Zor anlarda kurtarıcınız

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
zor-anlarda-kurtariciniz-2974854.Jpeg


Zor anlarda kurtarıcınız

Soğuk kış günlerinde saçlarınızı yıkamaya vaktiniz yok mu? Seyahatte misiniz? Soğuk havalarda hastalandınız, duş yapamıyor musunuz?

Zor anlarda kurtarıcınız “Klorane Yulaf Özlü Kuru Şampuan”
Sabah uyandığınızda bir akşam evvelden sigara kokan saçlarınızı yıkayacak vaktiniz yoksa, ya da 1 gün evvel yıkadığınız saçlarınız akşam dışarı çıkarken yeteri kadar havalı görünmüyorsa Klorane Yulaf Özlü Kuru Şampuan’dan yardım alabilirsiniz.
Saçlarınızı ıslatmadan temizlemek, Klorane Yulaf Özlü Şampuan ile artık mümkün.

Saçların yıkanamadığı veya duş alınamayan durumlarda saça şekil vermek için koruyucu Klorane’ın yulaf özlü formülüyle saçı yağlı ve kirli görünümden çıkartarak, hacim de kazandırabilirsiniz.

Klorane Kuru Şampuan saçlarınızı suya gerek olmadan temizlemek için, üstün yağ emme özelliğine sahip.

Klorane yulaf sütü içeren susuz temizlik şampuanı saç derisi üzerinde su kullanmadan temizlik sağlar. Saç derisi üzerindeki fazla sebumu emerek temizler ve saça hacim verir. Her saç tipinde uygun Klorane Kuru Şampuanın kullanımı kolay ve pratiktir. Özellikle saçını sürekli yıkayamayan yoğun insanlar ve yatakta yatan hastalar için harika bir çözüm.

Sadece saçınıza hacim vermek için de Klorane Kuru Şampuanı kullanabilirsiniz.

Klorane Kuru Şampuan spreyi kullanmadan önce iyice çalkalayın. Saça 15 cm mesafeden uygulayın ve homojen bir şekilde tarayarak dağıtın. Sadece saçınıza hacim vermek için de Klorane Kuru Şampuanı kullanabilirsiniz. Kuru şampuanın saç tarafından emilmesi çok kısa sürüyor ve saçlarınız anında eski ışıltısına kavuşuyor. Bu süre geçtikten sonra saçları tarayarak başka şekillendirici istiyorsanız kullanabilirsiniz. İster saçın tümüne sıkın, isterseniz de sadece kahkül gibi belirli bir bölümüne uygulama yapın, dikkat edilmesi gereken nokta saç tarafından iyice emilmesini sağlamak.

Pierre Fabre Dermo Kozmetik Klorane Laboratuvarları, Güneybatı Fransa'da özellikle seçilen olgun, el değmemiş ve bozulmamış yulaf tanelerini yaz boyunca hasat eder ve ardından minimum nem seviyesine izin verecek şekilde kurutur. El değmemiş ve bozulmamış taneler ekstraksiyon için saklanır ve yulaf sütü özlü şampuanların etken maddesi olarak kullanılır.
Milliyet

 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
teşekkür ederiz ,faydalı bir ürün özellikle kızım için :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst