"Amonyaksız" Doğal Saç Boyaları

nihanokumus

Yeni Üye
Katılım
1 Kasım 2019
Mesajlar
6
Tepki
5
Puan
3
Yaş
36
Konum
Ankara
Uzun süredir amonyaksız saç boyası arayışındaydım bu nedenle size bir kaç tane amonyaksız saç boyası önerim var hanımlar.

Genellikle saç boyası seçerken beğendiğimiz renk olup olmamasına ve markasına dikkat ederiz. belki de önceliği markaya veririz. ama önemli olan aslında amonyak içermemesi çünkü amonyak saça ciddi zararları olan bir madde. Amonyaklı boyalar kanserojen etkideymiş ve saçlarımıza büyük zararlar verebiliyomuş.

Amonyaksız boya önerilerime geçecek olursam da birincisi arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım biobellinda.

vavm3z.jpg


C vitaminli ve badem yağıyla bitkisel yönleri de var ama böyle bir iddaada değiller pek.. amonyaksız saç boyası olması benim çok ilgimi çekti ve ayrıca asya kadınlarının da ince saç tellerine göre tasarlanmış. Kokusuz olması ve rahatsız edici bi boya kokusu bırakması da gayet hoş.beyazları kapatma konusunda da iddialılar bu arada.

Diğer önerim ise lorealin professionnel dia light olarak geçen saç boyası. bu boyadada amonyak yok. amonyak yerine su bazlı alkali içeriği sayesinde saça zarar vermeden, yıpratmadan renk veriyor. Daha önceden de biliyodum loreali ki zaten biobellindaya göre daha bilindik. Fakat gel gelelim ki lorealin saç boyasıyla biobellindanın ürünü arasında büyük farklardan biri lorealin ürünün yarı kalıcı olması. biobellinda ise uzun süre kalıcı.
odR2o9.jpg

İkisini de kullanmış biri olarak bitkisel katkısının (badem yağı ve c vitamini) loreale göre daha fazla olması ve %100 yerli bi marka olması münasebetiyle ben biobellinda tarafındayım şimdilik. amonyaksız doğal içerikli saç boyası arayışında olan hanımların markayı araştırmasını tavsiye derim.

sağlıklı günler dilerim,
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst