Zen (Cnbc-e)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Zen-216181.png

ZEN

Tutkulu dedektif Zen ve güzeller güzeli sevgilisi Tania ile İtalya’da heyecan verici bir maceraya ne dersiniz?

Boşanma ve sallantıda bir kariyer… Venedik doğumlu dedektif Aurello Zen’in hayatını düzene sokması lazım. Dürüstlüğüyle nam salan Zen, politikayı umursamadan davalarını çözer. Ancak üstlerini ve yöneticilerini kızdıran bu durum, ona pek çok düşman kazandırır ve kariyerine pek fayda etmez. Ne var ki güzeller güzeli Tania ile tanışınca durum değişecektir. Polis şefinin asistanı zeki ve hırslı Tania’nın ekibe katılmasıyla aklı başından giden Zen, sınırlarını zorlayacaktır.

Aşka gelip yaşam coşkusunu geri kazanan Zen, eksantrik bir bilyonerin cinayetini araştırmak üzere Roma’dan uzaklarda bir kasabaya gider. Bir dedektif olarak isim yapacaksa tam zamanıdır. Ne var ki Zen başından büyük bir işe bulaştığının farkında değildir ve bu yolculuk onu üç bölüm boyunca sürecek bir cinayet zincirine götürecektir. Hep kalbinin sesini dinleyen Zen, bu olaylarla ilgilenirken yine otoriteleri sorgulamaktan ve adaletin yerini bulması adına birkaç alışılmadık metota başvurmaktan çekinmeyecektir. Bu defa aşkı Tania’nın desteği arkasındadır.

18 ve 25 Haziran Cumartesi 21:00 Cnbc-e ekranlarında...

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
43161_zen.jpg

Zen



Tarih: 2011-06-18 TV : CNBC-E Saat: 21:00Tür:Yabancı Dizi




Dedektif Zen ve güzeller güzeli Tania ile İtalya’da heyecan verici bir macera
“Zen”
Yeni Mini Dizi
Dürüstlüğüyle nam salan dedektif Zen, asistanı zeki ve hırslı Tania ile sınırlarını zorlayacak!
Kahramanımız aşka gelip yaşam coşkusunu geri kazanarak, eksantrik bir bilyonerin cinayetini araştırmak üzere Roma’dan uzaklarda bir kasabaya gidecek. Ne var ki başından büyük bir işe bulaştığının farkında değil.
Zen, artık üç bölüm boyunca sürecek bir cinayet zinciriyle karşı karşıya. Zen, bu olaylarla ilgilenirken yine otoriteleri sorgulamaktan ve adaletin yerini bulması adına birkaç alışılmadık metota başvurmaktan çekinmeyecek. Üstelik bu defa aşkı Tania’nın desteği de arkasında olacak.
Rufus Sewell ve Zen ekibi hakkında
“Dark City”, “The Illusionist” ve “The Knight’s Tale” gibi filmlerle sinemada kendine sağlam bir yer edinen İtalyan kökenli actor Rufus Sewell’ın başını çektiği ekipte “Casino Royale”in yıldızlarından Caterina Murino ve “Coupling”in çapkın Patrick’i Ben Miles gibi ilgi çekici oyuncular bulunuyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst