Dobra Burç Yorumları

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
CB65AF5B-5885-4020-A1F5-7FF0BBBC2483.jpeg
 

Elif_Eylul

Yeee,dengele,zayıfla❤❤❤
Katılım
18 Aralık 2022
Mesajlar
22.187
Tepki
112.624
Puan
113
Yaş
40
Konum
Bursa
KOÇ BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını belli etmez ev beklenmedik bir zamanca onu üzen insanın hayatını tek kelimeyle karartabilir.

BOĞA BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını içinde yaşa taa ki doğru zamanın geldiğini karar verene kadar. 10 katı daha fazla üzecek yeteneğe sahiptir.

İKİZLER BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çeker acısını. Kimselere belli etmez. Herkes acısını unuttuğunu sandığı an o intikamını alır.

YENGEÇ BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını yaşar ve unutur. ASLINDA öyle değildir. O acısını kesinlikle unutmaz. İntikamından herkes pay alır.

ASLAN BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çektiğini zannettirir. Unuttuğunu gösterir ama acısını asla unutma. En zayıf anınızda alır intikamını ASLAN.

BAŞAK BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikamı acı çektirerek olur. Bazen şeytan ile işbirliği bile yapabilir bu burç. Siz siz olun başak burcunu üzmeyin.

TERAZİ BURCU ÜZÜLÜRSE: En sinsi şekilde plan yapar. Yavaş yavaş acı çektirerek intikamını alır. Şeytan bile korkar TERAZİ burcundan.

AKREP BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikamını almak için fazla beklemez. Hiç beklenmedik anda onu üzene cezasını verir. Acı çektirir.

YAY BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için hiç beklemez. Onu üzen kişiye söylediği tek kelime onun intikamıdır zaten. Tek kelime!!

OĞLAK BURCU ÜZÜLÜRSE: Onu üzen kişinin hayatını karartana kadar onunla uğraşır. VE en sonunda o insanın canını çok ama çok YAKAR.

KOVA BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için fazla beklemez. Ne yapar eder onu üzeni bir şekilde üzmeyi harika şekilde başarır. Korkulur

BALIK BURCU ÜZÜLÜRSE: Kabuğuna çekilir. İlk önce acısını sindirir. Ve unutur. Öyle bir anda aklına gelir ki. İntikamı dillere destan olur.
Ayyy intikamim dillere destan :bayilacam:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst