Zeytinyağlı lüfer ızgara

E

esmanur

Misafir
balikpilakiy.jpg


1lüfer
5-6 yeşil zeytin
2 salçalık kırmızıbiber,
5 diş sarımsak
1 çay bardağı riviera zeytinyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 kereviz sapı
Karabiber
1 çorba kaşığı soya sosu

Sarımsakları soyun. Biberleri ve kerevizin sapını kibrit çöpü kalınlığında doğrayın.
Salça, soya sosu, zeytinyağı, karabiber, kereviz sapı ve sarımsakları bir kâsede karıştırın. Balığı çukur bir kaba alın. Hazırladığınız zeytinyağlı sosu üzerine gezdirerek dökün ve balığı bu sosta buzdolabında 1 saat kadar bekletin.
Balığı sosuyla ve zeytinlerle birlikte orta ateşte her iki tarafını çevirerek kızartın. Servis tabağına alıp soğutmadan sıcak servis yapın.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Teşekkürler canım :hhhhhh:

Süper ötesi gözüküyor :catalbicak:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst