikanlı tavrından etkilenir. Zehra konaktan çıkamıyordur. Hüseyin, Zehra’sını görebilmek uğruna aşkın trajikomik hallerini yaşar.
Mümtaz, Yağmur’u kazanmakta kararlıdır. Yağmur’a gizlice bir mektup gönderir. Mümtaz’ın kendisine olan özel ilgisini fark eden Yağmur, tehlikeli bir oyuna başlayacaktır
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

Tarih: 2009-12-30 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



İntikam almak isteyen Yağmur’u neler bekliyor?
“Kasaba” yepyeni bölümü ile 30 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın kaçırmayın!
Kasaba
(Yeni Bölüm)
11.Bölüm:Yağmur’un penceresini açmasını aşkına karşılık verdiği şeklinde yorumlayan Mümtaz çok mutlu olur. Yağmur ise Mümtaz’dan intikam almak için başlattığı aşk oyununa devam edip etmemekte kararsızdır. Seher, Yağmur’un oyun oynadığından şüphelenir. Yağmur ile Mümtaz arasındaki yakınlaşma Haydar’ı rahatsız eder. Yağmur ve Haydar arasında bir ilişki olduğu yönünde yapılan dedikodular Mümtaz Bey’in de kulağına gelir. Hüseyin, Zehra’ya yakın olma fırsatlarını kaçırmaz. Tarlada çalışan Cemil’e yardım etmek için traktörü alıp gider. Yılbaşında ise kucağına bir hindi alıp soluğu Zehra’nın kapısında alır. Haydar’ın bir anlık dalgınlığını fırsat bilen Necdet, Ekin’i alıp uzaklaşır. Necdet, Haydar’ın boğazına bıçağını dayar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbr0o2_kasaba-12bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Yağmur, Mümtaz’ın sürpriz teklifine ne cevap verecek?
Kasaba
(Yeni Bölüm)
“Kasaba” yepyeni bölümü ile 6 Ocak Çarşamba akşamı Atv’de! Sakın kaçırmayın!
12.Bölüm:
Haydar’ın yüksek ateşi konakta tedirgin bir gece yaşatır. Yeni yılı Yağmur’la birlikte geçiremeyen Mümtaz, Yağmur’la romantik bir gece için plânlar yapar. Yağmur Haydar’ın aşkını anlayınca Müşerref’le paylaşır. Müşerref, Kadir’le ceza evinde görüşmeye gider. Hüseyin ve Cemil, ağır bir kayın peder damat konuşması için baş başa kalacaklar. Hüseyin ve Zehra aşklarına sahip çıkacaklar mı? Necdet cinayet davası için İstanbul yollarına düşer. Süt toplamaya başlayan konak ahalisi Davut’un işlerine set koyar. Gözlerden uzak bir araya gelen Hüseyin ve Zehra aşk için kürek çekerler. Hüseyin, Zehra’nın parmağına değişik bir yüzük takar. Yağmur’u hem Haydar’ın ilgisinden hem de Kasabalının dedikodularından korumak isteyen Mümtaz Bey, sürpriz bir teklif yapar…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-20 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbwdlz_kasaba-13bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Yağmur, Mümtaz’ın evlilik teklifini kabul edecek mİ?

Kasaba
(Yeni Bölüm)
13.Bölüm:Yağmur’un Mümtaz’ın evlilik teklifine tepkisi, Mümtaz’ı alt üst eder. Haydar aşkına dair çok önemli bir karar alır. Ailelerinin uzlaşmayacağını anlayan Hüseyin ve Zehra birlikte kaçarlar. İstanbul’dan gelen kötü haberle Yağmur sarsılır, Ekin’in velâyetini kaybetmesi söz konusudur. Bir an evvel İstanbul’a gider. Mümtaz bu yolculukta Yağmur’u yalnız bırakmayacaktır. İstanbul macerası Yağmur ve Mümtaz ilişkisini farklı bir boyuta taşır. Haydar ve Cemil, kaçan Hüseyin ve Zehra’nın peşindedir. Hüseyin ve Zehra yakalanmadan evlenme plânları kurmaktadır. Mümtaz’la Yağmur’un bundan sonraki birlikteliği Necdet’in davasına bağlıdır
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]xc1cqo_kasaba-14-bolum-fragman-izle-4-yuba_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-02-04 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi



Haydar ve Mümtaz’ın arasında kalan Yağmur nasıl bir karar alacak?

Kasaba (Yeni Bölüm)
14.Bölüm: Yağmur’un aşkını kazanabilmek için mücadele eden Haydar ve Mümtaz, Ekin’i Necdet’e vermemekte kararlıdır. Mümtaz Ekin’i saklamaya çalışırken Haydar daha önce davranır ve Ekin’i alıp kayıplara karışır. Ekin Haydar’ın yanında daha mutludur, birlikte bir maceraya atılırlar. Mümtaz öfkeden deliye döner. Bir yandan Haydar’ı ararken, diğer yandan Necdet’le uzlaşma yolları arar. Yağmur’un Mümtaz’a haber vermeden Haydar’la buluşması bardağı taşıran son damla olur. Mümtaz gittikçe sertleşmeye gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başlar. Haydar’ı bulduğunda ise yumruk yumruğa kavga kaçınılmazdır artık. Mümtaz bir an evvel Necdet sorunu çözüp Yağmur’la evlenmek istiyordur.
Cemil kızını kaçıran Hüseyin’i hapse attırır. Zehra hayatının en zor anlarını yaşamaktadır. Hüseyin’den vazgeçmezse babası şikayetini geri almayacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-11 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[dm]video/xc42k8_kasaba-15-bölüm-fragmanı-11-şubat-2_shortfilms[/dm]

Necdet’i kim vurdu? Yağmur, Mümtaz’ın teklifini kabul edecek mi? Zehra, Hüseyin’den vazgeçecek mi?
Kasaba
(Yeni Bölüm)

15.Bölüm Özeti: Gece silah sesiyle ortadan kaybolan Necdet herkesi meraklandırır. Kasabanın her yerinde Necdet’i soruşturan Davut, bu işin arkasında Yağmur olduğuna inanmaktadır. Bu durum Mümtaz’la Davut arasındaki ipleri tamamen kopartır. Mümtaz ve Haydar, Necdet konusunda Yağmur’u rahatlatmaya çalışırlar. Yağmur ikisinin bu rahatlığını şaşkınlıkla izler. Hüseyin’den kurtulmak isteyen Cemil, Zehra’yı Hasan’la evlendirmenin yollarını aramaya başlar. Zehra’nın konaktaki büyük isyanı herkesi şaşkına çevirir. Zehra’nın, Hüseyin’i bir kızla yakalaması bu ilişkinin umutlarını bitirecek mi? Iraz bavulunu toplayıp konaktakilere veda eder. Haydar’ın konakta bulduğu gizli mahzende hangi sırlar ortaya çıkıyor? Konağı silahla basan adamlar Yağmur’dan ne istiyorlar? Necdet’i ziyaret eden kim? Mümtaz’ın hiç tanımadığı bir yüzüyle karşılaşan Yağmur, Mümtaz’ın verdiği yüzüğü takacak mı?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-18 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi


1.jpg


Kasaba’ya Aşk Hakim!
Bir yandan düğün hazırlıkları başlarken diğer yandan Haydar’ın bulduğu belgelerin sırrı ortaya çıkacak! Yağmur ve Ekin, Mümtaz’la yeni bir hayata hazırlar mı?
Kasaba
(Yeni Bölüm)
16.Bölüm Özeti: Yağmur’un, Mümtaz’ın evlilik teklifini kabul etmesinin ardından düğün hazırlıkları başlıyor. Mümtaz’ın ailesiyle tanışan Yağmur, Kasabanın geleneklerini ve bu kalabalığı nasıl karşılayacak? Haydar, Mümtaz’la evlenmemesi konusunda Yağmur’u uyarmaya devam ediyor. Mümtaz’ın düğün hazırlıklarındaki aceleciliği Yağmur’u rahatsız ediyor. Peki babasının Haydar olmasını isteyen Ekin’in bu evlilik karşısında tepkisi ne olacak? Haydar’ın mahzende bulduğu belgelerle Mümtaz ve Davut’un arası iyice açılıyor. Necdet ve Mümtaz bir anlaşmaya varabilecekler mi? Davut, Necdet’in yerini öğrendiğinde aralarındaki anlaşmayı hatırlatır. Davut, o konağı almakta ısrarcıdır. Seyit, Davut’un verdiği zor bir görevle karşı karşıya kalıyor. Konağa geri dönen Iraz peynir ticaretindeki başarısını gösteriyor. Konaktakiler peynir işini büyütecekler mi? Ümitsiz aşıklar Zehra, Hüseyin ve Zeynel, Sevda dörtlüsü pes etmiyor. Zehra’nın, Hüseyin’e sürprizi ne olacak?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-25 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

img_9250.jpg



Mümtaz, aşkı uğruna yaptığı fedakarlığı açıklayabilecek mi? Yağmur ve Mümtaz’ın geleceklerini etkileyecek davetsiz misafirleri kim?
Kasaba (Yeni Bölüm)
Merakla beklenen yeni bölümü ile “Kasaba”,25 Şubat Perşembe saat 22.20’de Atv ekranlarında!..

17.Bölüm Özeti: Mümtaz’ın sevdiği kadın uğruna yaptığı fedakarlığı Yağmur nasıl karşılayacak? Mümtaz bunu doğru şekilde açıklamanın yollarını arar. Mümtaz ve Haydar arasındaki ipler iyice gerilir. Yağmur’un Mümtaz konusunda Ekin’i ikna çabaları sürüyor. Haydar’ın Ekin’i kendinden uzaklaştırma çabaları Ekin’i çok üzer. Seher’e yakalanan Zehra, Hüseyin, Sevda ve Zeynel’i zorlu bir hayat bekliyor… Sevda’nın ne iş yaptığını öğrenen Zehra’nın buna tepkisi ne olacak? Zeynel ve Sevda’nın ilişkisini yadırgayan Kasaba halkı Zeynel’i zor durumda bırakır. Konakta ise meclis bu kez Hüseyin için toplanıyor. Iraz ise ticareti Kasaba meydanında Davut’la kapışacak kadar ilerletir. Kadir’in tatlıcıya yaptığı sürpriz ziyaret Müşerref’i kötü etkiler…

Künye :
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-04 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcdwxy_kasaba-dizisi-18-bölüm-fragmanı_shortfilms[/DM]

Mümtaz’ın hala boşanmamış olduğunu öğrenen Yağmur,
evlilik kararını sorgulamaya başlar!

Mümtaz Tülay’ı boşanmaya ikna edebilecek mi?

Mümtaz ve Yağmur aşkını büyük bir sınav bekliyor!

Kasaba (Yeni Bölüm)

Merakla beklenen yeni bölümü ile “Kasaba”, 04 Mart Perşembe saat 22.20’de Atv ekranlarında!..
18.Bölüm Özeti: Tülay’ın konağa gelişiyle, Mümtaz ve Tülay oğullarının acısıyla tekrar yüzleşirler. Yağmur, Tülay’ın acısını anlamaktadır. Bu misafirlik Mümtaz-Yağmur ilişkisinde gerginlik yaratır.
Seher duruma el koyar. Davut ve Nebahat, Tülay’ın gelişine çok sevinirler. Yağmur Davut’la anlaşma yoluna gider. Büyük mandıranın ilk temelleri atılıyor mu? Konaktaki büyük kutlama herkese bir nefes aldırır ama gece beklendiği kadar mutlu bitmez. Cemil, çadıra misafir olan Hüseyin’in burnundan getirir. Babasının davranışlarını gören Zehra, Hüseyin’e yardım etmeye başlar. Iraz yine peynir satışında büyük başarı sağlar. Sevda’nın patronu Zeynel’i rahatsız etmeye devam ederken, Sevda olanlardan habersiz yeni evlerini adam etme çabasındadır. Kadir’in ise Müşerref’i kazanma çabaları sürüyor
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-11 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcgz6k_kasaba-19-bölüm-fragmanı_shortfilms[/DM]

Kırgın aşıklar Mümtaz ve Yağmur’un arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Tülay’ın Mümtaz’dan şaşırtıcı talebi ne olacak?

Kasaba (Yeni Bölüm)
Merakla beklenen yeni bölümü ile “Kasaba”, 11 Mart Perşembe saat 22.20’de Atv ekranlarında!..
19.Bölüm Özeti: Yağmur, Mümtaz’ı bırakamayacağını anlar, pişman olur. Mümtaz ise terk edildiğini hissetmektedir. Bu kez mektuba içini döken Yağmur olur. İki aşık birbirine kırgındır. İkisi de ilk adımı karşı tarafın atmasını beklerken araya Haydar ve Tülay’ın girmesiyle birbirlerinden daha da uzaklaşırlar. Fakat uzaklaştıkça aşkları büyür. Tülay’ın Mümtaz’dan habersiz organizasyonları herkesi şaşırtır. Yağmur, Haydar ve Iraz’ı şehirde neler bekliyor? Haydar mandıranın patronu olma aşamasındaki ilk sınavlarını verir. Cemil, Hüseyin’i ahlaken sınamaya devam eder. Hüseyin ve Zehra birbirlerine yakınken uzak kalmak zorunda kalırlar. Zeynel Sevda’nın patronunun istediği parayı tamamlar fakat buna rağmen Sevda’yla araları açılır. Bir yanlış anlama sonucu Zeynel’i büyük bir tehlike beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kasaba -Final-


Tarih: 2010-03-18 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcm7m7_kasaba-dizisi-20-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Kasabaya hem mutluluk hem burukluk hâkim. Herkes hayatının yönünü çizerken Mümtaz, Yağmur ve Haydar’ın yolları nereye gidecek? İstanbul’a doğru ilerleyen kırmızı araba kimin?
KASABA (Yeni Bölüm) (FİNAL)
Muhteşem final bölümü ile “Kasaba”, 18 Mart Perşembe saat 22.20’de Atv ekranlarında!..

20.Bölüm Özeti:Tülay’ın çocuk talebiyle sarsılan Mümtaz bu talebe ne karşılık verecek? Tülay ve Yağmur’un yapacağı baş başa konuşma, Mümtaz ve Yağmur ilişkisini önemli bir noktaya sürükler. Yağmur Mümtaz’ı geri kazanabilecek mi? Kasabaya geldiği ilk günden beri zorluklarla karşılaşan Yağmur, zor bir kararın eşiğinde. Haydar, Yağmur’a aşkını itiraf eder. Yağmur’un buna tepkisi ne olacak? Zeynel’i hastanede yalnız bırakmayan Sevda’ya tepkiler devam ediyor. Hüseyin’in gerçekleri öğrenmesiyle Zeynel pişman olur ve Sevda’nın gönlünü almak için çabalar. Mandırada yoğun çalışma sürüyor. Zehra ve Hüseyin birlikteliğini artık her iki aile de onaylar. Düğün hazırlıkları başlar…
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Dün akşam son buldu Kasaba.
Hemde öye saçma sapan bir finalle:kizdim:
Hiç böyle erken bir final yakışmadı bu diziye:kizdim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst