Yorumu anca görüyorum dandik ne kız ayy sesli güldümEvet ya hatta bana sonraki yarışmalarda bak dandik dandik şeyler eklemeye başlamışım benim gibi hatun hazır pasta tabanıyla pasta yapıp yarışmaya katılmış

Yorumu anca görüyorum dandik ne kız ayy sesli güldümEvet ya hatta bana sonraki yarışmalarda bak dandik dandik şeyler eklemeye başlamışım benim gibi hatun hazır pasta tabanıyla pasta yapıp yarışmaya katılmış
Düşük kaliteli uyduruk falan işteYorumu anca görüyorum dandik ne kız ayy sesli güldümbi ara randuman düşüklügü yaşamışsın heralde bacım
Tamam canım ne bagrıyorsunDüşük kaliteli uyduruk falan işteRandıman düşüklüğünden değil bilerek yapıyordum çünkü hem yarışmayı ben hazırlıyordum hem de çok kişi olalım diye yarışmacı oluyordum tamam mı? Ama bir ara sürekli oylamada 1. çıkıp durdum bu sefer de yarışmalara katılmak isteyenler azaldı. Sunum ve tarif olarak farklı bir şey eklendiğinde de herkes aa bu aday kesin nk demeye başlamıştı ben de hazır ürün kullanayım o zaman bu aday nk değildir diye düşünürler dedim çünkü ben yarışmalara hazır ürünle de katılmazdım
yarışmanın selameti açısından kendi kendime çelme taktıydım yani
Vala bacım ben seni sagından solundan kapı gıcırtından parmaklarından dökülen klavye yazından tanırdım hıhDüşük kaliteli uyduruk falan işteRandıman düşüklüğünden değil bilerek yapıyordum çünkü hem yarışmayı ben hazırlıyordum hem de çok kişi olalım diye yarışmacı oluyordum tamam mı? Ama bir ara sürekli oylamada 1. çıkıp durdum bu sefer de yarışmalara katılmak isteyenler azaldı. Sunum ve tarif olarak farklı bir şey eklendiğinde de herkes aa bu aday kesin nk demeye başlamıştı ben de hazır ürün kullanayım o zaman bu aday nk değildir diye düşünürler dedim çünkü ben yarışmalara hazır ürünle de katılmazdım
yarışmanın selameti açısından kendi kendime çelme taktıydım yani
Nereye bağrıyom beTamam canım ne bagrıyorsun
Bacıcanım benim beVala bacım ben seni sagından solundan kapı gıcırtından parmaklarından dökülen klavye yazından tanırdım hıh
Nereye bağrıyom be
Bacıcanım benim be![]()
![]()