2019 Gelin Makyajı Trendleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
0.jpg


Kadınlar, en güzel, en mükemmel, en keyifli, en önemli günü düğün günüdür. Düğün günü elbette heyecanla doludur ve bu özel Gelin Makyajı günün en önemli detaylarından biridir. Denizkızı olmak için gelin makyajı ipuçları ve püf noktaları ile paylaşmak istiyorum sizler de dikkat etmelisiniz.

Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?

Bu problem, tabii ki, bir klişe cevap ağı yoktur. Gelin makyajı hakkı birçok değişkene göre değişebilir, bu görgü kuralları,

saç, cilt ve göz rengi
gelinlik model
saçlarınız
Takı ve takılarınızla kullanacağınız gelinlik rengi
Düğününüzün gerçekleştiği yer, (Yumuşak iç mekanlarda ve açık alanlarda daha fazla makyaj daha çarpıcı makyaj tercih edilir.)
En önemli kriterler bence kendi kişiliğinizi yansıtan makyaj

Bu soruların cevaplarını verdikten sonra, şimdi tüm sihir bir makyaj sizi tasarlayacak makyaj ustasının elinde..
Detaylar ve gelin makyajı için sarışın ve esmer kullanılmalı, onlara kısaca değinelim.

1.jpg


Esmerler İçin Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?

Fondöten: Vakfınız, ten renginiz, iki tonlu, açık olduğunu not etmelisiniz. Koyu ten, cildinizle aynı renktedir ve cildinizi kandırmak için kulağa hoş bir görüntü vermemizi sağlayan bir temeldir.

Gözler: koyu tenli bir cilde sahip olmak için, gözlerinizdeki canlı renkleri kullanarak kontrastlar yaratabilirsiniz. Far içinde pembe kullanın, gri gibi renkleri seçebilirsiniz. Kahverengi veya siyah gözleriniz varsa koyu bir cilde sahip olma şansınız, bu sebepten dolayı dumanlı göz makyajı için mükemmel bir seçim olacaktır. Renkler göz farı bir fırçayla takıldığında gözleri masum bir çekicilik olarak ortaya çıkar. Masum bir cazibe gel Bu harika sesler.

Allık: pembe ve şeftali gibi sevimli renkleri seçebilirsiniz.

Ruj: muhteşem renk seçenekleri, makyajınızı tamamlayacak kırmızı veya pembe ruj olacaktır. Eğer seksi görünmek istiyorsanız, kırmızı pembe ruj daha masum bir görüntü vermek için tercihiniz olmalı.
Sarışınlar İçin Gelin Makyajı?

Temel: fondöten renginiz cildinizin renginden daha koyu olmalıdır. Cildiniz, cildiniz ile aynı renktedir ve soğuk beyazlataca görüntü vermemizi sağlayan bir fondötendir.

Gözler: Seçebileceğiniz Altın tonları gibi şeftali, kahverengi, lila renklerinde göz farı gölgelerini kullanın. Gölgeli bir göz farı ile uygulandıktan sonra, ışıltılı eyeliner alt kısmı, sadece iş akışını hızlandırdı. Yani göz makyajı daha göz alıcıdır, olmaya haklısınız. Sarışınlar için dumanlı göz makyajı kullanılabilir.

Allık: pembe ve şeftali gibi sevimli renkleri seçebilirsiniz.

Ruj: ruj pembe ruj, saçının rengi en ideal olan sarışın bayanların rengidir. Dudaklarınızı şeffaf bir sürüş üzerinde daha parlak hale getirmek için pembe bir ruj uyguladı.


Kaslarınız yüzünüze ve göz şekline göre şekillendirilir.
Makyajınızı uzun süre korumak için bir dengeleyici kullanmalısınız.
Makyaj malzemelerinizin kaliteli ürünler olduğunu unutmayın.
yüzünüzdeki renk farkı arasındaki farkınızı, çok dikkatli olmamanız gerekir.
Sahte kirpiklerden faydalanmalısınız.
Eğer makyajdan önce leke cildiniz varsa makyaj yapılır. Yüzünüzde bulunan lekeler, yaralar, dövme, gözlerin altındaki koyu halkalar veya onları kapatın. Bu süreç için, uygulama temeli öncesinde de makyaj üssü olarak da bilinir.

Bu, en özel ve güzel gününüz için kusursuz bir görünümdür, kendinizin profesyonellerin ellerine emanet olduğundan emin olmalısınız. Düğün gününüzden önce makyaj denemenizi yapın Düğün gününüzü bir sürprizle bitirmeyin.

2.jpg


3.jpg
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
İkinci fotodaki gibi olmalı fazla abartılı hoş görünmüyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst