Sonbahar Tatil Önerileri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1rn4pb.gif



Hepimizin bildiği üzere sonbahar sezonu aslında tatili fırsata dönüştürme sezonu olarak ta bilinir. Havalar biraz ılık ve renkler harikadır.Tüm seyahat şirketleri ise sizi bir yerlere göndermeye hazırdır. Evet sonbahar her yerde güzel ama biz en güzellerini sizin için derledik. İşte tüm dünyada sonbaharda yapabileceğiniz güzel etkinlikler ve gidebileceğiniz en güzel yerler!


o9z2dq.jpg


British Colombia’da Boz Ayıları Görün!

British Colombia ve Alaska mutlaka sonbahar sezonunda görülmesi gereken yerlerden! Gördüğünüz vakit gerçekten dünyanın en gizli yerlerinden olduğunu düşüneceğiniz Alaska ve British Colombia’da yapmaktan en keyif alacağınız şeylerin başında boz ayıları görmek geliyor.

Yılın bir çok mevsiminde utangaç olan ve turistler tarafından görülemeyen boz ayılar sonbahar mevsimlerinde adeta saklandıkları yerlerden çıkıyorlar. Sonbahar aylarında boz ayılara selam bile verebilirsiniz.

Boz ayıları ziyaret sezonu Ağustosun sonlarından Ekim ayının başlarına kadar devam ediyor. Bence hala Ekim ayının çok başında iken bu fırsatı kaçırmamalısınız. Bunun için 1950lerden beri açık olan “ayı kampları” nı kullanabilirsiniz.

ROAM Macera Şirketinden Brian McCutcheon ” Ayı kampları bugünün dünyasında en nadir görülen ve ayıların insanlarla beraber uyum içerisinde yaşadığı yerlerden birisi. ” diyerek ayı kampları hakkında bilgilerini aktarıyor.

l9zLQp.jpg



Sonbaharda Karayipler Rüzgarı:

Eğer Karayipler’in güzelliğini sonbaharda keşfetmek gibi bir şansınız varsa durmamalısınız. Diğer adalar Karayipler’in yanında sonbaharda biraz sönük kalıyor açıkçası. Karayipler size ılık meltemi ile bir hayal vaad ediyor.

Sonbahar zamanlarında normalde ki yoğunluğundan daha az ziyaretçi karşılayan Karayipler’de sadece Şükran Günü’nde normalin üzerinde bir yoğunluk başlıyor.

Otellerin gecelik konaklamalarının 45 dolara kadar düştüğü bu sezonda kaçırılmaması gereken bir fırsat olan Karayipler’de az da olsa hortuma yakalanma talihsizliğiniz olabilir. B yüzden daha güvenli olan adalar Aruba, Bonaire ve Curacao adaları oluyor. Dikkatinize!

n2Gkba.jpg



Kuzey Yarım Kürenin Neredeyse Her yerinde Yaprakların Renk Değişimini İzleyin:

Sonbaharın gelişinin simgesi birbirinden güzel renkleriyle yaprakları bizler her zaman hoşlukla karşılamışızdır. Altın rengi kızıl ya da kızıl kahve renkler sizi rahatlatacak yüzünüzde gülümseme bırakacaktır.

Kuzey Yarımkürenin her yerinde görebileceğiniz bu güzel yapraklarla en güzel buluşmanızı Japonya ve İngiltre’de yapacaksınız. Ayrıca eğer Kuzey Portekiz’i seçerseniz aynı zamanda Douro Vadisinde yerel şarapları tatma imkanına da erişebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst