Zorunlu trafik sigortasında hastane masrafları

Oruc

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
2.598
Tepki
2.379
Puan
113
Yaş
48
Konum
izmir
Zorunlu trafik sigortasında hastane masrafları

Zorunlu Trafik Sigortası'nda sadece kaza sonrası otomobilin masrafları karşılanmıyor. Ayrıca otomobil sürücüsünün yaralanmalarına neden olduğu kişi ve kişilerinde tüm tedavi masrafları kişi başı 125 bin liraya kadar teminat altında. Bu rakam daha fazla kişi var ise toplamda 625 bin liraya çıkıyor. İşte trafik sigortasının bilinmeyen önemli ayrıntıları.

Otomobiliniz var. Ve zorunlu trafik sigortası dışında da herhangi bir teminat alanınız yok. Bu durumda zorunlu trafik sigortasının tüm yararlarından bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Aslında pek fazla bilinmesede zorunlu trafik sigortası yaralanmalı kazalarda kişi başı 125 bin liraya varan gider ödemeleri yapabiliyor.
Aracanızla kaza yaptığınızda eğer karşı tarafta birilerine zarar verdiyseniz bu hem maddi hasar hemde hastane masrafları anlamında teminat kapsamında. Ama eğer kazada kusurlu siz iseniz işte burada kaskodan farkı çıkıyor trafik sigortasının. Çünkü sizin tedavi masraflarınızı ödemiyor.
Zorunlu trafik sigortanızın poliçesini bir kez daha okumanızda fayda var. Çünkü zor bir anda kurtarıcınız olabilir bu nedenle poliçenin size sağladığı haklardan tam olarak faydalanabilmeniz için bu uyarımızı lütfen dikkate alınız.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst