Kahvaltı Masam - bitter

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.683
Evet ya hatta bana sonraki yarışmalarda bak dandik dandik şeyler eklemeye başlamışım benim gibi hatun hazır pasta tabanıyla pasta yapıp yarışmaya katılmış haha
Yorumu anca görüyorum dandik ne kız ayy sesli güldüm hahahaha bi ara randuman düşüklügü yaşamışsın heralde bacım hahahaha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.683
Bugünki kahvaltımız :kkalp:

IMG_1890.jpeg

IMG_1889.jpeg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.404
Yorumu anca görüyorum dandik ne kız ayy sesli güldüm hahahaha bi ara randuman düşüklügü yaşamışsın heralde bacım hahahaha
Düşük kaliteli uyduruk falan işte :krizz: Randıman düşüklüğünden değil bilerek yapıyordum çünkü hem yarışmayı ben hazırlıyordum hem de çok kişi olalım diye yarışmacı oluyordum tamam mı? Ama bir ara sürekli oylamada 1. çıkıp durdum bu sefer de yarışmalara katılmak isteyenler azaldı. Sunum ve tarif olarak farklı bir şey eklendiğinde de herkes aa bu aday kesin nk demeye başlamıştı ben de hazır ürün kullanayım o zaman bu aday nk değildir diye düşünürler dedim çünkü ben yarışmalara hazır ürünle de katılmazdım :cokkomik: yarışmanın selameti açısından kendi kendime çelme taktıydım yani haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.683
Düşük kaliteli uyduruk falan işte :krizz: Randıman düşüklüğünden değil bilerek yapıyordum çünkü hem yarışmayı ben hazırlıyordum hem de çok kişi olalım diye yarışmacı oluyordum tamam mı? Ama bir ara sürekli oylamada 1. çıkıp durdum bu sefer de yarışmalara katılmak isteyenler azaldı. Sunum ve tarif olarak farklı bir şey eklendiğinde de herkes aa bu aday kesin nk demeye başlamıştı ben de hazır ürün kullanayım o zaman bu aday nk değildir diye düşünürler dedim çünkü ben yarışmalara hazır ürünle de katılmazdım :cokkomik: yarışmanın selameti açısından kendi kendime çelme taktıydım yani haha
Tamam canım ne bagrıyorsun hahahahahaha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.683
Vala bacım ben seni sagından solundan kapı gıcırtından parmaklarından dökülen klavye yazından tanırdım hıh :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar