Sevgililer Gününe Özel Makyaj Önerileri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
lOjp4r.png


Sevgililer günü özel: En güzel makyaj önerileri.

Sıra sende

14 Şubat'a çok az kala hala görünümünü belirlemediysen, listemiz imdadına yetişebilir!

LbANGZ.jpg

1) Kırmızı ruj çekiciliği

Kırmızı, aşkın ve tutkunun rengi! Eğer ateş gibi çekici olmak istiyorsan, öncelikle kırmızı kalemle dudaklarını çerçeveleyip daha sonra kırmızı rujunu sürebilirsin. Transparan pudrayla da matlık verebilir, kalıcılığı garantileyebilirsin.

Birinci adım:

Rujun daha kalıcı olması için transparan pudra uygulama hilesinden hepimiz haberdarız. Ancak şimdi duyacağın basit hile sayesinde, ruj, kalıcı olmasının ötesinde çok daha belirgin görünecek: Rujdan önce dudaklarına fondöten sür. Bu sayede, dudakların daha açık renkli bir arka plan haline geldiği için, kırmızı ruj sürdüğünde, rujun belirginliği artacak ve dudak çizgin keskin bir hat gibi görünecek. Bu da, kalemle çizilmiş etkisi yaratacak.
İkinci adım:

Fondötenden sonra, ruju taşırmadan uygulamak ve rengi uygulayacağın alanı belirginleştirmek için, kırmızı renkte bir dudak kalemiyle çerçeve çiz ve rujunla bu çerçevenin içini doldur.

Üçüncü adım:
Ruj üstüne transparan pudrayla tek bir dokunuş yap ve ta-taam! Göz kamaştıran kusursuz dudaklarının tadını artık çıkarabilirsin.

rOMpy3.jpg

2) Eyeliner cazibesi

1960'lı yıllardan beri zarif ve cazibeli bir görünüm elde etmek için kullanılan bu mucizevi ürün, Sevgililer gününde seni zirveye taşıyacak. Eyelinerını mükemmel çekmek için tavsiyeye ihtiyacın varsa, seni buraya alalım.

Kuyruklu eyeliner

1. Eğer likit eyelinerları uygulamanın zor olduğunu düşünüyorsan bu taktik tam senlik. Önce göz kalemi ile eyeliner çizgisi için taslak çiz. Ardından likit eyelinerla çizdiğin çizginin üzerinden geç.

2. Kaşık kullan. Kaşığın şekli eyelinerını çekmene yardımcı olacak.

3. Kredi kartı kullan. Hayır, eyeliner satın almak için değil tabii ki. Eğer yakınlarında bir kaşık yoksa kuyruk çekerken kredi kartlarından yardım alabilirsin.

4. Bant kullanmayı dene. Bu yöntem asla şaşmaz. Şimdiye kadar denemediysen, hemen denemeye koyulmaya başla!

5. Uygulamaya gözlerinin dış köşelerinden başlamayı dene. Kuyruk kısmından başlamak işini kolaylaştıracak.

6. Noktaları birleştir. Eyelinerını kirpik çizgine noktalar halinde uygula ardından bu noktaları birleştir, işte bu kadar basit!

76gdQN.jpg

3) Bordo ruj seksapeli

Aşkımıza biraz vamplık tuzu katmalıyım diyorsan, sade bir ten ve göz makyajı eşliğinde çarpıcı bordo dudakları bir alternatif olarak düşünebilirsin. En iyi sonuç için bordo renkli bir dudak kalemiyle çerçeve çizip içini boya, üzerine rujunu sür ve transparan pudrayla matlık ver.

PlkNGO.jpg

4) Doğallığın büyüsü

Genel olarak fazla makyaj yapmayı sevmeyenlerdensen, sezonun top trendi nude akımına kapılabilir, doğal pembe tonlarıyla siyah göz kalemini kombinleyebilirsin. Makyaj yapmana alışık olmayan erkek arkadaşın da bu hafif ama etkili görünümüne bayılacaktır!

gO8pbO.jpg

5) "Light" dumanlı gözlerin sihri

Gizemli olmayı ve bakışlarıyla çok şey anlatmayı sevenlerdensen, abartıya kaçmadan sihirli bakışlar elde etmek için kahverengi tonları kullanarak dumanlı bir göz makyajı yapabilirsin. Panda gibi gözükmeden dumanlı makyaj yapmanın incelikleri de burada! Bu arada göz makyajını bej rengi bir rujla tamamlarsan tüm dikkat gözlerinde olacaktır.

Adım adım dumanlı makyaj uygulaması:

1) Göz kapaklarına bir primer sürerek makyaja hazırla.

2) Nötr renkli bir göz farını göz kapağının tamamına sür.

3) Üst kirpiklerinin diplerine göz kalemi çek, bu çizginin orta kısmını biraz daha kalın tut.

4) Alt kirpik diplerin için de bunu tekrarla, daha sonra çizdiğin çizgiyi parmağınla ya da aplikatörle dağıtarak buğulu bir görünüm ver.

5) Göz kapaklarının dış köşelerine ve kaş kemiğinin hemen altına boylu boyunca, koyu renkli bir far uygula. Bunu yaparken yassı ve orta boy bir fırçadan yardım alabilirsin.

6) Far sonrasında temiz bir fırçayla göz farını dağıt.

7) Pırıltılı bir farla göz kapaklarının ortasına ve göz pınarlarına bir nokta koy ve parmağınla hafifçe dağıt.

8) İki kat maskara sürerek makyajını tamamla.

Aşk, tutku, güzellik ve keyif dolu günler dileriz!
 

Ekli dosyalar

  • 1.png
    1.png
    191,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.jpg
    2.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 58
  • 3.jpg
    3.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 4.jpg
    4.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 5.jpg
    5.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 62

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst