16 Şubat Günlük Burç Yorumu

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
540BEB1D-6FAB-4B80-8D4E-EC49226C458B.jpeg


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bazı düşünceler şu anda paylaşmak için değil. Detayları bir çırpıda dökmek isteseniz bile, söylediklerinize dikkat etmeniz daha akıllıca olabilir. İstenmeyen bir fikir sunarak birini gücendirebilirsiniz. Bunun yerine zihninizi kendi sorunlarınıza çevirmeye çalışın. Yeni ve farklı bir yönden düşünmeye zaman ayırırsanız, sizi uzun zamandır rahatsız eden bir şeye dâhiyane bir çözüm bulma şansınız var.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Kelimelerin gücü artık sizde! Birisi tavsiyenizi veya fikirlerinizi sorarsa, bunları sunmaya isteklisiniz ve bunlar dinlemeye değer. Gerçekte ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğinizin de önemli olduğunu unutmayın. Ağzınızı açmadan önce bir şeyler düşünmek iyi bir fikir. Hayatınızda karar vermekten sorumlu herhangi biri üzerinde biraz etki sahibi olmanız gerekiyorsa, bu yaklaşım size yarayabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Daha geniş bir perspektife odaklanmak, bugün sizi ileriye götürecek yolun bir kısmını taşıyabilir. Büyük resme dikkat etmek genellikle iyi bir fikir olsa da, bazı küçük ayrıntılar gerçekten önemli olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendisi küçük ama etkisi büyük bir şeyi unutabilirsiniz. İnsanları ve kendinizi zor duruma sokmamak için bazı şeyleri bir kez daha kontrol etmekte fayda var.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Satır aralarını okumak şu anda normalden daha kolay olabilir. Gün, ipuçlarını yakalamanıza ve diğer insanların gözden kaçırmış olabileceği bağlantıları görmenize yardımcı oluyor. Birbirlerini nasıl etkilediklerini anladığınızda işler çok daha anlamlı olabilir. Artık her türlü hassas veya kişisel meselenizi son derece mantıklı ve akılcı bir yaklaşımla yönetme yeteneğine sahipsiniz. Bunun, ertelemiş olabileceğiniz rahatsız edici konuşmalara nihayet yaklaşmanız için sizi güçlendirmesine izin verin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Kendi ihtiyaçlarınıza çok fazla odaklanmak, bugün algılarınızı olumsuz etkileyebilir. İnsanlar hakkında en kötüsünü düşünmek kolay olabilir çünkü sizin istediğiniz gibi davranmazlar. Onlarla nasıl başa çıkacağınızdan emin değilseniz, bir şeyleri konuşmaya çalışmak yardımcı olabilir. Söylediklerinize dikkat etmeye odaklanın, iyi niyetinizin size kötü dönmesini istemezsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Şu anda üretkenlik teşvik edilmekte. Moraliniz bozuk olsa da, yine de işleri halletmeye çalışmakta fayda var. Her görevi tamamlamanız gerekmez, ancak zorunlu ve sıkıcı işleri halletmek daha ilginç etkinlikler için biraz yer açacaktır. Ne kadar küçük olursa olsun, gününüzde bir şeyler başarmış gibi hissetmek, ilerlemeye devam etmeniz için size ilham verebilir.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Şu anda parlak fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bunları kendinize saklamak boşa olur ama kimlerle paylaşacağınızı bilemeyebilirsiniz. İstediğiniz türden geri bildirimleri almak için her zamanki çevrenizin ötesine bakmanız gerekebilir. Zihninizin muhtemelen beslenmeye ihtiyacı var, bu yüzden biraz daha entelektüel uyarım aramayı düşünebilirsiniz. Bu bir kez çözüldüğünde, sıradan konuşmalar veya hafif sohbetlerle daha fazla eğlenebilmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün haklı olmanın sizi her zaman çekici yapmadığını fark edebilirsiniz. Kendinizi daha verimli bir sürece sokmak muhtemelen fazla çaba gerektirmeyecektir ve niyet ettiğiniz birkaç sohbeti başlatmak sürece yardımcı olabilir. İşler, özel hayatınızda tercih ettiğinizden daha yoğun olabilir. Bununla birlikte, onlarla zaman geçirmek, yalnız zaman geçirmeyi arzuluyor olsanız bile, işleri ilginç tutmalıdır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Şu anda hayal gücünüz ve gerçekliğiniz arasındaki farkın farkında olmanız önemli. İnsanların size söylemek istediği her şey sizin için çok önemli olmayabilir ancak bu iyi bir dinleyici olmanızın önüne geçmeyebilir. Önemsiz şeyler hakkında telaşlanmaktan kaçınmak akıllıca olabilir, böylece önemli olana odaklanabilirsiniz. Dikkatli bir değerlendirme, sizi aşırı bilgi yükünden kurtarabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Pratik bir yaklaşım, sizi bugün mali durumunuzla uğraşmaktan daha ileriye götürecektir. Bu, nakit akışınızı ve gelirinizi analiz etmek için ideal bir zaman olabilir. Akılcı bir yaklaşım benimsemek normalden daha kolay gelebilir ve uzun bir süre boyunca ödüllerini alabilirsiniz. Hatta bazı para kazanma fikirleri bulmayı bile başarabilirsiniz. Ödeme yapmasalar bile, ilgi çekici yeni konseptleri denemek için biraz boş zaman harcamak sorun değil.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Yakın biriyle özel zaman geçirmemek şimdi bir tartışmaya neden olabilir, ancak beklediğinizden daha iyi sonuçları olabilir. Bir süredir aklınızda olan bir durumu çözmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Doğrudan olmak ve ihtiyaçlarınızı net kelimelerle iletmek, küçük sorunların büyük sorunlara dönüşmesini engelleyebilir ve daha yakın bağlar kurmanıza yardımcı olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Geçmişteki hatalardan öğrenmek, geleceğiniz için güçlü bir temel oluşturabilir. Bugün suçluluk duygusunun hâkim olmasına izin vermeyin ve ders çıkarmaya bakın. Düşüncelerinizi toplamak için biraz zamana ve alana ihtiyaç duymanız anlaşılabilir bir durumdur, bu yüzden bunu gerçekleştirmek için gününüzde biraz boşluğa ihtiyacınız olup olmadığını başkalarına bildirmekten çekinmeyin.

Alıntıdır.​
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Daha geniş bir perspektife odaklanmak, bugün sizi ileriye götürecek yolun bir kısmını taşıyabilir. Büyük resme dikkat etmek genellikle iyi bir fikir olsa da, bazı küçük ayrıntılar gerçekten önemli olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendisi küçük ama etkisi büyük bir şeyi unutabilirsiniz. İnsanları ve kendinizi zor duruma sokmamak için bazı şeyleri bir kez daha kontrol etmekte fayda var.


Herşey gönlümce olsun ozaman :) :kalp:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst