Bölgesel incelmede kullanılan yöntemler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ULTRASHAPE İLE BÖLGESEL İNCELME

Karın bel kalça bölgelerinde Ultrashape ile herhangi bir yan etki ve takip süreci olmadan, girişimsiz (ameliyatsız iğnesiz) ve ölçülebilen oranlarda vücut şekillendirilebilmektedir.


LİPOLİZ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA


Lipoliz Avrupa ve Amerika'da oldukça yaygın şekilde kullanılan etkili bir lokal zayıflama, bölgesel yağ eritme yöntemidir. Uygun hasta seçildiğinde liposuctiona yakın sonuçlar aldığından oldukça etkili bir tedavi yöntemidir. Çoğu yönteme göre de daha populerdir.



OZON SAUNA İLE ETKİLİ BÖLGESEL İNCELME


Ozon sauna sağlığı kötü yönde tehdit eden yağ asitleri, ****bolik elementler ve zararlı toksinlerin kalbe yüklenmeden vücuttan atılmasına yardımcı olur. Ozon saunada 30 dakikalık seansta, infrared tedavinin de eklenmesiyle 600-1000cc ter ve 400-500 kalori ile istediğiniz kadar kilo kaybedebilirsiniz. Oksijen yağı yakarak enerjiye dönüştürdüğünden hem kilo kaybeder hem de enerji kazanırsınız.




KAVİTASYON YÖNTEMİ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA

Bölgesel zayıflama ve selülit uygulamasında kullanılan liposuction, mezoterapi gibi tüm tekniklerden daha etkili sonuç veren Kavitasyon yöntemi, Hiçbir yan etkisi olmadan, her yaştaki bay ve bayanlara uygulanabiliyor. Deri yüzeyinden gönderilen ses dalgaları, derialtı yağ dokuda odaklanır, oluşan güçlü titreşim yağ hücre zarlarını parçalar ve yağ dokuyu sıvılaştırır. Sıvılaşan yağlar, vücudun beyaz kan damarları ve temizleyici hücreler tarafından ortamdan uzaklaştırılır. Parçalanan yağlar, vücuda ek enerji sağlar. Bu enerjinin harcanması ve parçalanan hücrelerin karaciğere taşınıp , idrarla dışarı atılması için günlük 40 dakikalık yürüyüş ve günde iki litre su tüketimi önerilmektedir. İşlem tamamen ağrısızdır, bugüne kadar uygulanan 48.000 civarındaki işlemde herhangi bir yan etki görülmemiştir. İşlem sırasında kırılan yağların tamamen emilmesi 2 hafta sürdüğü için, incelme bu süre sonunda ortaya çıkmaktadır. Benzer bir teknoloji, daha önceleri böbrek taşlarını kırmak amacıyla kullanılmıştır.




LENF DRENAJ MASAJI


Manuel Lenf Drenajı(MLD), lenf sisteminin elle manipule edilerek, lenfödem nedeniyle bloke olmuş lenf sıvısının serbest akımının sağlanması tekniğidir.






KARBOKSİPUNCTUR İLE ZAYIFLAMA


Haftada 1 veya 2 defa 2 dakikanızı ayırmanız yeterli, diyet ve ağır spor yapmanıza gerek yok. Vücudunuza bu tedaviyi öğretebilmemiz için en az 15 seans uygulamayı göze almanız gerekir genelde ilk 5 seansı haftada 2 sonrasında haftada 1 , 15 günde 1 ve ayda 1 uygulama yaparak resetlemeyi ve sizin küçülmenizi sağlayabiliyoruz. Şehir dışından gelen hastalar için ilk 5 seansı hızlı, yani hergün veya gün aşırı tamamlayıp sonradan ayda 1 kez devam seansını öneriyoruz. Seanslar kişi ideal kilo ve bedene ininceye kadar devam ediyor. Seanslar sırasında 1 aylık veya daha uzun süre ara vermenizde hiçbir sakınca bulunmamaktadır. Kişi tatil , iş veya başka bir nedenle tedaviye ara verse bile bu tedavinin bozulması anlamına gelmiyor. Bu durumda kişi eğer yeme düzenine uyarsa kilo vererek ve bedenen incelerek bile bu arayı değerlendirmiş oluyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst