Kusursuz Kart Rujlar!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
3.jpg


Pratik Ve Kusursuz: Kart Rujlar
İşte son günlerde makyaj dünyasının en popüler ürünlerinden birisi: kart rujlar.

Şüphesiz ki makyajın en önemli adımlarından birisidir ruj seçimi. Hangi renk olursa olsun makyajınızı tamamladıktan sonra onu sürmek için dakikalarınızı harcadığınız da bir gerçek. Özellikle koyu bir renk ya da kırmızı gibi iddialı bir renk tercih ediyorsanız taşırmadan sürmek ve kusursuz bir ruj görünümü elde etmek için ekstra çaba sarf ettiğiniz dönemler artık geride kaldı desek?
2.jpg

İşte ruj sürme işini oldukça pratik bir hale çeviren kart rujlar sayesinde hem zamandan tasarruf etmek hem de kusursuz bir görüntüye sahip olmak mümkün. Tek kullanımlık olan bu kart rujların üzerinde üç kere kullanabileceğiniz kadar da ruj bulunmakta! Yapmanız gereken tek şey; kartın üzerindeki ambalajı çıkardıktan sonra kartı ikiye katlamak ve alt ve üst dudaklarınıza yerleştirerek öpmek!

:mavis:
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
Allah Allah daha neler göreceğiz bakalım. Bu kart rujlar her dudağa göremidir acaba,hani ince dudak var kalın dudak var :krizz:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Simge_01'e katılıyorum sonra ayarı tutturamayıp arı sokmuş gibi gezmesin kadınlar ortalarda :krizz: şaka şaka her dudak şekline uyumludur herhalde (yani öyle umuyorum :haha: ) Şimdi desenlileri de çıkar bunların :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst