Kafamda Deli Sorular

asumanf

Yeni Üye
Katılım
6 Mart 2018
Mesajlar
5
Tepki
10
Puan
3
Yaş
28
Konum
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar kafam çok karışık erkek arkadaşım ile geçenlerde tekrar konuşmaya başladık ama tam olarak emin değilim. Değiştiğini söylüyor ama hala aynı hareketlerde bulunuyor. Hatta bunun için yamibadan ares'e ilişki durumumu anlattım ondan akıl almak için. Biraz daha konuşmayı sürdürmem gerektiğini söylüyor ama ben kesmek istiyorum. Aynı şeyler yaşayacağımızı düşünüyorum. Sizce biten bir ilişki tekrar onarılır mı ??
 
Son düzenleme:

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
bak kızım kızım diyorum yaşın kaç bilmiyorum ama belliki gencsin 27 yaşında sorunlu evlilik yaşayan bir evlat sahibi olarak söylüyorum ben kızıma çok söyledim dinletemedim yaşadıkların nelerdir bilmiyorum ama zararın neresinden dönersen kardır değişmez evlatcığım boş yere canını sıkma yol yakınken dön derim ben
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar kafam çok karışık erkek arkadaşım ile geçenlerde tekrar konuşmaya başladık ama tam olarak emin değilim. Değiştiğini söylüyor ama hala aynı hareketlerde bulunuyor. Hatta bunun için ******'e ilişki durumumu anlattım ondan akıl almak için. Biraz daha konuşmayı sürdürmem gerektiğini söylüyor ama ben kesmek istiyorum. Aynı şeyler yaşayacağımızı düşünüyorum. Sizce biten bir ilişki tekrar onarılır mı ??


Merhabalar deyip hemen konuya gireyim :D Değiştiğini söyleyip hala aynı kafada devam ediyorsa bu size bir şeyler anlatmış olmalı diye düşünüyorum. Bence üzerine düşünmeye bile gerek yok zaten daha önceden aynı kişiyi tanımışsınız ve anladığım kadarıyla da bir şeylerden rahatsız olup devam edemeyeceğinizi anlayarak ilişkiyi noktalandırmışsınız. Şu anda da konuşmayı kesmek istiyorum diyorsunuz yani o danıştım dediğiniz kişinin size sürdür demesi de neye dayanarak olmuş pek anlamadım o da ayrı bir tartışma konusu tabi :) Hal böyleyken acaba değişti mi yoksa ilerde düzelir mi beklentisine girmek manasız sanki. Bu arada o danıştığınız kişinin ismini falan sildim çünkü faldı tarottu vs olunca biraz reklamı olmuş gibi oluyor bu da sitemizin kurallarına göre yasak bilginiz olsun.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst