4 Adımda Doğru Kırmızı Ruj Uygulaması!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Trendler gelir geçer, kırmızı ruj ise hep aynı yerinde. Hepimizin makyaj masasının kült ürünü, dişiliğin en vamp sembolü. Bir dahaki sefere kırmızı rujunla özgüvenini parlatırken, rehberimizden yardım almayı unutma!

gLrN5L.jpg


Birinci adım

Dudaklarına peeling yaparak başla ve ölü ciltten arın. Bunun için bir diş fırçasıyla dudaklarını dairesel hareketlerle fırçala.

İkinci adım

İnce bir kat renksiz lip balm uygula. Bu dudaklarına nem kazandırırken, dudak makyajın öncesi pürüzsüz bir baza kavuşmana yardımcı olacak.

Üçüncü adım

Dudaklarının doğal renginde veya renksiz dudak kalemini dudaklarına uygula. Dudaklarının doğal çizgilerine sadık kalmaya dikkat et. Dudak kalemleri rengin dağılmasını önleyecek ve rujunun kalıcılığına yardımcı olacak. Rujun uçsa bile, dudak kalemin kalacağından, makyaj tazeleme seanslarında kolaylaşacak.

Dördüncü adım

Uygulamayı kolay hale getirmek için, rujunu dudak fırçasıyla uygulamayı dene. Böylece rujunu her yere aynı şekilde uygulayabileceksin. Uygulamayı tamamladığında, bir peçeteyi dudaklarına nazikçe bastır. Ardından ikinci katı uygula.

Öneri; Daha dolgun görünen ve iştah açan dudaklar için, kırmızı veya şeffaf dudak parlatıcını rujun üzerine sürmeyi dene. Dudaklarının ortasında yoğunlaşarak dudaklarının dolgun görünümünü ikiye katla!
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 48

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Sürmesi zormuş gerçekten.
Ben daha yeni bir kırmızı ruj edindim.
Çok iddialı bir şey. Dısarıda sürebilenler çok cesur veya umursamazlar bence :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst