Zeynep Dizdar: "Aşkın Büyüsü"

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
zeynep_dizdar2.jpg



250x179-images-stories-zeynepdxx.jpg



Pop müziğin güçlü yorumcusu Zeynep Dizdar yeni görüntüsü ve yeni albümü ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Seyhan Müzik etiketi ile yayınlayacağı "Aşkın Büyüsü" adlı single albümü ile 2010 yılında yayınlayacağı albümünün de müjdesini veriyor...

Kendisini yenilemek adına çok çalıştığını söyleyen Zeynep Dizdar "benim hedefim popüler yüz olmak yerine asıl işim olan müzikte kalıcı olmak bunun içinde dünya standartlarındaki yıldızların müziklerini takip ediyorum" diyen yorumcu dünya starlarını kendisine örnek aldığını da belirtti.
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
250x179-images-stories-zeynepdxx.jpg


@MÜZİK GAZETESİ ÖZEL: 3. solo albümü "Sana Güvenmiyorum"dan sonra sesi çıkmayan Zeynep Dizdar sevenleri için yeni bir şarkı yaptı.

"Aşkın Büyüsü" adını taşıyan şarkının söz ve müziği Zeynep Dizdar'a, düzenlemesi ise Suat Aydoğan'a ait. Bu şarkı bir albümün habercisi değil sadece tekli (single) olarak yayınlanacak. EDO Yapım tarafından yapılan şarkının dağıtımı Seyhan Müzik tarafından yapılacak. Teklinin içinde başka bir şarkı olmayacak ancak "Aşkın Büyüsü"nün 2. bir versiyonu olacak. Bu arada şarkının klibi de geçtiğimiz günlerde Eyüp Dirlik yönetiminde çekildi. Zeynep Dizdar bundan sonra uzun aralar vermek ve çok şarkıdan oluşan albümler yapmak yerine kısa aralıklarla şarkı yapmaktan yana. Yavaş Zeynep Dizdar şarkılarını sevenler ise şimdilik 2010 yılının bahar aylarını beklemek zorunda. zira şarkıcı 5-6 şarkıdan oluşan bir mini albümü de sevenleriyle paylaşacak.

174x250-images-stories-zeynepd2x.jpg


AŞKIN BÜYÜSÜ

ZEYNEP DİZDARGeç kaldım aşkım kaybedemem ki
Bedenim sana kilitlendi çözülemez ki
Bakışından, duruşundan
Nefesinden, kokusundan
Zehir olsa da içerim bardağından

O ne derse olur
Yürek ona mahkumdur
Sürüklenirsin, büyülenirsin
Gözlerin kör olur
Aşkın büyüsü içimde

Kalbimi seve seve sana veririm
Acıtma yeter ki ölebilirim
Öp desen öperim o dudağından
Yanarım ama güzelleşirim

Söz & Müzik : Zeynep Dizdar
Düzenleme : Suat Aydoğan
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst