Eve Dönüş (Atv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
atv_den_yeni_bomba_eve_donus_1_bolum_fragmani_yayinlandi_izle_h484473_ff5fc.jpg

EVE DÖNÜŞ

07 Ekim 2015, Çarşamba 20:00

MERAKLA BEKLENEN DEV KADRO BİR ARADA

atv ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayan "Eve Dönüş" dizisinin uzun süredir merakla beklenen oyuncu kadrosu, fotoğraf çekimleri için ilk kez bir araya geldi.

Seyreden herkesi derinden etkileyecek sahneleriyle, her anı heyecanla dolu, gerilimin bir an bile düşmeyeceği bir dizi olan Eve Dönüş'te Cansel Elçin "Yusuf" karakterine hayat verirken, dizinin diğer başrol oyuncularından Dilşad Çelebi ise, "Leyla" rolünü canlandıracak.

Güçlü oyuncu kadrosunu, özel fotoğraf çekimleri için bir araya getiren "Eve Dönüş" dizisi, iddialı oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Üzerinde uzun bir süredir büyük titizlikle çalışılan Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosunda, Tardu Flordun (Kürşad), Edip Saner (Vedat), İpek Erdem (Canan), Feride Çetin (Sevda), Ayten Uncuoğlu (Hacer), Burak Demir (Derviş), Murat Atik (Cengizhan), Ümit Olcay (Oflaz), Zeynep Özder (Pınar), Gülden Dudarık (Meryem), Ali Başar (Halil), Efe Deprem (Ökkeş), Serdal Genç (Ferman), Ali Başar (Halil), Burç Kümbetlioğlu (Yılmaz), Gamze Dar (Mehtap), Şeyda Terzioğlu (Ayşegül), Leyla Kırşan (Elif), Berkan Demirbağ (Varol) gibi birçok ünlü isimde yer almakta.

Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor.

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

Yakında ilk bölümüyle atv ekranlarında olacak olan "Eve Dönüş" güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü, görkemli çekim mekânları ile şimdiden yılın en merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor.



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Cansel Elçin'i Kırık Kanatlar sebebiyle severim ama diziden pek emin değilim ya :tskler:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst