Zincir çantalar göz dolduruyor!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Zincir çantalar göz dolduruyor!
Yüksek fiyatı bir yana, Chanel’in zincirli çantasına bayılmayanımız yoktur! Ama bu çantaya alternatif, zevkle kullanabileceğimiz birçok zincirli çanta modeli bulmak zor değil bu sezon.
acss_accessories_07_v.jpg


Çok farklı model ve materyallerde bulabileceğiniz zincir çantalar, boyları ne olursa olsun, bir zincirin ucundan sarktığı sürece çok şık, çok moda ve iyi bir yatırım çünkü hayat boyu saklayıp kullanabilirsiniz.
zincirli-canta.jpg


Geceleri kullanmak için kesinlikle portföy boyunu tercih edin. Gündüz için ister orta boy, ister daha büyük olanlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gündelik hayatta, herhangi renk bir ceket, jean ve bilekte botlarla birlikte kullanıldığında, bu çantaların tamamlayıcı şık bir aksesuar olacağından emin olun. Kalem etek, şık bir bluz ve topuklu ayakkabılarla birlikte kombinlerseniz de ‘parizien’ bir tarz yaratabilirsiniz.

Klasik siyah kapitone olanlarından, zımbalılarına ve parlak renklerine kadar her çeşidi bu sezon mağazalarda. İşte farklı fiyat aralığında, farklı renk ve boylarda hepsi birbirinden çarpıcı zincir çanta modelleri..
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kesinlikle yine de Chanel diyorum :kayris:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst