Unigo Oyun Halısı.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
z23bbB.jpg


Unigo oyun halıları ile çocuğunuzun oyunlarına eşlik edebileceğiniz mükemmel bir fırsat sunuyoruz.

Bebeğinizin sağlığını ve gelişimini, tasarımının her safhasında dikkate alan Unigo oyun halılarının desenleri 0- 8 yaş aralığında ki çocukların eğitimini ve yaratıcılığını geliştirecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Unigo oyun halıları, size bebeğiniz ile birlikte uzun süre vakit geçirebileceğiniz, konforlu ve geniş bir oyun alanı sunar, ayrıca yumuşak dokusu bebeğinizi darbelere karşı korur. Unigo oyun halılarının her iki tarafında birbirini destekleyen farklı desenler bulunmaktadır.

Fairy Tale Land oyun halısının bir yüzeyinde bebeğinize, Rapunzel’in hikayesini, Cinderella’yı, Aladdin’i, Üç ayı ailesini, Hansel ve Gretelariel’i, Deniz kızı Ariel’ı, Kırmızı başlıklı kızı ve daha birçok hikayeyi anlatıp, onu masal dünyasında gezdirirken, diğer tarafında, masalında ki kahramanlar ile renkleri, hayvanları, harfleri, şekilleri hatta İngilizce’ yi öğretebilirsiniz.

Bebeğinizle oyun oynarken, Dino Adventure oyun halısının üzerine birlikte uzanabilir, bedensel gelişimini desteklemek için spor faaliyetleri yapabilir, hatta bebeğiniz ile birlikte emekleyebilirsiniz. Unigo oyun halıları dolgulu, yumuşak dokusu sayesinde doğduğu günden itibaren bebeğinizin bütün hareketlerini destekler, emekleme döneminde onun en büyük yardımcısı olur, ilk adım gayretlerinde düştüğü zaman onu darbelere karşı korur. Bebeğiniz heyecanla ilk adımlarını atarken siz ona güvenle kollarınızı kocaman açabilirsiniz.

Bırakın güvenle yuvarlansın!

Unigo oyun halıları sıvıyı içine almadığı için temizliği ve bakımı çok kolaydır, hijyen kaygınızı tamamen ortadan kaldırır. Birds In The Trees oyun halısı üzerinde bebeğinizin altını değiştirebilir, o kuşları kovalarken mamasını yedirebilirsiniz.

Hiç endişelenmeyin sütünü döksün!

Peçete ile kurulayarak ya da sabunlu bir bezle silerek hijyenini sağlayabilirsiniz. Unigo oyun halıları klasik halılar gibi tüy, hav, toz barındırmadığı için aynı zamanda antialerjiktir ve alerji yatkınlığı olan çocuklarınızın da odasında güvenle kullanabilirsiniz. Hatta dişleri kaşınırken Pingko & Friends oyun halısındaki pembe fili ısırmasından da korkmayın, Unigo oyun halıları bunlara antrenmanlıdır, kesinlikle yırtılmaz, kopmaz.

Unigo oyun halıları çocuğunuz büyüdükçe değişen ihtiyaçlarınıza çözüm olabilecek şekilde tasarlanmıştır. Okulda yeni öğrenmeye başladığı sayılar, şekiller ve harfleri Space Rabbit Toto oyun halısının üzerinde ki desenlerle pekiştirebilirsiniz. Üstelik bunları anlatırken Space Rabbit Toto astronotlarımız, çocuğunuza gezegenleri ve güneş sistemini keşfettirecektir.
 

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
Çocuk olmak varmış çok şanslı bebecikler bunlar.Artık anneler bilinçli ve çok sağlıklı çocuk yetiştiriyorlar.Hem hijyenik hem görsel daha ne olsun.
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Sen bi evlende çocuga daha sıra çok :D
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Abimlerin anaokulunda buna benzer büyük bir halı vardı üzerinde yollar vs olan falan küçük sınıf bir çocukla annesi gelene kadar onun üstünde oynadık hiç ilgisi kaymadı şaşırdım valla ben iki dakikaya huysuzlanır sanmıştım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst