İki̇zler: Veda Li̇stesi̇! Hangi̇ Arkadaşlarını Si̇leceksi̇n!? Satürn Koç Burcunda: 2025- 2028

Tepki
1.424
O POPÜLER HAYAT BİTTİ! İKİZLER, HANGİ ARKADAŞINI SİLECEKSİN? (Satürn'ün Veda Listesi!)
Sevgili İkizler Burcu ve tüm Astroloji meraklıları! Satürn Koç burcunda (11. Ev) seyrederken, hayatınızda bir Büyük Dönüşüm başlıyor. Bu Satürn Geçişi, sosyal hayatınızın ve Kariyer hedeflerinizin ciddi bir sınavdan geçtiği Zorlu Geçiş dönemidir!
Gezegen Etkileri ile gelen net mesaj şu: Yüzeysel insanlara veda edin!

Sosyal Çevre ve İlişkiler: 11. Ev, İlişkiler ve dostlukları kalıcılık açısından test ediyor. İkizler Burcu neden yalnız kalıyor? Enerjinizi sömüren, Kişisel Gelişim yolunuzu tıkayan o Düşmanları nasıl tespit edeceksiniz? Aşk ve dostluk tanımınız yeniden yazılıyor!
Kariyer ve Para Sınavı: Büyük gelecek hedeflerinizde (11. Ev) Para ve Maddi Durum dengesi nasıl sağlanacak? Satürn, sizi ayakları yere basan Kariyer planları yapmaya zorluyor. Hayat Değişiyor, hayalleriniz gerçekçi temellere oturmalı.
İkizler'in Veda Listesi: Bu 2026 Astroloji döneminde, kimler kalmalı, kimler gitmeli? Satürn'ün zorunlu temizliği, size daha sağlam ve güvenilir bir çevre bırakacak. Bu, tüm Burç Yorumları içinde en net uyarıdır.
Bu videoda, İkizler'in bu Zorlu Geçiş sırasında sosyal çevresini nasıl analiz edeceğini, kimleri bırakması gerektiğini ve bu temizliğin size Maddi Durum ve manevi olarak ne kazandıracağını adım adım anlatıyoruz.
2026 Astroloji ve sonrası için hazırlanın! Satürn'ün Veda Listesi'ndeki isimleri öğrenmek için videoyu sonuna kadar izleyin.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.158
O POPÜLER HAYAT BİTTİ! İKİZLER, HANGİ ARKADAŞINI SİLECEKSİN? (Satürn'ün Veda Listesi!)
Sevgili İkizler Burcu ve tüm Astroloji meraklıları! Satürn Koç burcunda (11. Ev) seyrederken, hayatınızda bir Büyük Dönüşüm başlıyor. Bu Satürn Geçişi, sosyal hayatınızın ve Kariyer hedeflerinizin ciddi bir sınavdan geçtiği Zorlu Geçiş dönemidir!
Gezegen Etkileri ile gelen net mesaj şu: Yüzeysel insanlara veda edin!

Sosyal Çevre ve İlişkiler: 11. Ev, İlişkiler ve dostlukları kalıcılık açısından test ediyor. İkizler Burcu neden yalnız kalıyor? Enerjinizi sömüren, Kişisel Gelişim yolunuzu tıkayan o Düşmanları nasıl tespit edeceksiniz? Aşk ve dostluk tanımınız yeniden yazılıyor!
Kariyer ve Para Sınavı: Büyük gelecek hedeflerinizde (11. Ev) Para ve Maddi Durum dengesi nasıl sağlanacak? Satürn, sizi ayakları yere basan Kariyer planları yapmaya zorluyor. Hayat Değişiyor, hayalleriniz gerçekçi temellere oturmalı.
İkizler'in Veda Listesi: Bu 2026 Astroloji döneminde, kimler kalmalı, kimler gitmeli? Satürn'ün zorunlu temizliği, size daha sağlam ve güvenilir bir çevre bırakacak. Bu, tüm Burç Yorumları içinde en net uyarıdır.
Bu videoda, İkizler'in bu Zorlu Geçiş sırasında sosyal çevresini nasıl analiz edeceğini, kimleri bırakması gerektiğini ve bu temizliğin size Maddi Durum ve manevi olarak ne kazandıracağını adım adım anlatıyoruz.
2026 Astroloji ve sonrası için hazırlanın! Satürn'ün Veda Listesi'ndeki isimleri öğrenmek için videoyu sonuna kadar izleyin.
Şükür balıksız bir olay haha

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.424
Bitter'in Güneş'i ve galiba yükseleni ikizlerdi
Hımm. Anladım o halde yükselemedi göre etkiler arkadaş durumunu etkiler dicektim fakat yükseleni ikizlerse bu etkileri üzgünüm ki doğrudan alıp temizlik yapması şart.

Bu arada bu yorumların açısal kısmı güneş ikizleri de ilgilendiriyor. Ama güneşi ikizler olan birisi etkiyi güneşin bulunduğu evden alıcak. Bitter in güneşi 1. Evdeyse eğer, görünümünde veya beslenmesinde de birşeyler değişecek, değişmeye zorlanacak sağlamlaşacaktır. :) kilo vermek istiyorsa bu dönemi kullanmalı:)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.114
Hımm. Anladım o halde yükselemedi göre etkiler arkadaş durumunu etkiler dicektim fakat yükseleni ikizlerse bu etkileri üzgünüm ki doğrudan alıp temizlik yapması şart.

Bu arada bu yorumların açısal kısmı güneş ikizleri de ilgilendiriyor. Ama güneşi ikizler olan birisi etkiyi güneşin bulunduğu evden alıcak. Bitter in güneşi 1. Evdeyse eğer, görünümünde veya beslenmesinde de birşeyler değişecek, değişmeye zorlanacak sağlamlaşacaktır. :) kilo vermek istiyorsa bu dönemi kullanmalı:)
Aa! @bitter_im ile İkimizin haritalarını üst üstte koyup yorumlattım 2026'da nasıllar diye :D Arkadaşlık sınavdan illaki geçer bazı fikir ayrılıkları olabilir ama konuşarak aşarlarsa bağ daha çok kuvvetlenir diyor (hatta genç yaşta tanışsakta yaşlılık dostluğu potansiyeli de taşıyormuşuz 80'imizde geliriz siteye ben "Kız bitter benim gözüm görmüyor bak bakayım şunun ipsine" derim o da "Dur kız 2063 model aşkolu kuşkolu baston modelleri ekliyom az bekler" der ay koptum :haha: haha ) aralarında kopuş yok diyor arkadaşlığımız sadakat üzerine kuruluymuş günün sonunda “Birbirini anlayan iki olgun kadın”a evrilecekmişiz :panter: :panter:

Şu söz çok hoşuma gitti :kanka:

TEK CÜMLELİK ÖZET:
Bu iki kadın birbirinin hayatında kalır,
ama birbirini taşıyarak değil, yan yana yürüyerek.

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.424
Aa! @bitter_im ile İkimizin haritalarını üst üstte koyup yorumlattım 2026'da nasıllar diye :D Arkadaşlık sınavdan illaki geçer bazı fikir ayrılıkları olabilir ama konuşarak aşarlarsa bağ daha çok kuvvetlenir diyor (hatta genç yaşta tanışsakta yaşlılık dostluğu potansiyeli de taşıyormuşuz 80'imizde geliriz siteye ben "Kız bitter benim gözüm görmüyor bak bakayım şunun ipsine" derim o da "Dur kız 2063 model aşkolu kuşkolu baston modelleri ekliyom az bekler" der ay koptum :haha: haha ) aralarında kopuş yok diyor arkadaşlığımız sadakat üzerine kuruluymuş günün sonunda “Birbirini anlayan iki olgun kadın”a evrilecekmişiz :panter: :panter:

TEK CÜMLELİK ÖZET:

Canım zaten sağlam olanlar daha da sağlamlaşacaktır. Allah dostluğunuzu bozmasın :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172
Bitter bacım kimi siliyor ya :neee: nasıl arkadaşlar bunlar :sinirli:burçları ne şekilleri şemalleri ne hangi mecradan tanışıyorlar detay verin bana :kriz:
:D bacım seda kulakları çınlasın heralde mail aldı geliyor hahahahahaha o olabilir :findik:
Birdeeeğ @Elif_Eylul :ban:
Şiş kebap yapacağım bunlara yılbaşı özel :krizz:

Şaka bir yana, ikizler neden yalnız kalıyor çok doğru bende çok seçiciyim yani 10 tane olacağına 1 tane sağlam olsun, ama harici arkadaşlıklarım öylesine öylesine birini silmekte çok zor olmaz haha Allah gönlümüzdekilere zeval vermesin :D ben temizligmi yaptım yıl basına girmeden :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172

Piyangodan para cıkcak desene :interest:
Vala kilom çok yok 2 kilo fazlam var olur veririz sen iste yeterki hahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.172

TEK CÜMLELİK ÖZET:

Kızz ayy çok güldümmm :krizz: 80imde de mi buraya bakacağım kız hahahahahaha torunlar bakar o işlere benim kızı yetiştiririm peşime :kirzz: sadece bastonmu eklerim sence başka ihtiyaçlarımızda olabilir hahahaha gözlük modelleri hahahaha çiçekli fistan :krizz:

Maşallah :nazar: diyelim. Birbirmizi kırmadan dökmeden bunca zaman geçirdim rabbim daimi kılsın dostluğumuzu bacıkoluğumuzu biraz duygulanmış olabilirim :mendil: Yıllarcada devam etmesini diliyorum insallah dahada sağlam bacıcan olucaz :kanka: :kkalp:
TEK CÜMLELİK ÖZET:
Yaaa çok iyi Allah bozmasın :mavis:
Çok kalppp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar