Grip hastalığını evde doğal yollardan iyileştirmek

hastayim

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Yaş
28
Konum
İstanbul
Hayatımız da özellikle de kış aylarında vücudumuzun direnci azaldığında bazı hastalıklara yakalanabiliriz.Bu hastalıklardan bir tanesi de griptir.Grip olan bir insanın ne yemesi, nasıl istirahat etmesi ve doğal yollardan bu hastalıkdan nasıl kurtulacağımızı aşağı da ki yazıda açıklayacağım.

752x395-grip-nasil-gecer-ve-grip-soguk-alginligi-hastaligina-ne-iyi-gelir-1538139583685.jpg



GRİP NASIL GEÇER ?

Grip hastalığına yakalananlar öncelikle evlerinde bol bol istirahat etmelidirler.Günlük çok sıcak yada çok soğuk olmayacak şekilde 2-3 litre arası su içmelidirler.Bunların yanı sıra ise et ve süt ürünlerini bolca tüketmeli, istirahat ettiği ortamıda bolca oksijenlendirmelidir.Bu şekilde grip hastalığından hızlı bir şekilde kurtulabiliriz.

GRİP HASTALIĞINA NE İYİ GELİR ?

1-) SOĞAN KÜRÜ

Evimizde bulunan soğan´ı kabuğundan ayırıp 4 parça haline bölüyoruz ve bir buçuk bardak suda 5 dakika boyunca kaynatıyoruz ve ılık ile sıcak arasında günde 2 defa içiyoruz.Bu kür ile çok hızlı bir şekilde iyileşebilirsiniz.

2-) NAR KABUĞU

2 adet nar kabuğunu bir bardak suyun içine atıyoruz ve 4-5 dakika boyunca kaynatıyoruz ve içine karabaş otu ilave ediyoruz.Bu karışımın suyunuda günde 2 defa içiyoruz.

3-) ADA ÇAYI
Grip olan arkadaşlar yatmadan önce ada çayını 10 dakika boyunca kaynattıktan sonra ağızlarına alığ gargara yapıp öyle yatsınlar.Bunun sebebi ağızlarında ki bakterilerin yok eder ve gripten hızlı bir şekilde kurtulursunuz.

4-) BROKOLOİ
Grip hastalığına yakalananlar c vitamini ni fazla almaları gerekir.Bu yüzden brokolide c vitamini bakımından zengin bir sebzedir ve doğal yollardan gripten kurtulmanıza yardımcı olur.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst