Romantik Sevgililer Günü Makyajı Nasıl Yapılır?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


14 Şubat’ta muhteşem görünmenizi sağlayacak her şey hazırsa, makyaj için hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz. Trendler canlı renkleri ve farklı teknikleri ön plana çıkarsa da bu özel günde risk almaya gerek yok, size en yakışan makyajı yapmaya başlayın!

Pürüzsüz Bir Ten

Kış trendlerinde doğal görünüm oldukça popüler. Siz de abartılı uygulamalardan çok doğal görünüme yönelin. Ten renginizle uyumlu, nemlendirici etkisi olan fondöten ve yüzünüze ışıltı verecek highlighter uygulamasıyla makyajınıza abartısız bir başlangıç yapabilirsiniz. Biraz canlı bir görünüm için bronzer kullanabilirsiniz.

2.jpg


Her Zaman Etkileyici: Kırmızı Ruj

Dudaklarınıza peeling yapın ki bu soğuk günlerde kuru kalmasın. Kırmızı ruj özellikle mat tercih edecekseniz, pürüzsüz dudaklara ihtiyaç duyar. Kırmızı kalemle dudak çevrenizi belirginleştirin ve rujun kalıcı olması için kalemle dudaklarınızın içini de doldurun. Ardından kırmızı ruju uygulayın.

3.jpg


Çarpıcı Bakışlar Maskarayla Başlar

Kıpkırmızı bir ruj sürecekseniz göz makyajınızı abartılı yapmamanızı tavsiye ederiz. İnce bir eyeliner ve yoğun maskarayla gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Eğer far kullanmak istiyorsanız, açık renklerle bakışlarınızı daha canlı gösterebilirsiniz.

4.jpg


Sade ve Şık Tırnaklar

Rengarenk seçenekleriniz var ama bizce bu akşama özel French manikür yaptırabilirsiniz. Ya da makyajınızla uyumlu olması için, kırmızı ve bordoya yönelebilirsiniz. Açık renkler ya da basit işlemlerle görünümünüzü çok zorlamadan zarif bir şekilde tamamlayın.

5.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst