Aylık Burç Yorumları (Eylül - 2019)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
astroloji_ddb93392-c5e1-4bcb-bb0d-a687d7e5b8a7_8_B00F30F6-2DDF-4681-8BCB-BCC00628E84C.jpg


KOÇ BURCU
Ayın ilk günleri biraz gerilim hissedilebilir. Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir. 6 Ocak civarında, kazanan taraf olabilmek için sizin gibi gururlu bir burçtan beklenmeyecek davranışlar içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda ilişkileriniz zorlanabilir veya işleriniz yavaşlayabilir ya da aksilikler yaşanabilir. Ayın ortalarına yakın tarihlerde, önünüze çok zor görevler, işler, anlaşmalar veya projelerle gelen kişiler olabilir. Aslında hiç istememenize rağmen, bu kişileri geri çeviremeyebilirsiniz. Yeni işlere başlamak yerine, tamamlanması gerekenleri tamamlamanızda fayda var.

Ayın 18 i civarında ise, sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerle uzun vadeli anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak, maddi içerikli detaylara özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, arkadaşlığınız zarar görebilir.

20 Ocak civarında, değişik fikirlere veya alışılmadık kişilere karşı esnek ve bu kişilerin size katacağı veya öğreteceği şeylere açık olmalısınız.

24 Ocak civarında aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren başlıklarda sonlanma veya netice alma enerjisi ön planda. Ayın son haftasında duygusal olabilirsiniz. Arkadaşlarınız size her anlamda destek olacaktır.



BOĞA BURCU
Yeni deneyimlere veya yeni kişilerle tanışmaya açık bir aydasınız. Özellikle ayın ilk haftasında hayattan daha fazla keyif alabilmek için deneyemeyeceğiniz şey ya da alamayacağınız risk yok gibi duruyor sevgili Boğalar.

5 Ocak civarında, ikili ilişkilerinizde gergin diyaloglardan kaçınmalı veya en azından daha sakin yerlerde tartışıyor olduğunuzdan emin olmadan tartışmamalısınız. Veya insanlarla birlikteyken partnerinizle birbirinizi yanlış değerlendirebilirsiniz ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda da sizi zor durumda bırakabilecek gelişmeler yaşanabilir. Ani değişikliklere açık birkaç günlük süreçte olacaksınız.

11 Ocak civarında maddi konular ön plana çıkıyor. Bütçe yapmanız gerektiğini fark edebilir, daha uygun fiyatlı alışverişler yapma ya da satışları arttırma ve bazı ürünleri elden çıkarma türünde işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

18 Ocak civarında, ihtiyaç sahibi kişilere yardım edebilir veya bazı alanlarda destek olabilirsiniz. 11 – 27 Ocak aralığında, eşiniz, ortağınız veya partnerinizle aranızda büyütülecek bir şey değil, ama zaman zaman sürtüşmeler yaşanabilir.

22 Ocak civarında çekiciliğiniz artıyor, yıldızınız parlıyor ve etrafınızda sizin gibi insanlar görmek istiyorsunuz. Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

24 Ocak civarında, ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda hassasiyetler söz konusu olabilir veya maddi başlıklı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz. Ayın son günlerinde, yepyeni ve kalıcı arkadaşlıklar kurma ihtimaliniz yüksek. Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.


İKİZLER BURCU
Ayın ilk günlerinde beyniniz hareketli, yaratıcı fikirleriniz var. Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz. Maddi başlıklı konularda daha dikkatli adımlar atmanız, yatırım yapsanız dahi, risk almamanız gereken günlerde olacaksınız.

5 – 8 Ocak arası eğitsel çalışmalar esnasında(okullarla bağlantılı konular, sınavlar dahil) zorlanılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde gergin durumlar yüzünü gösterebilir. 10 Ocak civarında, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda(kredi, vergi, sigorta, prim, burs, sponsorluk, miras, nafaka v.b) yenilikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Ayın 20 si civarında, istekleriniz gerçek olabilir, ama sanki bu durum sizde bir hoşnutsuzluk veya amaçsızlık yaratacağa benziyor. Neyse ki, 25 Ocak civarında, bu anlamda yaşanabilecek yeni gelişmeler hayata yeni bir gözle bakmanıza veya yeni bir hedef belirlemenize yardım edecektir. Yakın çevrenizden kişilerin(akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular v.b) hayatlarında yaşanabilecek problemlerle de ilgilenmeniz gerekebilir.

Ayın son günlerinde, ilginç tesadüfler sizi hayatınızda önemli bir rol oynayabilecek kişilerle karşılaşmanıza veya daha önceden tanıdığınız kişiler sayesinde hayatınızda yeni bir sayfa açılmasına neden olabilir veya maddi başlıklı konularda ufaklı büyüklü fırsatlar ya da olanaklar yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU
Ocak ayının ilk haftasında maddi anlamda şanslı etkiler altındasınız sevgili Yengeçler. Size fırsat gibi görünen işleri bu hafta içerisinde değerlendirmenizde fayda var. 5 Ocak civarında, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde zorluklar, geçmişe dayanan borç alacak meseleleri söz konusu olabilir. Aldatıcı kişilere dikkat etmelisiniz.

8 Ocak – 25 Ocak aralığında evliliğiniz, iş birlikleriniz ve ortaklıklarınız yanlış anlaşılmalara bağlı problemlere açık. Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

11 Ocak civarında, bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yenilenmesi veya tamamlanması gereken şeyler varsa tamamlayabilirsiniz. Bu anlamda size eksik yerleri gösteren kişiler olabilir. Bu kişiler aslında sadece size yardımcı olmak istiyorlar. 15 Ocak civarında, üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebilir, bu kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

18 Ocak civarında, romantik veya yaratıcı rüzgarlar sizi sanatla ya da edebiyatla daha fazla iç içe hale getirebilir. Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir. Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız. Özellikle, 20 Ocak’ta, iş arkadaşlarınız veya birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde gerilimler oluşabilir.

23 Ocak civarında, otorite konumundaki kişilerle paylaşmak isteyeceğiniz önemli ve çarpıcı fikirleriniz ya da projeleriniz olabilir. Bu fikri kazanca çevirme şansı bulamasanız bile, dğerlerinin dikkatini çekmeniz size olan hayranlığı arttırabilir. Ya da sevdiğiniz kişilerle problemlerinizi görüşme şansı bulabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda, bazı hassasiyetler oluşabilir. Ayın son günlerinde, bazı kişiler sizin değerinizi anlamıyor olabilirler. Kendinizi hafife almamalı ve kim olduğunuzu hissettirmelisiniz.

ASLAN BURCU
Ayın ilk haftasında, sempatikliğiniz ve güleryüzünüz etrafınızdaki kişilerin size olan hayranlığını ve sizin yanınızda olma isteğini arttırıyor. İş de kendinizi gösterebilirsiniz. Ancak, ailenizle ilişkilerinizde vaya aşk hayatınızda problemler yaşanabilir.

5 Ocak civarında teknolojik alışverişler söz konusu olabilir, ama güvenmediğiniz kişilerin fikir ve tavsiyelerine göre hareket etmemeli ve uygun fiyatı yakalamaya çalışmalısınız. 9 Ocak civarında, yaratıcılık gerektiren işleriniz, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni görev ve sorumluluklar devreye girebilir. Kendinize olan güveninizin yanlış anlaşılabileceği günlerdesiniz.

14 Ocak civarında. Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermeniz gerekebilir. Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

18 Ocak civarında ise, aldatıcı kişiler veya durumlar dikkat gerektiriyor. Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz. Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var. 20 Ocak, iş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlarla ilgilenmenizi gerektirebilir.

25 Ocak civarında, başarılarınızla göz doldurabilir veya imajınızı güçlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Size duyulan hayranlık artacaktır. Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri de devrede. Hayati kararlarınız söz konusu olabilir. Sinirlerinize hakim olmalı, stresli enerjiler bitmeden karar almamaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU
Ocak ayının ilk haftasında bazı konular zamanınızı tamamen alabilir. Bu durum sevdiğiniz kişilerin kendisini ihmal edilmiş hissetmesine neden olacaktır. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi ihmal etmemeniz gereken bİr haftadasınız aynı zamanda sevgili Başaklar. 5 Ocak civarında, yakın çevre ilişkilerinizde yanıltıcı durumlar veya hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. 9 Ocak civarında bir an da meydana gelen olayları araştırmak isteyebilirsiniz, ama mantıklı açıklamalar getirmek zor olacağa benziyor.

15 Ocak civarında her şeyin bir açıklaması olacağı fikrinden vazgeçebilirsiniz. Ancak, sevdiklerinizle diyaloglarınız çok keyifli olabilir. 10 Ocak ve sonrası günlerde, aşk hayatınızı güzelleştirmek veya ilgi duyduğunuz kişilerle bağlantıya geçmek isteğiniz artabilir. Yaratıcılığınız yüksek veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere şahit olabilir ya da ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

9 - 23 Ocak arası, evde daha fazla vakit geçirebilir, evden çalışabilir, evde arkadaş ağırlayabilir, ailenizle ilgili olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz veya evinizi güzelleştirmek için alışverişler yapabilirsiniz.

23 Ocak civarında ise, uzun zamandır sahip olduğunuz fikirleriniz ve düşünceleriniz tamamen değişime uğrayabilir. Sevme ve sevilme ihtiyacı duyabilirsiniz bugünlerde. Arkanızdan çevrilen olaylar ortaya çıkabilir, rüyalarınızda artış yaşayabilirsiniz. Stresli hissederseniz, geçici, büyütmeyin.

25 Ocak 30 Ocak aralığında ise,, aşk hayatınız ve sevi temalı ilişkileriniz açısından sıcak samimi planlara açık günler. 27 Ocak civarında, bazı arkadaşlarınızın sizden bazı şeyleri sakladıkları fikrine kapılabilirsiniz, ama sorular sormadıkça bundan emin olamazsınız.

TERAZİ BURCU
Ocak ayının ilk haftasında rutin bazı işleriniz hariç hiçbirşey yapmak istemeyebilir ya da sadece size keyif veren şeylere zaman harcamak isteyebilirsiniz. Yalnız bir ayrıntı, sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor sevgili Teraziler. 3 Ocak sonrası maddi başlıklı konuları ön plana almanız gerekebilir. Bu alanda yaşanabilecek bazı aksilikler olayların üzerine düşmenizi gerektirecektir.

5 Ocak civarında aşk hayatınızı ve sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda; 25 Ocak a kadarsa aleniz ve evinizle ilgili başlıklarda yanlış anlaşılmalara açıksınız. Telefon trafiği, yazışmalar veya randevu karışıklıkları türünde sıkıntılar yaşanabilir, sözler yanlış anlaşılabilir.

11 Ocak civarında, kararlılığınız ve istikrarınız içinizdeki lider özelliklerinin herkes tarafından görülmesini sağlayabilir. Ancak, bunca görev ve sorumluluğu almak istediğinizden emin misiniz sevgili Teraziler? 14 Ocak civarında, ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir. Ev alımsatımı, kiralama kiracı bulma, evle ilgili farklı fırsatlar, evi güzelleştirme çalışmaları, aile üyeleriyle ilgili güzel gelişmeler v.b.

18 Ocak civarında, rutin akışınızda yaşanabilecek değişiklikler nedeniyle başkalarından yardım almaya ihtiyaç duyabilir ve aradığınız yardımı bulabilirsiniz.

24 Ocak civarında, entellektüel kişilerle bir araya gelebilir, ortak zevkleriniz üzerine derin tartışmalarda ve fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlilik görülebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde esnek olmanız gerekecek. Ayın son günleri ise biraz stresli görünüyor. Sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye çalışmanızda fayda var.

AKREP BURCU
Ayın ilk günlerinde, mücadeleci ortamlar içerinde yer alabilir veya rekabet içeren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kazalara veya ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var sevgili Akrepler.

5 Ocak civarında, aile ilişkilerinizde istediğiniz sıcaklığı yakalamanız veya desteği görmeniz zor olabilir veya maddi başlıklı konularda işler istediğiniz gibi ya da istediğiniz hızda gitmeyebilir. 9 Ocak civarında ise, etrafınızdaki kişileri organize etme veya yönetme arzunuz artabilir ya da her şeyi kendi başınıza halletmeye çalışabilirsiniz, ama bu esnada size yardım etmeye çalışan kişileri küstürebilirsiniz. Dikkat! 11 Ocak civarında, hiç hoşlanmamanıza rağmen anlık gelişmelere göre hareket etmeniz gerekebilir.

15 Ocak civarı olumlu gelişmeler veya hoş planlar söz konusu olabilir. 18 Ocak civarında, hoşunuza gitmeyecek gelişmelerden kaçmak için farklı uğraşlar içerisine girmek veya olanları unutmak isteyebilirsiniz. Ancak, gerçeklerden kaçmak gerçekleri değiştirmiyor malum. Yine de sosyalleşmek ve arkadaşlarla vakit geçirmek size iyi gelecek.

24 Ocak civarı, özellikle kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konular neticeye kavuşabilir veya sonlanabilir.

27 Ocak civarında, hırslı ve tutkulusunuz, başarmak istediğiniz konularda ilerleme sağlayabilmek için ısrarcı olabilirsiniz, ama daha fazlasına ihtiyaç olacağa benziyor. Bazı konularda eksiklerinizi ve hatanızı kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayın son günlerinde ise, 29 u civarında dikkatleri üzerinize çekmek istemeniz durumunda karşı taraftan istemediğiniz tepkiler gelebilir.

YAY BURCU
Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. 5 Ocak – 26 Ocak civarında elektrik elektronik veya teknolojik cihazlarla ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar problemlere neden olabilir. Her şeyi iki kere kontrol etmenizde ve yedeklemenizde fayda var.

3 Ocak civarında, etrafınızda olmadığı şekilde davranan veya gerçek yüzlerini saklayan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler dahil yanıltıcı kişilere dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Geçmişte yaşananları unutabilirseniz, yeni kişilerle uzun soluklu ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz. 9 Ocak civarında, siz ne kadar zorlarsanız zorlayın, çabalarınızın üzerinde başka bir şey olaylara yön veriyor hissine kapılabilirsiniz. Bu his geçici büyütmeyin.

10 Ocak sonrasında, maddi başlıklı konularda yenilikler var. Yeni gelir kalemleri, sahip olduğunuz şeylerin değer kazanması veya karlı alışverişler ya da satışlar gündeme gelebilir. Ay ortalarında, alışılmadık kişilerle farklı diyaloglar içerisine girebilir, ortak bir payda da uyuştuğunuzu görebilirsiniz. Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda kendinizi özgür ve karşı tarafla senkronize hareket ederken bulabilirsiniz. 18 Ocak ta ailenizle ilişkilerinizde yardımsever tavırlarınızla göz dolduruyorsunuz.

20 Ocak civarında, kendinizi olduğunuzdan genç hissedebilir, gençlerle vakit geçirmek isteyebilir veya hareketleriniz ya da şakalarınızla gençlik günlerinizi aratmayacak ruh halinde olabilirsiniz. Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

24 Ocak civarında eğitimsel, seyahat, hukuk, medya, pazarlama, halkla ilişkiler başlıklı konularda hassasiyetler oluşabilir, yeni kararlar almanız mümkün. Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede.

27 Aralık civarı tarihlerde, normal koşullar altında asla yapmayacağınız şeyler yapabilir, sonradan pişman olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz. Ayın ilk günlerinde doğru zamanda doğru yerde olmanız, hak etmeseniz dahi, olumlu bir imaj oluşturmanıza yardımcı olabilir. 5 Ocak civarında ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar, anlaşmazlıklar oluşabilir.

10 Ocak civarında, yeni bir spor programı yapmak, sağlık beslenme kararı almak veya diyete başlamak için uygun zamanlardasınız. Ay ortalarında, tamamladığınız işler veya projeler nedeniyle gözler üzerinizde olabilir ve herkesin takdirini toplayabilirsiniz. Gelişmeler kendinize güveninizin artmasına ve yeteneklerinizi daha da faydalı şekilde kullanmanıza yardım edebilir. Aynı süreçte, dış görünüşünüzde iş hayatınıza veya imajınıza katkı sağlayacağını düşündüğünüz değişiklikler de yapabilirsiniz. Ancak, bu esnada abartmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

20 Ocak civarında, ailenizle veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde yine anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

23 Ocak civarında, sonucunu bilemem, ama bazı kişilerin duygu ve düşüncelerinizi bilmesi gerektiği fikrinden hareketle bu kişiyle açık açık konuşabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizde(nafaka, kredi, borç alacak, eşinizin gelirleri ve giderleriyle ilgili problemler, burs, vergi, sigorta, komisyon v.b) sıkıntılı durumlar oluşabilir aynı tarihlerde. Dikkatli hareket etmenizde ve sakinliğinizi korumanızda fayda var. Yakınların sağlık sorunları veya kayıpşarı da gündeme gelebilir. Ayın son günlerinde ise, sahte kimlikle dolaşan ya da yanıltıcı veya aldatıcı kişilere özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kişilere gerçekte kim olduklarını bildiğinizi açıkça ifade edebilirsiniz.

KOVA BURCU
Ayın ilk günlerinde, pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Bu sayede daha ucuz fiyatlı alışverişler yapabilir veya istediğiniz ürünü yakalama şansı bulabilirsiniz. Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda mücadeleci olabileceğiniz ve girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlardasınız.

6 Ocak civarında, sonuç istediğiniz gibi olsun diyorsanız, topluluk içerisinde tartışmalara girmekten sakınmanızda veya fikirlerinizi savunmak için daha sakin yerler seçmenizde fayda var.

10 Ocak civarında, spritüel konulara ilginiz artabilir veya manevi çalışmalar yapabilirsiniz.

5 Ocak civarında, değişim ön plana çıkıyor. Bazı olayları gerçekleştirebilme fırsatı bulabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz. İnsanlara yardım ettiğinizi bilmek ruhunuza iyi gelecektir. Ayrıca, tüm yaptıklarınızın maddi manevi karşılığını da görebilirsiniz.

23 Ocak civarında, planlarınızın bazılarında değişiklikler yapmanız gerekebilir. Hayatı ve ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, yer değişikliği ve ikili ilişkilerinizle ilgili olaylar ve kararlar ön plana çıkabilir. Ay sonunda, maddi konular başta olmak üzere kimseye güvenmemelisiniz. Yapılan anlaşmaları yazıya dökmek faydalı olacaktır. Gizli yürüttüğünüz konularda veya işlerde ise, başarı şansınız yüksek.

BALIK BURCU
Arka planda devam eden işler, arkadan yapılan konuşmalar, Hukuki konular, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, medya veya seyahat başlıklı içerikler, borçlarınız ya da krediler ön planda. Ayın ilk haftasında, yanıltıcı maddi problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızın tavsiyelerine ihtiyaç duyabilirsiniz, ama bilen ve konusunda uzman bir kişiye danışmanız sizin için daha iyi olur. Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. 6 - 25 Ocak arası maddi başlıklı konularda ve anlaşmalar esnasında aldatıcı kişiler veya olaylar, kaybolan evraklar ya da yanlış anlaşılmalar dikkat gerektiriyor.

9 Ocak civarında maddi başlıklı konularda ve kariyerinizde önemli yükler ve sorumluluklar söz konusu olabilir. Bu tarihten sonra, bazı kişiler size olan hayranlıklarını dile getirebilirler.

12 Ocak civarında, vermiş olduğunuz ödünlere rağmen kendinizi pek çok şeyden kurtulmuş gibi ve ruhen ve madden rahat hissedebilirsiniz.

18 Ocak civarında, aileniz ve arkadaşlarınız güvenilir bir kişi olmanın yanı sıra neler yapabileceğinizi de görebilirler. İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizin kuvvetleneceği, eğlenceli aktivitelere açık günlerde olacaksınız. Ayın son haftasında kafanızda yeni fikirleriniz olabilir, ama ayağı yere basmadan bu fikirleri uygulamaya koymak doğru olmayacaktır. Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var. İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir. Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemenizde fayda var. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Mahmure
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Kasım / 2017


KOÇ


4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Maddi konforunu oluşturacak gelişmeler gündeminde olabilir. Lüks ihtiyaçlarını karşılayabilecek konulara yönelimin artabilir. Beklediğin maddi projeler kazançlı bir şekilde değer kazanabilir. Kayıplarını da kazançlı bir şekilde tanzim etmenin zamanı geldi. Borçlarını önemli ölçüde yapılandıracağın fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Devlet ve hukuksal işlerinizde önemli gelişmeler olurken, terfi ve kariyerde yükselme durumunuz mümkün. Üst yöneticilerinizle irtibat içerisinde olun. Statü ve toplumsal gücünüzün her zamankinden daha fazla ortaya çıkacağı bir dolunay.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
İletişimde yoğun bir dönem seni bekliyor. Hayatın da soru işaretleri oluşturan konularda artık aydınlanma zamanı geldi. Yalnız bu dönemde bilgi kirliliğine dikkat etmelisin. Önemli olan kirli bilgileri ayıklamak ve olumsuz söylemlere itibar etmemektir. Yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatıyla daha fazla ilgilenmeniz gereken bir süreç. Bununla birlikte yurtdışı kaynaklı projeleriniz de kabul görebilir. Basın Medya eğitim gibi konularda önemli başarılar elde edebilirsin. Aynı zamanda ilk aşkınızla önemli bir karşılaşma yaşanabilir. Neden olmasın
7 Kasım Venüs Akrep
Kaynaklarını genişletme zamanı geldi. Ortaklı gelirlerinden, eşinin kaynaklarından yararlanabilir ve bu sayede alacak verecek dengesini kurabilirsin. Krizlerden çıkan fırsatlar hayatının dönüşümünü sağlayabilir. Saplantılı aşklara ve takıntılara bu dönemde dikkat etmelisin. Seni öldürmeyen her şey güçlendirir. Kömürle elmasın arasındaki fark birisinin daha fazla baskıya maruz kalmasıdır.Bu sefer elin güçlü olacak. Harekete geçmelisin.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Yeni gelir kaynakları bulabilirsin. Paraya dair projelerin varsa yeni başlangıçlar yaşayabilirsin. Psikolojik anlamda dönüşüm sağlayan eskinin bitişi ve yeninin doğuşunu yaşayabilirsin. Terfi veya kariyerin ile ilgili önemli yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hedeflerini belirlemelisin. Gelecek, eğer zayıf olursan ulaşılmaz, korkak olursan bilinmez, cesur olursan fırsat olur. Cesaretin bu dönemde çok önemli.


BOĞA

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Çevren tarafından göründüğün yön kendi bilinçaltında büyük bir değişime uğrayabilir. Bu dolunaydan sonra kilo aldığını fark edebilir ve sıkı bir diyete başlayabilirsin. İlişkilerine dair davranışlarında artık önemli bir netlik kazanmalısın. Bu dolunay sonrası hayatında kararsızlık durumu söz konusu bile olmamalıdır. Hayat tarzını değiştirecek önemli başlangıçlar da gündemin de olabilir. Şanslı tanışmalar yalnız olanlarınızın başını döndüreceğe benziyor.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Maddi anlamda oluşan bazı kayıpların ve belirsizlik yaratan ödemelerini düzene sokma zamanı geldi. Unutulan borçların ile ilgili önemli bir düzenlemeye gidebilirsin. Kredi çekmek ve borç almak adına olumlu görüşmeler yapabilirsin. Kıyıyı görememeyi göze almazsan yeni yerler keşfedemezsin.
7 Kasım Venüs Akrep
Evlilik ve ortaklığa dair her türlü bağ kurduğun ilişki modellerinde önemli açılımlar meydana gelecek. Evlilik teklifi alabilir ya da evliliği düşünebileceğin özel insanlarla tanışabilirsin. Var olan ilişkilerine yeni açılımlar katmak ve yeni soluklar kazandırmak adına güzel bir süreç. Cesur olmayan başarılı olamaz. Tohum, toprak altında kalırsa ölüdür, oysa onun görevi cesaretle, risklere aldırmadan toprağın üzerine çıkmaktır. Yoksa yaşayamadan ölür gider. Yaşam cesurları sever.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
İlişkilerine dair yeni kararlar alma zamanı geldi. Hayatına yeni insanlar dâhil olabilir. Yeni tanıştığın kişiler hayatına renk getirebilir. Heyecanlı ve talihli olaylar hayatına yepyeni mutluluklar getirebilir. Aklını kullan, yeteneklerinin büyüklüğü değil onu nasıl kullandığın önemlidir.



İKİZLER

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Hayatın da gözlemleyemediğin ya da görmezden geldiğin bazı konularla yüzleşebilirsin. Uzun zamandır sizi sıkan bir problem şanslı bir şekilde çözümlenebilir. Gizli kalan bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. Özgürlüğünü engelleyen konu ve olaylar bir olayla son bulabilir. Yalnız kalıp biraz daha olayların dışına çıkıp düşünmen gereken bir süreç içindesin. Olayları daha tarafsız değerlendirmelisin.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
İlişkilerine dair her şeyden şüphelenip yoğun araştırma sürecine geçebilirsin. Bununla birlikte bilgi akışının bu denli fazla olduğu bu süreçte her bilgi gerçeklik niteliği taşımayabilir, dikkat. Etki alanınızın içine giren zekasından etkilendiğin bir partner ile tanışabilirsin. Kaybettiğin o heyecan tekrar seni bulabilir. İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgâr ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur. Sabırlı ol.
7 Kasım Venüs Akrep
Ofis ortamında aşk hayatınızı yoğunlaştıran bazı etkiler olabilir. Çalışma ortamındaki arkadaşlarınla veya yakın çevrendeki dostlarına karşı güçlü bir çekim hissedebilirsin. Sürpriz ilişkiler bekliyor ama bunları gizlilik içerisinde yürütmek seni yorabilir. Açık ve dürüst davranman bu dönem sana kazandıracak. Güzellik de, kusur da görenin gözündedir, sen dokunmasını bilmezsen diken, koklamasını bilirsen de gül olur.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Ofis ortamın ve çalışma hayatınla ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir işe başlayabilirsin. Yeni çalışma arkadaşları aranıza katılabilir. Ya da görev sorumluluklarında bazı artışlar söz konusu olabilir. Sağlığın ve fiziksel görüntünü ilgilendiren konularda yaşamını düzenleyici kararlar alabilirsin. İyilik, hastalık, sefalet, mutluluk, zenginlik, fakirlik, zihinde oluşur. Zihinde yer alan inançlar bunları belirler.




YENGEÇ BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Sosyal çevre ve arkadaşlık alanında gerçekleşen bu dolunay sizlere önemli bir arkadaşlığın ve dostluğun hayatınızdaki yerini ifade edecek. Hayatına yeni insanlar ve yeni dostluklar da dâhil olurken bazı arkadaşlıklarını da bitirebilirsin. Arkadaşlık ve dostluk konuları üzerine yeni anlayış kalıpları kazanabilirsin. Bir dileğine veya umuduna kendini daha yakın hissedebilir ve olayların bu yönde gelişmesini deneyimleyebilirsin. Unutma ki, Her zaman daha iyi bir yol vardır ancak, onu ararsan bulabilirsin.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Yeni bir iş bulabilirsin. İş ortamın ve arkadaşların değişebilir. Yeni projeler çalışma şeklini değiştirebilir. Çalışma hayatında ek sorumluluklar sizlere ek kazanç kapılarını açıyor olacak. Yeni bir projeni artık hayata geçirebilirsin. Bunun ile ilgili güzel başarılar elde edebilirsin. Sözleşme ya da iş ortamında önemli bir konuda haklılığını yöneticine ispat edebilirsin. Kararlı ol! Kararlılık keskin bir bıçağa benzer, keskin ve düz keser, kararsızlık ise kör bir bıçak gibi kestiği her şeyi parçalar ve yırtar. Başarı, kararlı olmaktan başka bir şey değildir.
7 Kasım Venüs Akrep
Bu etki sizler için paha biçilemez güzellikte olacaktır. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki cesareti ile yeni bir hayat kurma kararı alabilirler.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
İçindeki çocuğun neşesi yeniden ortaya çıkacak ve hayatın eğlenceli yönlerini keşfedeceksin. Aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun. Yaratıcı işler yapan yengeçleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor olacak. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

ASLAN BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Kariyerinle ilgili seni engelleyecek koşullara karşı mücadele vermen gerekebilir. Üstlerinle olan iletişimlerine dikkat etmen gereken bir süreç içerisinde olacaksın. Üzerin de baskı oluşturan bazı konular yeniden gündemine gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsin. Yeni iş teklifleri alabilirsin. Ortaklıklarını gözden geçirmen gereken bir durum söz konusu olabilir. Bu aşamada artık sorunlarını görmezden gelmemelisin. Çözüm odaklı olun.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Aşk hayatın sürpriz şanslar ve fırsatları da yanında getirecektir. Alacağın romantik teklifler ve yeni tanışmalar kalbini ısıtan cinsten olabilir. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. Çocuklarının hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaşabilir. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz.
7 Kasım Venüs Akrep
Ruhunda aşkı ve dinginliği yakalayabileceğin bir süreç. Kendini daha huzurlu ve mutlu hissedebileceksin. Ailen ve evin ile ilgili konularda şanslı sayılacağın bu süreçte onlardan önemli destekler alabilirsin. Aşkta aidiyet güdünüz gelişim gösterecek. Nereye ait olduğunu hissedeceksin. Anne babanızla ilgili aranızda kırgınlık veya sorunlar varsa halledebileceksin.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Gayrimenkullerin ve yatırımların ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Alım satım konularında şanslı başlangıçlar oluşabilir. Yer değiştirebilir veya taşınabilirsin. Her konuda esnek ol. Görüşlerinde çok fazla katı olup ısrar edenler, anlaşabilecek çok az kişi bulurlar. Her zaman öğren ve isteyene de öğret. Eğitim yaşam ilken olsun. Eğitim ders vermek değildir. Gerçek eğitim bireyin içsel yeteneklerini keşfetmesidir.

BAŞAK BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Hayata dair önemli anlayış kalıpları kazanabilirsin. Hayata karşı olan bazı felsefi yaklaşımlarında değişiklikler olabilir. Genel yargıları değişebilir. Seyahatlerin ve uluslararası projelerin ile ilgili önemli fırsatlar ve sonuçlar yaşayabilirsin. Öğrenci olan Başaklar eğitim hayatıyla ilgili önemli seçimler yapmak durumunda kalabilirler. Din ve ahlaki öğretilere olan inancın farklı bir şekil alabilir. Her şeyin bir nedeni olduğu gibi bunu yaşamamın da bir nedeni varmış diyebilirsin. Önemli olan yaşadıklarını anlamlandırman.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Ailen ve evine dair çözülmemiş bazı problemler yeniden gündeminde olabilir. Sorumluluklarına yeni bir çözüm yolu bulmak isteyebilirsin. Bu dönemde aile bağlarını iletişimle kuvvetlendirmen senin işlerini daha hızlandıracktır. Çünkü bu dönemde bazı yaklaşımları yanlış yorumlamaya yatkın olabilirsin. Sana anlayışsız davranılsa bile sen anlayışla karşılık ver. Yüksek tolerans ve hoşgörü gerçek insanın davranışıdır.
7 Kasım Venüs Akrep
Yakın çevre arkadaşlarınla iletişimlerin güçlenebilir. Kadınlar arası dayanışmanın önemi bu dönemde daha net anlaşılır. Yakın çevrendeki kadınlardan güçlü destekler görebileceğin bir zaman dilimi. Yeni bir eğitime başlayabilirsin. Sosyal medya aşkları bu dönemde gündeminde daha fazla yer tutabilir. Kısa süreli seyahat planları yapmak isteyebilirsin.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Kardeşlerin ve yakın çevren ile ilgili hayatında önemli gelişmeler olabilir. Aracını ve iletişim cihazlarınızı değiştirebilirsin. Hayatını şekillendirecek önemli bir konuşma fırsatı yakalayabilirsin. Yeni bir eğitim programına başlayabilir kendini geliştirebilirsin. Kısaca bu yeniay için diyoruz ki; Sen bembeyaz bir sayfa ol. Sana gelen, seninle olan herkesin rengi böylece ortaya çıkar.

TERAZİ BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Ölmek ve doğmak gibi hayatı hayat yapan iki değer arasında düşünceleriniz şekillenecek. Hayatınızı dönüştürecek önemli konular gündeminizde olacak. Bitişler ve başlangıçlar hayatında önemli yer kaplayabilir. Bu dolunaydan sonra hayat eski olan değerlerini yıkmayı ve yerine yenisini inşa etmeyi öğretiyor olacak. Finansal anlamda da bazı ödemelerin artık bitebilir. Ortaklı gelirlerin ve eşinin finansal durumunun değişebileceği konular gündemde olabilir.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Günlük iletişimlerin hız kazanıyor olacak. Sosyal medyada aktif olacağın önemli bir zaman dilimi. Alacağın bazı haberlerde bilgi kirliliğine dikkat etmelisin. Bu dönemde tutamayacağın sözler vermekten kaçınmalısın. Kardeşlerin eğitim hayatıyla yakından ilgilenmen gereken konular gündemde olabilir. İnsanların hayatlarını kendi çabalarıyla yükseltme yeteneğinden daha cesaret verici bir şey yoktur.
7 Kasım Venüs Akrep
Maddi kazanımların da artışlar beklemekte haklısın. Uzun zamandır belki de emeklerinin geri dönüşlerini bekledin ve alamadın. Şimdi tam sırası projelerinden beklentilerini almak adına önemli girişimlerde bulunabilirsin. Bunun yanı sıra borçlarını rahatlıkla ödeyebilirsin. Ek gelir imkânı sağlayabileceğin bazı projeler de verimli sonuçlanabilir.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Yeni bir iş imkânı ve yeni bir gelir süreci hayatını meşgul edebilir. Önemli kişilerle olan görüşmelerin bu dönemde hız kazanabilir. Sahip olduğun değerler üzerine önemli başlangıçlar yapabilirsin. Maddiyatla ilgili konfor alanın da yeniden düzenleyebileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Okçu nasıl oklarını dümdüz atarsa, sen de dağınık düşüncelerini öyle toparlayıp yönlendir. Düşüncelerini değiştirdiğinde hayatının da değiştiğini göreceksin.

AKREP BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
İlişkilere dair yeni bir dönem başlayacak ve eski dönem bitiyor olacak. Geçmişine sünger çekebileceğin fırsatlar önünü sunuluyor olacak. Evlilik teklifi alabilir ve ilişkinize dair netlik kazanacağın bazı konular gündemin de olabilir. Bunun yanında finansal güvensizliği gidermek ve zaman kazanmak adına şanslı ortaklıklar kurulabilirsin. Bu dönemde başladığın finansal ortaklık girişimlerin ilerleyen süreçlerde büyük sorunlar yaratmaması adına kararlarını ve menfi haklarını işin en başında ortaya koymalısın. Şartlarını oluşturarak başladığın ortaklık başarı getirecektir. Bu yüzden güvenilirlik ve sağlamlık çok önemli bir detay olacak.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Eskiden gelen çözülmemiş olan finansal sorunlarına dikkat etmelisin. Yanlış anlaşılmalar ve yanlış ödemelerden dolayı sorunlar yaşayabilirsin. İletişim cihazlarına bu dönemde fazla para harcamamalısın. Bu süreçte beklediğin paralar hemen gelmeyebilir. Bir insana göründüğü gibi davranırsan, bu onu daha da kötü yapar fakat bir insana olabileceği potansiyele göre davranırsan onu olması gerektiği şekle sokabilirsin.
7 Kasım Venüs Akrep
Aşk ve ilişkilere dair senenin en parlak ve en can alıcı zaman dilimi. Aşk ve sevilmeye dair önemli fırsatlar kapında. Tabii ki sen şikâyetçi tavrından vazgeçersen bunları görebileceksin. Aidiyet hissi yakalayacağınız kişilere doğru çekilmeniz an meselesi. Cazibenin arttığı bu dönemde yalnızlar için önemli şanslar gündeme geliyor olacak. İlişkileri olanlar ilişkilerini daha da netleştirme yoluna gidiyor olacak. Hamilelik çocuk ve doğum konuları ile önemli mutluluklara adımlar atılabilecek.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Hayatında yeni başlangıçlar zamanı. Kişisel görünümünü değiştirmek isteyebilir ve yeni bir giyim tarzı oluşturmak isteyebilirsin. Bu dönemde yeni olan her fırsat hayatına şans olarak gelmiş olacak, değerlendirmende fayda var. İnsanların size baktığı yön değişiyor olacak. Artık herkes hayatında meydana gelen bu yenilikle senden bahsedecek. Bunun keyfine varmalı ve bu yeniayı yenilikçi yönünü ortaya koyarak geçirmelisin.

YAY BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Gündelik yaşamın da değişmesi gereken konular gündeminde olabilir. Çalışma hayatın, düzenin ve çalışma arkadaşların kasımın ilk haftasında değişebilir. Ustalığını ispat edeceğin önemli gelişmeler ve şanslar yakalayabilirsin. Ya da önemli bir projeni tamamlayıp artık bunu toplumla paylaşma noktasına gelebilirsin. Bu tarihten itibaren sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlıklı beslenmek ve bağışıklığınızı yükseltmek önemli olabilir. Aşk ve ilişkilerden yana şansınız oldukça artacak. Kalıcı birliktelikler içinizi ısıtacak.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
İletişim, hayatında hiç olmadığın kadar önemli bir yer tutuyor olacak. Kıvrak zekân ile ilişkilerinde güçlü bir etki yaratıyor olacaksın. Bu dönemde eşin veya partnerine vermiş olduğun sözler ve konuşmalar önem kazanacak. Geleceğe yönelik önemli kararlarını paylaşabileceksin. İkna kabiliyetinin yüksek olmasıyla bu dönemde önemli iş bağlantılarını ve projelerini hayata geçirebilirsin.
7 Kasım Venüs Akrep
Aşkta bağımlılıklarını fark edip özgürleşme zamanı. Belki de alışkanlıklarını ilişkilere olan bakış açını değiştirerek özgürleştirmen gerekebilir. Hayatında gizli yürütülen ilişkiler varsa önemli kararlar alman gerekebilir. Elini kolunu bağlayan, beklentide olduğun bir süreç varsa hayatın da ki kişiden ruhsal ve manevi destekler bulabileceksin. Yalnız olanlar bu dönemi yalnızlıkları ile barışarak geçirebilir ve hiç ummadığınız bir zaman diliminde şanslı ve tesadüfi bir tanışma gerçekleşebilir.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Bağımlılık haline gelen her konuyu hayatından çıkarmak isteyeceğin önemli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sağlığını ilgilendiren hassas konularda önemli kararlar alabilirsin. Beslenme şeklinden uyku düzenine kadar her konuda bir düzen noktasına gidebilirsin. Dost düşman ayırımları yapacağınız önemli farkındalıklar kazanabilirsin. Bir insana göründüğü gibi davranırsan, bu onu daha da kötü yapar fakat bir insana olabileceği potansiyele göre davranırsan onu olması gerektiği şekle sokabilirsin.

OĞLAK BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Aşk hayatın da sürpriz ve sevindirici etkiler gündeminde olabilir. Uzun zamandır beklediğin adımları atarak bunları netliğe kavuşturuyor olacaksın. Keyfin uzun zamandır belki de hiç bu kadar yerinde olmamıştı. 2014 Kasım ayında yaşanılan kayıplar yerini huzura ve belki de aşka yeniden bırakıyor olacak. Yani haklı çıkan taraf sen olacaksın. Yaratıcılık gerektiren işlerde önemli başarılara imza atabilirsin. Sanata olan ilgin artabilir hobilerine daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Bu dönemde gizlilik gerektiren söylemler sorun yaratabilir. Gizlemiş olduğun söylemler varsa dikkat etmelisin. Bunların hesabını vermek durumunda kalabilirsin. Geçmişte vermiş olduğun sözler ya da sana verilen sözleri yerine getirmeyenler ile bu dönemde yeniden yüzleşebilirsin. İş hayatının içinde arka planında iyi kulisler bırakman gücünü ispatlamanı sağlayacak.
7 Kasım Venüs Akrep
Arkadaşların ve sosyal çevren hayatında büyük bir önem kazanıyor olacak. Bayan arkadaşlarından önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyebilir. Bu dönemde sosyalleşerek yeni aşk ve ilişki fırsatları karşınıza çıkarabilir. Ayrıca umutlarınıza ve hayallerinize bir adım daha yakınsınız. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Her şeye homurdanmaya başlarsan, fırsat kapıyı çaldığında bile anlamaz ve gürültüden şikâyetçi olursun.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Yeni dostlukların başlangıcı bu dönemde şekillenir. Bu süreçte tanıştığın insanlar ilerleyen süreçlerde dostların olabilir. Bununla birlikte hayatınla ilgili gerçekleştirmek istediğin ideallerin ve hayallerinin yön bulmasına yardımcı olacak insanlarla önemli görüşmeler yapabilirsin. Sosyal çevren vasıtasıyla yeni insanlarla tanışabilirsin.

KOVA BURCU

4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Evin ve ailen ile ilgili gelişmeler gündemin de olabilir. Ailenin senin üzerine yüklemiş olduğu misyonları tamamlamanın mutluluğu içerisinde olabilirsin. Evin de ve yaşadığın alanda bu dönemde daha fazla huzur arayışı içerisinde olacaksın. İçsel huzuru ailende yakalayacağın önemli deneyimlerde yaşayabilirsin. Yaşadığın alanı değiştirmen gündemde olabilir. Taşınmak ve gayrimenkuller üzerine seçimler yapmak durumunda kalabilirsin. Sevildiğinizi hissedeceğiniz özel bağlar oluşturan deneyimler yaşayabilir, adımlar atabilirsin. Kendine ve aynı zamanda hayatındaki partnerine yeni bir yön belirleyeceğin önemli bir dönem içindesin. Değerlendir.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Arkadaşların ve sosyal çevrenle aktif bir iletişim dönemi başlıyor. Bazı arkadaşlıklarını bitirme kararı alabilirsin. Bazı kişiler hayatın da sana bazı konularda ders vermek adına gelmiş olabilir. Olaya bu yönden bakmalısın. Bu durumları önceden fark edebilmelisin. İnsanların davranışlarını bu dönemde daha gerçekçi bir şekilde yorumlayabilmeyi öğrenmen gerekiyor.
7 Kasım Venüs Akrep
Kariyerde aktif ve şanslı bir dönem başlıyor. Bu dönemde kadınlardan ve bayan çalışanlardan büyük şans ve yardım görebilirsin. Kariyerde eksik kalmış bazı sorunlarını tamamlayabilmen adına karşına önemli şanslar ve fırsatlar çıkacaktır. Her zaman iyiliği düşün, karşılığını veremeyecek birine bir iyilik yapmadıkça, mükemmel bir gün yaşamış sayılmazsın. Bunu unutma. Bu senin doğanda olan bir şey.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Kariyerde yeni başlangıçlar zamanı. Statünün değişeceği bu dönemde toplumsal kimliğin ve duruşunun değişmesi de an meselesi. Yıllardır büyük bir mücadele ile inşa ettiğin geleceğinde başarılı bir perde açılıyor olacak. Saygınlığının parladığı bu dönemde yeni bir işe başlayabilir, uzmanlığını ispatlayabilirsin.

BALIK BURCU
4 Kasım Boğa Burcunda Dolunay
Yakın çevre iletişimlerin ve kardeşlerinin hayatıyla ilgili konularda önemli başlangıçlar olabilir. Eğitim hayatınla ilgili eksik bıraktığın konuları tamamlamak adına güzel fırsatlar içeriyor olacak. Bu dönemde yakın arkadaşlarının güzel haberlerini alabilirsin. Kısa seyahatler ve davetler akraba ilişkileri önem kazanabilir. Hayatına dair vereceğin kararlar artık bu dönemden sonra daha net olmalıdır. Ani bir hızla taşınmak ya da çok uygun bulduğun bir yer için partnerine kabul ettirme çaban gündemin olabilir. Israrcı ve duygusal olmak yerine daha sakin bir yaklaşım içinde olmalısın.
5 Kasım Merkür Yay Burcunda
Kariyer hayatında doğrudan iletişim önem kazanıyor olacak. Bu dönemde üstlerinle ilişkilerin de yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Aranızdaki problemler doğru açıklamalar yapmazsanız büyüyebilir. Kariyerinizle ilgili bazı memnuniyetsizlikler de bu dönemde daha belirgin bir şekilde sorun olabilir ve çalıştığın yerle yollarını ayırma durumuna gelebilir. Bu yüzden bu zaman diliminde gelişen olaylara karşı daha esnek olmalısın. Bu süreci kendini geliştirmek adına kullanmalı ve ufak olayları büyütmemelisin. Eğitim ve seminerlere yönelmeli ya da kendini geliştirme yönünde bu süreci olumlu yönde ilerletebilirsin.
7 Kasım Venüs Akrep
Uzun zamandır hayallerini süsleyen seyahat ve tatil planlarını öne çekebilirsin. Yurt dışı seyahatlerin ve yabancı kültürlerle olan etkileşimin önemli hale getirecek bazı fırsatlar gündeminde olabilir. Uluslararası iş ve ticari projelerin bu dönemde gündeminde olabilir ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yükseköğrenim ve eğitime dair yakalayamadığın şanslar yakalayabilir ve aniden bir eğitime başlayabilirsin. Eski bir dostunla ya da aileden bir yakınınla yarım kalmış bir konuyu çözüme kavuşturabilirsin.
18 Kasım Akrep burcunda Yeniay
Yükseköğrenime başlamak için karşına yeni fırsatlar çıkabilir ve akademik dünyaya yeniden merhaba diyebilirsin. Aşk hayatın da sürpriz ve sevindirici adımlar atabilirsin. Sosyal medya aşkları bu dönemde daha fazla gündeminde olurken, uzun süredir gizli tuttuğunuz bir ilişkiniz varsa eşe dosta duyurmanın zamanı gelmiştir. İlişkinizde ciddiyet ve samimiyet önem kazanacak.

Kaynak : Mahmure
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
MAYIS - 2019

Koç
Sevgili koçlar ve yükselen koç burçları; mayıs ayının ilk gününe giriş yaparken ay, koç burcunda giriş yapıyor. Bu sebepten ki Ay’ın ilk günleri kendinizi bazı konularda baskı altında hissederken birden her şey tahmininizden farklı ve olumlu ilerleme yoluna gidebilir. Önemli toparlanmalar yaşadığınız bir ay içerisine giriyorsunuz diyebiliriz. 14 Mayıs’a kadar Venüs’ün koç burcunda ilerliyor olması sizlerin başarılarınıza başarı katacak noktaya getirebilir. Bazı konuların telafilerini yapmak adına önemli fırsatlar söz konusu olacaktır.

1-7 Mayıs arasında geçmiş bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bu ilişki farklı bir anlam kazanabilir. Güzelliğinizin, gösterişinizin arttığı bir ay içindesiniz. Kıskanılmalara ya da hiç ummadığınız arkadaşlarınız tarafından rakip görülmelere karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. 5 mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizleri parasal konularda bir rahatlığa sürükleyebilir. Kendinizi daha fazla güven içinde hissettiğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs akrep dolunayı sonrası uzun zamandır beklediğiniz terfi ya da bir sorumluluğun olumlu cevabını alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili geçmişte kendinizi ifade edemediğiniz bir konuda bu dolunay sonrası haklılığınız anlaşılabilir ve kaybettiğiniz hakkınızı geri alabilirsiniz. Finansal anlamda partnerinizin size hissettirmeye çalıştığı bir baskı varsa ya da aranızda yaşanan bir güç çekişmesi varsa bunu bu ay çok fazla tetiklememenizi ve daha anlayışla karşılamanızı tavsiye edebiliriz

Boğa
Sevgili boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar; bu ay sizler için oldukça önemli ve değişim ayı olarak nitelendirilebilir. Bu ay içinde sizin burcunuzda yaşanacak yeniay ve karşıt burcunuzda yaşanacak dolunay ile farklı bir dönem içine giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz ama bir türlü cesaret edemediğiniz değişimi gerçekleştirmenin önemini hissedebilirsiniz.15 Mayıs sonrası Venüs gezegenin boğa burcuna geçiş yapmasıyla hem finansal hem de aşk anlamında daha huzurlu bir süreci başlatıyor olacaksınız.

5 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan boğa yeniayı ilişkilerinizde önemli toparlanmalara gitmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlama kararı ya da var olan ilişkinizi ciddi bir noktaya getirme kararı verebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili teklifler veya finansal koşullarınızdaki iyileşmeler yüzünüzü güldürecek nitelikte. Bu alanda kendinizi sağlama aldığınız yatırımlar yapmak isteyeceksiniz. Sonuçlanmamış işlerinize cevap bulmak ve yatırımsal konularda kesinlik kazanmak adına gayet başarılı bir dönem.

19 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile evliliğiniz ya da ortaklık ilişkileriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşiniz ile ilgili veya evliliğiniz ile ilgili hukuksal bir süreç içinde olabilirsiniz. Daha farkındalıklı ve ne istediğini bilen bir kararlılıkta olmanız size olumlu sonuçlar getirecektir. Artık yaşamı güvenilir bir noktaya getirmekte kararlısınız. Bu dolunay ile artık bu noktada daha emin adımlar atabileceksiniz. Özellikle 18-23 Mayıs tarihleri arasında ani kararlar vermemeye ve önyargılı olmamaya özen göstermelisiniz.

İkizler
Sevgili ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar; mayıs ayına hareketli başlıyorsunuz. İş ortamınızı düzenlemeniz, eksik kalan bazı işlerinizi tamamlamanız geleceğiniz adına rahatlatıcı olacaktır. Çalışma arkadaşlarınız ya da ortaklarınızla birtakım problemleri rayına koyabilirsiniz. Geçmiş meselelerle vakit kaybetmeden bu ay içinde problemleri çözüme ulaştırabilirsiniz. Ayrıca arka planda yürüttüğünüz işleri dürüstlük içinde yönetmeniz sizler adına daha doğru sonuçlar doğuracaktır. İş ortamınızda ise bazı değişimlere karşı daha öngörülü yaklaşmanız gerekiyor.

5 Mayıs’ta gerçekleşecek yeniay ile iş hayatınızda ve sorumluluklarınızda bazı düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde artık bir karar verme noktasındasınız. Daha cesur ve dinamik bir şekilde harekete geçmenin tam vaktidir. Devlet ile ilgili bazı yapılandırmanız gereken işleriniz var ise bu noktada olumlu gelişmeler yakalayabileceğiniz öngörülebilir. Geçmiş aşk ve ilişkilerinize karşı duruşunuz net olmalıdır. Gerçekçi olmayan hiçbir şeyin artık sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

19 Mayıs’ta gerçekleşecek olan akrep burcundaki dolunay ile iş hayatınızda bir terfi ya da eğitim hayatınızda yeni bir sorumluluk yakalama fırsatı elde edebilirsiniz. Kendi hayatınızda radikal bazı düzenlemelere gidiyor olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize karşı daha nazik ve hassas olmanızı önerebiliriz. Özellikle 24-25 Mayıs çalışma arkadaşlarınızdan biriyle bir yol ayrımı yaşamanıza neden olacak konularla sizleri karşılaştırabilir. Sağlığınızı daha fazla önemsemelisiniz.

Yengeç
Sevgili yengeçler ve yükselen burcu yengeç olanlar; bu ay sizler için oldukça önemli bir ay olarak hafızalarınızda kalacaktır. Tüm aşk hikayenizi yazdığınız belki de parasal ilişkilerinizin yeniden güçlendiğini gördüğünüz bir ay olabilir sizler için. Geçmiş aylarda kırıldığınız bazı konularda bu ay toparlanmalar yaşıyor olacaksınız. Yeni bir başlangıç ya da yeni bir başarı sizleri yaşama karşı daha da heyecanlandırıyor olacaktır.

5 Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek yeniay sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizi büyültecek ve sizi yeni ortamlara dahil edebilecek düzeyde olacaktır. Yeni bir arkadaşınızın olması ve bu yeni dostluğun sizin vizyonunuzu değiştirecek bir noktaya getirmesi mümkün olabilir. Belki de bu kişi yeni bir ilişki başlatacağınız kişide olabilir. Kendinizi ilk kez birinin yanında daha özgür ya da daha rahat hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte başlatacağınız bu ilişki size kendinizi yeniden bulduracak noktaya getirebilir. Bazı konularda cesur olmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile alamadığınız bazı ödemeleri alabilirsiniz ya da yeni iş birlikleri, teklifleri önünüze gelebilir. Bu dolunayda Merkür’ün de Venüs’ünde sizi destekliyor olması yatırımsal alanlarınızı değiştiriyor olabilir. 16 Mayıs sonrası Mars gezegenin sizin burcunuza geçiyor olmasıyla evliliğiniz ile ilgili bazı konuları sorgulayabilir bir yol ayrımına gitme kararı alabilirsiniz. Ait olmadığınız bir yeri bırakma kararı alabilirsiniz.


Aslan
Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu aslanlar; bu ay bazı konuları çözerken ilişkilerinizi bozmamaya özen göstermelisiniz. Uzun zamandır verdiğiniz mücadelelerin sonuçlarını alıyorsunuz ama bu sonuçlar pek istediğiniz gibi olmayabilir. Buna hemen tepki vermeden daha stratejik ilerliyor olmalısınız.

5 Mayıs’ta gerçekleşecek boğa burcundaki yeni ay ile birlikte İlişkinizde beklentilerinizden sıyrılıp biraz daha sakin olmayı öğrenmelisiniz. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız aldanışlar sizin suçunuz değildi. Yorgunluklarınız, sizi aslında bu yıla hazırlayan bir kazanımdı. Artık kime ne kadar güven duyacağınızı veya kime iki kere güveneceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Bu yeniay güveninizi kaybettiğiniz şeylerden bir daha güven duymamayı öğretebilir. Eski bir ilişkinizi güven problemi yüzünden kaybettiyseniz bununla alakalı bir karşılaşma ya da hesaplaşma yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs’ta gerçekleşecek Akrep burcundaki dolunay ile çok önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Sürekli bildiğinizi okuduğunuzu konulardan artık yorulduğunuzu fark edip ilk kez çevrenize bir şeyler danışmak isteyebilirsiniz. Bu konu sizin için belki de daha hayırlı olabilir. Yakın çevre ve ilişkilerinizde önemli bazı dedikodulara şahitlik edebilirsiniz. Kısa seyahatleriniz ya da kısa iş projeleriniz bu ay içerisinde size rahatlama getirecektir. Bu ayı hatalarınız üzerinde analiz yapma ve düşünme adına değerlendirebilirsiniz.

Başak
Sevgili başaklar ve yükselen burcu başak olanlar; mayıs ayına beklentilerinizin dışında gerçekleşen olaylara karşı hızlı çözümler getirerek başlıyor olabilirsiniz. Eğitim planlarınızı, fikirlerinizi ve projelerinizi ortaya sunmak ve bunlara cevap alabilmek adına önemli bir ay içindesiniz. Kendi hedefleriniz adına kariyerinizi geliştirebilmeniz ve bununla ilgili güzel teklifler almanız söz konusu. İletişimde kendinizi asla baskılamamalı, istediğinizi rahat bir şekilde ifade edebilmelisiniz.

5 Mayıs boğa burcunda gerçekleşecek yeniayında etkisiyle, eğitim ve öğretim, yurtdışı ile ilgili konular, uzak seyahatleriniz, iletişimsel konularınız, basın medya yayıncılık, yükseköğrenim gibi konularda önemli farkındalıklar yakalayabilirsiniz. İşiniz için kısa ve uzun süreli eğitimlere katılabilir, birtakım seminerlerde olabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve akrabalarınızın hayatıyla ilgili önemli gelişmeler oluşabilir, haberleşme trafiği artabilir. Ticari projelerinizden önemli sonuçlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde ise geleceğe yönelik net kararlar alabileceksiniz.

19 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile kariyerde olmasını istediğiniz beklentilerinizi sosyal çevreninizden yardımlar alarak çözümleme noktasına gidebilir, finansal desteklerle uzun süredir sorun yaşadığınız problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda yılmadan hareket ettiğiniz sürece başarının sizden uzaklara kaçma gibi bir şansı asla olmayacaktır. Yeter ki siz kendinize inanın, güvenin, arkanıza bakmadan daima ilerleyin. Motivasyonunuzu bozan kişilere ise dilinizle değil işinizle karşılık verin. Özel ilişkilerde rekabet ortamı arasında kalabilirsiniz. Sizin için yoğun, eğlenceli fakat aktif bir süreç olacaktır.

Terazi
Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; bu ay sizler için oldukça başarılı ve artık rahat bir nefes aldığınızı düşündüğünüz bir ay olarak görebilirsiniz. Nisan ayı sizlerin oldukça önemli yüzleşmeler yaşadığınız ve dostu düşmanı tanıdığınız bir aydı. Şimdi artık harekete geçme ve öğrendiklerinizle ilgili yeni yollar bulma yönünde karar verme dönemi diyebiliriz.

05 Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte beklediğiniz projelerden sonuçlar alabilir, kariyer yaşantınızla ilgili bazı konuları değiştirmek üzere yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu anlamda var olan statünüzde değişiklik yaşayabilir ve toplumdaki imajınızda da güçlü değişimler sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda ailede bir taşınma veya yeni bir tadilat söz konusu olabilir. Kariyer yaşantısını beraber yürüttüğünüz kişilerle aranızda güç çekişmelerine girmeden işlerinizi planlı ve programlı bir şekilde yürütmeli gereksiz tartışmalara girmemelisiniz. Sevmek ve sevilmek duygularını yeniden hissedeceğiniz bu yeniayda kendinizi biraz daha akış içine bırakmalısınız.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile eski ilişkiler stres yaratacak bazı boyutlara gelebilir. Bu konularda zihninizi dağıtmanız ve kendinizi başka şeylere yönlendirmeniz gereken bir süreçtir. Hayatınızı artık yeni oluşumlara açmalı, eski alışkanlıklarınızdan ve değişimi kabul etmeyen düşüncelerinizden kurtulmalısınız. Yeni ilişkiler ve yeni başlangıçlar sizi hem finansal anlamda hem de ilişkileriniz kapsamında daha huzurlu bir noktaya taşıyacaktır. Venüs’ün aynı zamanda boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizleri partneriniz ile ilgili süregelen gerginlikleri çözmeniz adına son bir fırsat verebilir. Hem sizin hem de karşı tarafın hatalarını bilmesi ve bunları en aza indirgemesi ilişkilerdeki sorunları kendiliğinden halledecektir. İlişkide nasıl bir yere sahip olduğunuzu bilmeniz sizi daha da güçlü kılacak ve o oranda da partnerinizi memnun edecektir.

Akrep
Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; bu ay sizler için oldukça güçlü ve kendinizi ispat edeceğiniz bir ay olarak hafızanızda kalacaktır. Yaşam içinde çözüm bulmak istediğiniz her konu sanki bu ay içinde sizlerle olacak gibi görünüyor. Hayatınızda önemli bir gerçeği öğrenebilirsiniz.

Özellikle 5 Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek yeniay sonrası ilişkiler sizler içinde oldukça önem kazanacak. Bu sizin hikayenize göre değişim gösterecektir. Evli iseniz evliliğiniz ile ilgili bazı kronikleşmiş problemleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Ya da bekarsanız yeni biri hayatınıza dahil olurken onu tanıma kısmı sizi biraz yorabilir ve yerli yersiz şüpheler içerisine itekleyebilir. Artık mutlu olma zamanı içindesiniz. Kendinizi ve çevresel ilişkilerinizi belli bir düzen içine sokmalısınız.

19 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan akrep dolunayı ile artık hedeflerinize daha güvenle ilerliyor olabilirsiniz. Önemli bir arsa ya da ev işiniz varsa bunların alım satımları ile uğraşabilirsiniz. Mayıs ayının ilk başlarında sizler için önemli olan konuların bu dolunayda netlik kazandığını görebileceksiniz. Nisan ayında tamamlayamadığınız aile içi önemli bir konuda 20-21-22 Mayıs zamanlarında önünüze gelebilir ve artık bir karar vermek durumunda olabilirsiniz. Tutkular ve ihtiraslar insanı hasta edebilir. Lütfen artık bazı şeylere körü körüne bağlılık göstermeyin. Kendinize saygınızı yitirdiğiniz veya kendinize değer vermediğiniz olaylardan uzak durmayı bu ay öğrenmeniz gerekmektedir.


Yay
Sevgili yaylar ve yükselen burcu yay olanlar; Yönetici gezegeniniz olan Jüpiter gerileme hareketine bu ay da devam edecektir. Artık yavaş yavaş kaybettiğinizi düşündüğünüz bazı fırsatların bu ay size dönüş yaptığını görebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı iyi kontrol ediyor olmalısınız.

5 Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile hayatınız içeresinde olumlu yönde gelişmelerin olacağı rahatlıkla söylenebilir. Yakın çevre iletişimleriniz ve seyahatleriniz bu dönemde hız kazanıyor olacak. Yakın çevre arkadaşlarınızla kuracağınız kontaklar size önemli bir dönemin kapılarını açabilir. Zihninizde karmaşa yaratan sorunların cevabını bu dönemde kolaylıkla bulabilirsiniz. Yaşadığınız problemlere karşı önemli çözümler üretmek ve nedenleri araştırmak adına doğru bir zaman dilimi. Aşk hayatınızda bazı sürprizler ve yeni tanışmalar meydana gelebilir. Özellikle 17-18-19 Mayıs tarihlerinde iş yerinizde terfi yer değişimi gibi konularınız ön plana gelebilir.

19 Mayıs’ta akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sizleri maddi konularda kararlar alırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hâlâ canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken tam tersi bir durum oluşabilir. İlişkide sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakârlık yapmanız gerekebilir.

Oğlak
Sevgili oğlaklar ve yükselen burcu oğlak olanlar; Yönetici gezegeniniz olan Satürn 29 Nisan da gerileme hareketine başladı ve yaklaşık eylül ayına kadar sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak. Bu sizler için hem oldukça önemli fırsatlar getirirken hem de oldukça güçlü dönüşler sağlayabilecektir. Yarım kalan işlerinizin yeniden önünüze gelmesi ve sizi heveslendirmesi söz konusu olabilir. Bazı cazip yatırımlar ummadığınız sıkıntıları da beraberinde getirebilir. Geçmişte kaybettiğiniz fırsatlar yine önünüze gelirse bu sefer asla kaçırmayın ve bir şans daha verin derim.

5 Mayıs'ta boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte ilişkiler evinizde, yeni bir dönemin sayfası açılıyor diyebiliriz. Bu yüzden yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde gerilim içeren konuşmalara gitmemenizde fayda vardır. Bu süreci, insanlardan beklentilerinizi çoğaltarak değil minimum seviyeye indirerek geçirmeniz dönem için en uygun düşünce tarzınız olacaktır. Ortaklı gelirleriniz ve kazançlarınızı sağladığınız konularda olumlu bazı gelişmeler umut verici nitelikte olacaktır.

19 Mayıs’ta akrep burcunda gerçekleşecek dolunay, gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmektedir. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bir değişime gidebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir veya aşkta yeni başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz.

Kova
Sevgili kovalar ve yükselen burcu kova olanlar; 2018 yılının mayıs ayına bir yolculuk yapın bakalım. O dönemlerde neler yaşadınız ve hayatınızda ne gibi değişimleri seçtiniz. Şimdi artık bu noktada sağlam bazı yönler kazanmak isteyebilirsiniz. Eski ideallerinizi yeniden yapılandırmanın zamanı geldi. Geçmişte ulaşamadığınız eksik kalan konuları tamamlamak bu dönem için öncelikli göreviniz olmalıdır.

5 Mayıs'ta boğa burcunda gerçekleşen yeniay ile birlikte iletişimsel konularınız ön plana çıkıyor. Yeni teklifler, işler, projeler almanız söz konusu olabilir. Fiziksel enerjinizi daha iyi kontrol edebilir bir noktada olmanız yaşamınızı daha iyi kalitede yaşamak için fayda sağlayacaktır. Eğitim hayatınızdaki bazı engeller stres yaşamanıza neden olabilir. Bu ay kariyerinizde önemli bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Bu beklemediğiniz bir teklif ya da beklemediğiniz bir başarı size getirebilir.

19 Mayıs’ta akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile Taşınma kararı alabilir, kârlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler için verimli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz. Ya da yakın çevrenizden birilerine destek vermeniz gerekebilir. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir.

Balık
Sevgili Balıklar ve yükselen burcu balık olanlar; Bu ay birçok konuda huzuru bulabileceğiniz ve kendi içinizde doğru savaşlar verebileceğiniz bir ay içindesiniz. Mayıs ayı sizlerin duygusal dünyanızı en rahat denge içine aldığınız ve uzlaşmacı yönünüzü kullandığınız bir ay olmaya aday. Yeni iş imkanları ve ek gelirler bu ay kapınızı çalabilir.

5 Mayıs’ta boğa burcunda yaşayacağımız yeniay istenmeyen dedikodulara maruz kalmamak adına söylediklerinize dikkat etmeniz sonradan yaşanacak pişmanlıklara karşı önlem almanız gerektiğinin mesajını veriyor. İletişiminiz ve görüşmelerinize özellikle bu ay daha dikkat etmelisiniz. Ani gelişen seyahatler ve sizlerin yeni yerleri keşfetme isteğiniz sizlere sürpriz bazı imkanlarda doğuruyor olabilir. Yeni insanlar tanımanız veya yeni eğitimler almanız söz konusu olacaktır.

19 Mayıs’ta gerçekleşecek olan akrep burcundaki dolunay önemli bir projenin sorumluluğunu alabilirsiniz. İş alanınızda kendinizi ispat ettiğiniz ve takdir görmeye başladığınız bir dönem içine girdiğinizi söyleyebiliriz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir. Aşk ve sevgi ilişkilerinde etkin bir rol üstlenebilir ve bu rolü gereğinden fazla abartma eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun.

Alıntıdır
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
EYLÜL / 2019

Koç


Sevgili Koçlar ve Yükselen burcu Koç olanlar, olumsuz ve sizi zorlayan her şeyi bu ay geride bırakıyorsunuz. Enerjiniz bu ay oldukça yükseliyor. Kariyerinize daha fazla odaklanacağınız ve yıldızların sizin için yüksek hizada olacağı bir zaman başlıyor. Hedeflerinize ulaşmak için diğer kişilerin yardım ve desteklerini de görebileceksiniz. Bunu doğru kullanmanız halinde işlerin yoluna girdiğini sizlerde hissedeceksiniz. Bu Ay’ın şifresi sizler için çok çalışmak ve çevrenize uyum sağlamak olacak. Ay’ın ikinci yarısından sonra (15 Eylül sonrası) Merkür ve Venüs’ün Terazi burcuna geçerek karşıt burcunuzda olması, ilişkilerdeki geçmiş hesaplarınızı ve sorgulamalarınızı yeniden karşınıza çıkarabilir. Hayatınızla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu durumu kabullenerek gücünüzü iyiye yöneltmeniz süreci en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Kamu, devlet ya da hukuksal bir alanda çalışan bir Koç burcuysanız, çalışma ortamınızla ya da yakın çevrenizle ilgili yaşayabileceğiniz bazı değişimler sizi şaşırtabilir. Eleştiri ya da önerilerin size fayda sağlayacağını düşünerek bunu sükûnetle kabul etmelisiniz. Bazen beklemek, bedel ödemekten daha iyi bir fikir olabilir. Bazı yatırımsal işlemler, davalar, sözleşmeler gibi yazılı durumlarda aksamaların meydana gelmesi halinde çözüm için acele etmeyin. Aksine sizlere büyük başarılar verecek bir aydasınız. Yeni bir işe girebilir ya da yeni teklifler alabilirsiniz.

Bu Ay’ın 20’sine kadar kendinizi köle gibi hissedebilirsiniz. Âmâ maalesef öyle olmak zorundasınız. Ay’ın sonlarına doğru yurtdışı planlarınız ya da eğitim kararlarınız şekillenebilir. Oldukça sosyalleştiğiniz bir ay sizi bekliyor. Ayın ilk yarısında, hazırlıklarını yaptığınız işlerinizle ilgili ayın ikinci yarısında harekete geçebilirsiniz. Günler sonbahara doğru ilerlerken duygusal bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Enerjinizi iyiye kullanmak ve bu ruh halini toparlamanıza yardımcı olması adına yeni bir hobi edinebilirsiniz. Beklediğiniz ve emek verdiğiniz değişimler, başlangıçlar kapınızı biraz sert çalsa da sabrınızla bunun üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. İstikrar ve sabırla sürecinizi izleyerek devam etmeniz başarıları size adım adım yaklaştıracaktır. Sosyal hayatınız bu ay daha belirgin olacağa benziyor. Bekarlar, romantik ve kararlı aşk ilişkilerine girebilecekler. Evli veya ilişki içinde kararsız kalanlar için oldukça romantik bir ay olduğunu söyleyebiliriz. Sürprizlere açık olun.


Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yakın geçmişte sıkıntı ve sorunların ödülünü alacağınız bir Eylül ayı sizleri bekliyor. Bu ay, maddi ve manevi kazanımlar elde edebileceğiniz günler saklıyor. Yönetici gezegeniniz Venüs, bu ay sizler için tüm fırsatları önünüze sunmayı hedefliyor. Uzun zamandır aradığınız güveni bulabilirsiniz. Hayatınızla ilgili vereceğiniz evlilik, yeni bir iş ya da ev değişimi gibi önemli kararlarda çevrenizden destek görebilirsiniz. Uzun zamandır bitiremediğiniz işler varsa artık sonuç alabilir ve ortaklaşa yürütülen işlerden büyük kârlar sağlayabilirsiniz. İhtimalleri ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz halinde bu ay sizler için unutulmaz başarılar verebilir. Sonrasında yıldız gibi parlayabilir, girdiğiniz ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz. Başak burcunda bir araya gelen gezegenlerin etkisiyle, olumlu etkileri ve istekle atacağınız adımları hayatınızı değiştirebilir.

14 Eylül’de balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile üzerinizde yük olarak hissettiğiniz bir konudan kurtulduğunuzu görebilirsiniz. Ama bu konudan kurtulmak isterken asla inatlaşma içine girmemeniz doğru olacaktır. Hiç kimsenin artık sizin duygularınızı incitmesine izin vermeyeceksiniz. İçinizde tarifsiz bir güç hissediyorsunuz. Aynı konular yine önünüze gelebilir ama farklı seçenekleri bulma becerisi bu ay sizin elinizde olacaktır. İnce eleyip sık dokumalısınız. Yalnız bir Boğa burcuysanız, özellikle aynı çalışma ortamında bulunduğunuz bir arkadaşınızla aranızda “hem tanıdık hem yepyeni” diyebileceğiniz bir aşk doğabilir. Evliyseniz, beraberliğinizle ilgili aynı fikirde buluşabileceğiniz konular sevginizi taçlandırmaya yardımcı olacaktır. Ama evlilik içinde sizler çekişmeye gitmeyi seçerseniz bu noktada zorlanabilirsiniz. Ayın son günlerine doğru vereceğiniz kararlarla ilgili yakın çevrenizden destek görmek isteyebilirsiniz. Sanki biri size onay verse her şeyi baştan aşağıya değiştireceksiniz. Bu noktada seçiminiz tüm hayatınızı olumlu noktada etkileyecek olsa da hatalar konusunda da dikkatli olmalısınız. Hamilelik veya çocuk sahibi olma isteği gibi konularınız gündem yaratabilir.


İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bu ay mesleki başarılarınıza çok fazla odaklanmamalısınız. Bu alanda ısrarcı ve tutkulu yaklaşımlarınız size hayal kırıklıkları verebilir. Şu an ilgilenmeniz gereken şey gerçekten ruhsal anlamda neye ihtiyacınız olduğudur. Karşınızda hayatınızı etkileyen büyük ve şanslı değişimleri yaşayabileceğiniz bir eylül ayı var, bu doğru. Ama sadece bu değişimi çok doğru ve stratejik ilerlemeniz gerekmektedir. Bu ay daha fazla sonuç almak yerine ekim ayına bir hazırlık gibi geçirebilirsiniz. Şimdi içinizden anlaşıldı bize bu ay iyi bir şey yok diye geçiriyor olabilirsiniz. Böyle düşünüyorsanız bu doğru değil. Aksine ayağınızı yere sağlam basmanız gerektiğini söylüyoruz. İyiyi kötüyü ayıklamaya başlayacağınız günler kapınızda.

2015 Eylül ve 2017 Temmuz ayları sizler için mühim zamanlardı. Bu dönemlerden önemli dersler aldınız. Şimdi sıra aldığınız dersleri hayatınıza uygulamaya geçebilirsiniz. Sizin yoran bu duygusal yüklerden kurtulmak ruhunuzu da hafifletmeye yardımcı olacaktır. Geçtiğimiz başak yeniayı (30 Ağustos) zamanlarında bazı gerçekleri öğrenmiş olabilirsiniz. İlişkilerde yanılgılar ya da uzaklaşmalar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi aksine bunlardan uzaklaşıp yeni adımlara doğru ilerliyorsunuz. Eğitim, kariyer, maddi konular ya da gayrimenkullerle ilgili seçimleriniz ve istekleriniz özellikle ayın ikinci yarısında hayatınıza olumlu şekilde dönebilir. Evliliğe doğru giden bir yolda iseniz, uzun vadeli bir alım satım ya da projeniz varsa sözleşmeler ve imzalar için ayın ikinci yarısı ideal günler barındırıyor. Aşk hayatınızı daha emin adımlarla götürmeyi seçeceksiniz. Karşınıza bazı engellerin çıkması halinde isteklerinizi makul boyutlarda tutmanız hayal kırıklığı yaşamanızı engelleyebilir. Mevcut sorumluluklarınızın haricinde karşınıza başka fırsatlar çıkması durumunda, bunun sizi nasıl etkileyeceğini iyice düşünerek karar vermelisiniz. Evliliğinizde uzun zamandır çözemediğiniz problemleriniz varsa 14 Eylül sonrası her şeyin daha kolay ilerlediğini hissedebilirsiniz. Emek vererek beklediğiniz gelişmeleri yaşayacağınız güzel bir ay dileriz.

Yengeç


Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, güzel haberleri ve gökyüzü desteğini fazlasıyla hissedeceğiniz bir eylül ayı sizleri bekliyor. Önünüzde sonsuz bir özgüven ve pozitif düşünceleri içinizde hissedip hayatınıza yansıtacağınız günler var. Hayatınızı doğru yönlendirmek için gerekli olan pratik ve kalıcı çözümleri bulabilir ve sevdiklerinizin desteğini görerek rahat bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olması, kişi ve olaylar karşısında ne yapacağınızı bilen tavrınızla bu ay, isminizi zirveye taşıyabilirsiniz. Ortaklıkla ilgili işleriniz varsa bu alanda beklemediğiniz yolların açıldığını görebilir ve parlayabilirsiniz. Bu anlamda ayın özellikle ilk yarısını çok iyi değerlendirmelisiniz.

14 Eylül’de balık burcunda gerçekleşecek olan balık burcundaki dolunay ile duygusal hayatınızda güçleniyorsunuz. Tanışacağınız yeni insanlar ve yeni çevreler size büyük destekler getirebilir. Duygusal hayatınız geçmişten gelen kişilerle alakalı ani karşılaşmalar, inişli çıkışlı gelişmelerle dolu geçebilir. Yakın çevreniz ve akrabalarla olan iletişiminiz konusunda bu ay biraz daha dikkatli olmalısınız. Hukuki yazışmalarınız, alım satım imzalarıyla alakalı işleriniz varsa imzalamadan önce detayları gözden geçirmenizde fayda var. Sosyal ve duygusal hayatınızda yanlış anlaşılmalar, ani çıkışlar karşısında düşünerek hareket etmelisiniz. Satürn gezegeninin bu ay ileri hareketine dönmesiyle kendinizle ilgili hazırlığını yaptığınız evlilik, iş, proje vb. durumlar karşısında artık harekete geçebilir, hayatınızın daha iyiye götürecek yolları yürümeye koyulabilirsiniz. 28 Eylül’de yaşayacağınız Terazi yeniayı ise sizlerin zor olan şeyleri nasıl başardığınızı sizlere gösterecektir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Eylül ayı sizleri eskiye dönük yaşanmışlıklarla ilgili telafileri yapabileceğiniz hatırlatmalarla karşılıyor. Bazı şanslar karşınıza öyle zamanlar da çıkar ki, bunu o an değerlendirmeniz gerekebilir. Doğru adımlar, doğru sonuçlara sizi götürecektir; bu ay bunu deneyimleyeceksiniz. Küllerinden doğmanızı sağlayan gücünüzü kendinizle yeniden buluşturacağınız günler sizleri bekliyor. Adalet ve barışı hissedebileceğiniz günlerin öncesinde, sizi olumsuz etkileyen durumlardan sıyrılmak için gereken koşullar birer birer hayatınıza dahil olabilir. Öncelikle istenmeyen bir ilişki ya da içinde rahat etmediğiniz bir kariyer hikayesi içindeyseniz bu ay bunları değiştirme cesareti içinde olabilirsiniz. Ancak özellikle ilk günlerde, bu durumlar karşısında tepki vermeden önce düşünmeniz ve hatta gerekirse susmayı tercih etmenizde fayda var. Ailenizin değer ve önemini anlayacağınız bir ay içindesiniz.

Yazışmalar, internet işleriniz, hukuki dosyalarınızla ilgili atacağınız adımları 14 Eylül’deki balık burcundaki dolunay sonrasında atmanızda fayda var. Duygusal hayatınızla ilgili ikilemler ya da içinden çıkmakta zorlandığınız gelişmeler önünüze gelebilir. Ancak destek göreceğiniz bazı kişiler tarafından istediğiniz değişim ve iyileşmeler işlerinizi daha iyi noktaya getirmeye yardımcı olabilir. Size cazip gelebilecek teklifler ve bu tekliflerin geldiği kaynaklar karşısında dikkatli olmalı, ince eleyip sık dokuyarak hareket etmelisiniz. Bu ay ki en önemli başarısınız sosyal çevrenizde insan kazanmak olacaktır. Sosyalleşmeli ve insan kazanma yönünde sevecen ve tahammülü olmalısınız. Aile bireylerinden birinin sağlık problemi sizi üzmüş olabilir. Bunun için ise asla kendinizi üzmeyin. Ay’ın ortasından sonra alacağınız haber yüzünüzü güldürecektir. Sizler için parasal ve finansal konularda bu ay hesap kitap ayı olarakta söylenebilir. Yaşadığınız olumsuz durumlardan kendinize dersler ve iyi gelişmeler ortaya çıkarabilirsiniz. Gökyüzünün ve sakin, kararlı adımlarınızın desteğini görebilirsiniz. Hayran bıraktığınız ya da hayran kaldığınız sıra dışı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bu ay duygusal gelişiminize ve ilişkilerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Hayatınızda ne varsa mutlaka uyum ve barış içinde olmalısınız. Kendi içinizde bazı çözemediğiniz problemleri artık tamamen çözüyor olacaksınız. İletişim şeklinizin ve fikirlerinizin insanlar tarafından çok güzel geleceği bir ay içindesiniz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Geleceğe yönelik adımlar ve hedeflerinizi belirleyerek hareket edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sizi yoran ya da uzun süredir uğraş verdiğiniz konularda artık nokta koyabilirsiniz. Alım satımla ilgili işleriniz ya da hedefleriniz varsa bu ay gökyüzünün de desteğiyle bu isteklerini gerçekleştirebilirsiniz. Var olan geliriniz ya da mal varlığınızla ilgili yatırım planlarınız için uygun günler görebilirsiniz. Bu ay sadece bunları yaparken korkutucu olan şey aşırı kendinizi gergin ve sinirli hissediyor olmanızdır. Bu duyguyu iyi yönetmelisiniz. Bazı önünüze gelebilecek önemli fırsatlar ya da teklifleri göremeyecek kadar gergin olmamalısınız.

Yaşamınızda size karşı ya da yaptığını fedakarlıklarınıza karşı ilgisiz duran kişileri ayırmanız gereken bir ay. Yani çok sevdiğiniz bir dostunuz ya da bir ilişkiniz ile yolları ayırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden insan kaybetme noktasında asla fevri olmanızı önermiyorum. Sonra pişmanlık fayda vermez. Gereğinden fazla üzerinize aldığınız sorumluluklarınızı ya da görev halinize gelen iyi niyetli davranışlarınızı bırakma zamanı. Kişisel alanlarınız ve dış görünüşünüzle ilgili değişimlere gidebilirsiniz. 14 Eylül’de gerçekleşecek olay balık burcundaki dolunay sizleri adeta şifalandırıcaktır. Eylül ayının değişim ve yenilik etkilerini, duygusal hayatınızda da görmek isteyebilir hikayenize göre istikrarlı ve uzun vadeli ilişkiler için adım atmak isteyebilirsiniz. Çalışma ve özel hayatınızla ilgili atacağınız bu yenilikçi adımlar, uzun ve güzel yolların habercisi olabilir. Yaşayacağınız süreçte stresli ve can sıkıcı durumlarla karşılaşmanız halinde moral bozukluğuna mahal vermemeniz, sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

Terazi

Sevgili Terazileri ve yükselen burcu terazi olanlar; sizler işler yolunda gittiğinde gelişebilen insanlarsınız. Çatışmaları sevmiyorsunuz ve bu yüzden birçok kişi tarafından barış yapıcı olarak anılıyorsunuz. Tabi ayarınızın kaçtığı ve dengenizin bozulduğu hal ve durumlarda insanlar dönüp “sen misin dengeli” diye soruyor olabilir. Âmâ hiç bilmiyorlar ki ne kadar sabrettiniz. Şimdi sizler için önemli bir ay olduğunu söyleyebiliriz ama oldukça farkındalığınızı arttırmanız gerekecektir. 23 Eylül’de güneşin terazi burcuna geçmesiyle yaşantınızda bambaşka bir dönem başlayacaktır.

14 Eylül’de hem balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay hem de Merkür ve Venüs’ün sizin burcunuza geçiyor olması sizlere derin bir nefes aldıracağa benziyor. Âmâ bu sürece kadar yönetmeniz gereken durum ve konularda vardır. Özellikle iş hayatınızda bazı konularda çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde uzun zamandır raydan çıkmış her konu düzene girmeye başlıyor. Sizlerin bu noktada uzlaşmacı yaklaşımınıza bulacağınız karşılık size de kendinizi iyi hissettirecektir. Hayatınıza yeni biri girebilir ya da çevrenizdeki insanların ilgisi size bir an olsun daha fazla artabilir. Görüntünüz ve duruşunuz sizde büyük değişimlere ilerletecek. Finansal anlamda bu ay birilerine borç verirken daha dikkatli olmalısınız. İş yerinde çalıştığınız arkadaşlarınız ya da çalışanlarınızın ani yer değişimleri söz konusu olabilir. Bu noktada gereğinden fazla sorumluluklarınız artabilir.28 Eylül’de terazi burcundaki dolunay yılın en güzel ve en önemli dolunayı sizler için olacak. Bu noktaya kadar eylülü çok güzel bir aşamaya getirmelisiniz ve eylül sonunda bu dolunay ile her şeyi elde etmiş olmalısınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hiç beklemediğiniz değişimlerin haberini alacağınız harika etkilere sahip bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Korktuğunuz ya sıkıntı yaratan konularınızın tam tersi derecede güzellikleri hayatınıza sunduğunu görebilirsiniz. Yücelip büyüdüğünüz ve başarıdan başarıya koştuğunuz günlerin altında Venüs ve Merkür’ün imzası var. Özellikle devletle ilgili konularınız ve işlerinizle ilgili anlaşmalarınız istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Yatırımsal konular gündeminiz olabilir, iyi düşünerek ve sağlam yerlere adım atarak ilerlemelisiniz. Umudunuzu kestiğiniz bazı olumsuzluklar varsa, bu ay bunlarla ilgili “sınavı kazandınız” mesajı alabilirsiniz. İç sesiniz bu ay size yine doğru ve iyi olanları fısıldamaya devam edecektir. Aşk ve sevgi bağlamında kendinizi ilişkinizde daha güvenli hissedeceksiniz.

Ayın ilk 15 gününde bavullarınızı toplayarak başka şehirlerin veya ülkelerin yolunu tutacağınız teklifler karşınıza çıkabilir. Zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz noktalarda aceleci olmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız ve sosyal iletişimlerinizin gündemde olacağını ve toparlayıcı etkileri hissedebilirsiniz. Bekar olan Akreplerin yolları enteresan aşk hikayeleri ile kesişebilir. İlişkisi olan Akrep burçları ise, bazı pürüzleri geride bırakarak yerini güzel ve romantik anlara bırakabilir. 14 Eylül’de gerçekleşecek olan balık burcundaki dolunay ile kendinizle ilgili dedikodular ya da yazılı haberlerle keyfiniz biraz kaçabilir. Sakladığınız bir bilgi ya da olay, ortaya çıkabilir; bu konuda sizin tavrınız bunun önüne geçebilir. Aldırmamalı ama derslerinizi de alarak yolunuza devam etmelisiniz. Gerektiği noktalarda kararlarınızı ve tutumlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 28 Eylül’de gerçekleşecek olan terazi dolunayı ile aranızın açık olduğu bazı dostlarınızla barışabilirsiniz. Eş ya da partnerinizle ortak bir iş girişiminiz varsa burada bir yol ayrımına gitmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık ya da suçlamalarla alakalı tatsızlıklar yaşanabilir. Doğru hamleleri yaptıysanız bu süreci ekonomik ve duygusal anlamda daha rahat atlatabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Jüpiter’e ev sahipliği yapmaya devam ettiğiniz bu ay artık rahat nefes almaya başlayabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ve yıl içinde tekrar gündeme gelen sorunlar karşısında, bilgeliğinizi konuşturarak hareket etmenizde fayda var. Kariyerinizle ilgili beklenmedik sürpriz ve şanslı gelişmeler söz konusu olabilir. Ne yapmanız gerektiğine doğru kararlar vermelisiniz. Üstlerinizle aranızdaki iletişim sağlamlaşabilir ancak özellikle ayın ilk günlerinde yaptığınız görüşmelere ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmelisiniz. Maddi konularda yakın geçmişte aldığınız bir hasar varsa Eylül ayı size bunu telafi edeceğiniz fırsatlar ve kazançlar getirebilir.

14 Eylül’de balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile çözmekte zorlandığınız ya da geleceğinize dair merak ettiğiniz konularla ilgili, yeni bir dönemece girebilir ve belirsizlikleri yok edebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Bu ilişki ile aranızda bazı mesafeler olabilir. Kurduğunuz ilişkiler gerçeklik ifade etmiyorsa bu konuda sağlam durmalısınız. Yeniliklere yelken açabilirsiniz. Evli bir Yay burcuysanız, eşiniz veya ailenizle ilgili sorun yaşadığınız konuda artık bu ay nokta koyuyorsunuz ve sonuçlandırıyorsunuz. Vereceğiniz kararın sizin için faydalı olacağını aklınızdan çıkarmamalısınız. Aydınlanmalar yaşayacağınız, planları gerçekleştirebileceğiniz bir dönemde olduğunuz için buna odaklanmalısınız. Konumunuzu ya da yaşamınızı çekemeyen ve size zarar vermek isteyenlerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişiler aynı ortamda bulunduğunuz kişiler de olabilir, adımınızı attığınız yerlere dikkat etmelisiniz. Tartışmalara ve söz kavgalarınıza girmemeniz bu süreçte işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Oğlak

Sevgili oğlaklar ve yükselen burcu oğlak olanlar; bu ay Satürn gezegenin ileri harekete geçmesiyle birlikte ilişkilerinizde önemli bir farkındalık kazanacağınız ve uzun zamandır vermek istediğiniz kararları verebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Bu ay en çok dış görünüşünüze ve kariyerinize odaklanacaksınız. Hem ilişkilerinizi hem de geleceğe yönelik yaşantınızı şekillendirecek bir eylül ayı sizinle olacak. Bu ay her konuda elinizi çabuk tutmak isteyecek ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için daha hızlı hareket edeceksiniz. Evlilik veya duygusal dünyanızın bu ay öyle ya da böyle götürme fırsatınız var. Gerçek olan duyguları görmezden gelmek ve mantıklı olanı yapmak kısmı size iyi geliyor olabilir.

14 Eylül’de balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay iş bitirici yönünüz ve karizmatik yapınızla önünüze gelen teklifleri değerlendirebilir ve yaşamınız için önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Duygusal anlamda cesur olmak isteyeceğiniz bu dönem yakın çevrenizdeki kişiler sizlere çözemediğiniz sorunlarla ilgili güçlü destekler sağlayabilirler. Özellikle Eylül’ün ikinci yarısında önemli iş projeleri alabilir ve geçmişte onaylanmayan bazı fırsatları yeniden değerlendirebilirsiniz. 28 Eylül’de gerçekleşecek terazi burcundaki dolunay etkisi ise oldukça kuvvetli etkiler barındırıyor. Evliliğinizde ya da duygusal dünyanızda ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Hukuksal konular biraz daha bu ay ön planda olabilir. Partnerinizle ortaklık anlamında yol ayrımlarına ilerleyebilirsiniz. Ya da ani bir takım ortaklık değişimlerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri ve teklifler hayatınıza renk katabilir. Özellikle sosyal çevreniz vasıtasıyla güçlü ve otoriter kişilerden destekler alabilir ve bu kişilerden size önemli sorumluluklar verilebilir. Sadece otorite figürleri ile rekabet ve restleşme konularında dikkatli olmanız gerekir. Bu ay hiç istemediğiniz kadar belki de yurtdışı ve ticaret gibi konular önünüze gelebilir. Ani seyahatler sizi şaşırtabilir. Ay’ın ortasında kendinize bir mola vererek yurtdışına çıkmak ya da yurt içinde küçük tatiller yapmak bu ay sizleri inanılmaz keyifli yapacaktır.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu kova olanlar; Eylül ayı sizler için maddi problemlerinizi çözme ayı olarak ifade edilebilir. Bu ay en çok 14-15 Eylül sonrası kendinizi daha huzurlu ve girişken hissedebilirsiniz. Ağustos ayı sizler için zor ve yorucu geçmiş olabilir ama uzun zamandır çevrenizdeki her türlü hızlı değişime ayak uydurmaya çalışıyorsunuz.2018 yılının başından beri üzerinizde nedenini bilmediğiniz bir baskı hissi veya engellenmişlik duygusu sizin motivasyonunuzu azaltıyor olabilir. Bu sizi oldukça yoruyor ve yönünüzü belirlemeniz noktasında sizi duygusal anlamda düşürüyor olmaya açık. Artık buna bir son verme zamanı geldi diyebiliriz. Bu ay sizler için tekrardan ayaklanma ve düştüğünüz yerden bir avuç toprak alarak kalkma zamanı. Gökyüzü bu ay sizin emeklerinizin karşılığını vermek için fırsatları sunuyor. Âmâ sizlerin de hareket halinde olmanızı istiyor. Eski hayal kırıklıklarınızı unutmayı deneyin.

15 Eylül’de Venüs ve Merkür’ün terazi burcuna geçiş yapması ve 23 eylülde güneşin terazi burcuna geçmesiyle yaşamda geç kaldığınızı düşündüğünüz bazı konuların artık hızlandığını görüyor olacaksınız. Geçmişten aldığınız tecrübelerle yola çıkarak gideceğiniz bu yeni rota sizlere önemli kazanımlar sunacaktır. İlişkiler konusunda kazandığınız deneyimler sizlere önemli farkındalık katacaktır. 28 Eylül de terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte yeni bir proje ya da yeni bir iş imkânı önünüze gelebilir. Partnerinizden ya da yakın bir arkadaşınızdan bu konu da destek görebilirsiniz.

Balık

Sevgili balıklar ve yükselen burcu balık olanlar; bu ay sizler için oldukça değerli ve önemli diyebiliriz. İlişkiler dikkat çeken bir konu olurken hayatınızda bazı radikal kararlar içine doğru ilerliyor olabilirsiniz. Uzun zamandır başlangıçlar içindesiniz ama bir türlü istediğiniz şekilde konular ilerlemedi. Bu ay Satürn gezegenin düz hareketine geçmesiyle birlikte birçok konuda önemli başarılar kazanabilirsiniz. Uzun zamandır yaşamınızla ilgili bazı olayları sonlandırma ve kafanızda bitirme kararı almış olabilirsiniz. Artık size ağır gelen yüklerden kurtuluyor ve istediğiniz hayatın rotasına doğru ilerliyorsunuz.

14 Eylül de sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile taptaze ve yepyeni hedefler önünüze getirebilir. Yeni bir bakış açısı kazanacağınız özel bir insan tanıyabilirsiniz. Yaşamınızda en önemli kararları bu ay sonu alıyor olabilirsiniz. Hedeflerinizi uygulamaya koymanın zamanı gelmiş olacak. Belki konuşulanlar hep yarıda kaldı ama artık projelerin somutlaşma dönemine girdiğini gönül rahatlığı ile ifade edebiliriz. Sizin için bazı durumları somutlaştırmak çokta zor değildir. Maddi anlamda uzun zamandır kazançlarınızdaki engeller artık kalkıyor. Bu ay harekete geçmeniz ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. Özellikle 28 Eylül’de terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile ummadığınız sürpriz yardımların ve fırsatların kapınızı çalabileceğine işaret ediyor. Parasal anlamda borçlarınızı veya ihtiyaçlarınızı çok daha rahat karşılayacağınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Eşinizin ailesi ya da kendi aileniz ile yaşanabilmesi muhtemel olan ufak sorunları büyütmemelisiniz. Parasal anlamda bir büyümeye ilerleyebilirsiniz. Bu ay sizin için etrafınızdaki insanlar bazı seçimler yapabilir. Belki de bazı seçimler sizin kararınız olmayabilir. Bu yüzden biraz daha sakin olun ve önünüze gelen konuları daha farkındalıklı ilerletin. Ekonomik olarak belki de uzun süredir idare ettiğiniz bir konudan kurtulma zamanı gelmiş olabilir.

Mahmure​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst