Fahriye Evcen Saç Rengi ve Modeli.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
6.jpg


Fahriye Evcen Saç Rengi ve Modeli.

Fahriye Evcen instagram‘da 8.1 milyon takipçisi ile en çok takip edilen kadın oyuncuların başında yer alıyor. Bunda kuşkusuz doğal gözelliği ve oyunculuktaki başarısı oldukça önemli. Geçen seneler boyunca yaşlandıkça daha güzel olan kadınlardan Fahriye Evcen, bunu aşağıdaki fotoğraflarda öncesi ve sonrası ile de görebilirsiniz. Gerçi yaptığı makyajın çok daha profesyonel olması, fiziğinin biraz daha incelmiş olması ve yüz hatlarının daha çok oturmuş olmasında büyük rol var.

1.jpg


Saç Rengi

Saç boya markaları ve saç bakım markaların gözde reklam oyuncusu olan Fahriye’nin 2010 senelerin’de meşhur olduğu dizi ve filmlerde hep kullandığı Saç Rengi Boyası Loreal Excellence 5.15 Buzul Kahve ‘idi. Bu saç boyası ile boyanmış saç fotoğrafını aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.
Fahriye Evcen’ın Doğal Saç rengi Kumral ama biz onu genellikle kestane saç rengi ile görmeye alışığız.

2019 yılında ise hem makyajı, fiziksel olarak daha ince bir bedene sahip olması hem de saç renginde de çok başarılı ve adeta güzelliğini perçinleyen değişimler görmekteyiz.

Son yıllarda kullandığı iç farklı saç rengi var. Birisi doğal kendi saç rengi olan küllü kahverengi – kumral saç rengi ki bu saç renginin boya numarasını Garnier 6.3 saç boyası ile elde edebilirsiniz.

Diğer Kullandığı saç rengi ise çikolata kahverengi dediğimiz saç boyası olan Garnier 4.15 yoğun çikolata kahverengi ile elde edebilirsiniz.

2.jpg


Saç modelleri

Saç modelleri olarak ise neredeyse tamamen uzun saç ve dağınık – röfleli saç kesimini kullandığını çok nadir de olsa saçlarını yukarı kaldırıp saç şekillendirici ile gördüğümüz Fahreye kaş yapısı ile de çok yüz tipine uyumlu bir güzelliğe sahiptir.

3.jpg


4.jpg


5.jpg
 

Fistikzade

Daimi Üye
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
315
Tepki
339
Puan
63
Yaş
44
Konum
Izmir
fahriyeyide eşinide severim..bebişleride oluyor,allah mutluluğunu daim etsin.Doğal bir türk güzeli ..fiziği,saçları oldukça iyi
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst