Fırın Palamut- bitter

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
61EF0999-47F3-4A56-84B4-E7A5CC1EBCD5.jpeg


Fırın’da Palamut Tarifi- bitter

Malzemeler;
2 adet temizlenmiş paşamut.
2 adet soğan
Bir çay bardağı sıvı yağ.
Limon, maydonoz.

Poşette doğranmış patates ve havuç.
Roka ve Doğranmış baharatlı soğan.

Yapılışı;
Palamutları sıvı yağ ile marine edip 10 dakika bekletiyoruz.
Fırın tepsisini yağlıyoruz.
Limon ve soğan ile fırına veriyoruz.
Yaklaşık 25 dakika pişiriyoruz.

İsteğe göre poşette patates ile havucu tepsinin kenarına koyabilirsiniz ben öyle yaptım.
Fırından çıkarınca servis yapıyoruz.

Afiyet Olsun :papatya:
 

mügü

Moderatör
Moderatör
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
3.597
Tepki
8.454
Puan
113
Yaş
59
Balık deme ya çok severim
Ama istanbula gideceğim orda
Balık ekmek yiyecegim inşallah
 

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
Fırında daha bı hosuma gıdıyor gercekten hafıf ve lezzetlı oluyor :harika: Göruntüsü harıka gorunuyor ellerine sağlık canımcım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst