Zeki ve Metin İle Kabare Atölyesi - Star Tv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Zeki ve Metin İle Kabare Atölyesi



Tarih: 2010-05-28 TV : Saat: 20:00Tür:Eğlence


ZEKİ VE METİN İLE KABARE ATÖLYESİ


[DM]video/xdf2im_zeki-ve-metin-ile-kabare-atolyesi-t_shortfilms[/DM]

Kendine özgü üslubuyla kabare türünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden olan “Devekuşu Kabare”, Cuma günü yeniden Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.
Armağan Çağlayan’a ait olan projenin yapımcılığını ise Med Yapım üstleniyor.
Kabare Atölyesi’nde 14 genç yetenek Devekuşu Kabare’nin oyunlarını sahneliyor.
Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Nevra Serezli oyunları yorumluyor. Geleceğin Zeki-Metin’leri, Nevra’ları bu atölyeden çıkıyor.
İlk bölümde yayınlanacak Aşk Olsun oyununda 5 skeç yer alıyor.
Skeçlerin ilki; yanlış anlaşılmalarla dolu bir alışverişe girişen 2 aileden çıkan ve akıllara kazınan bir pazarlığın sahnelendiği “Kız İsteme”,
İkincisi balayına gitmiş evli bir çiftin otel odasında başlarından geçen olayları ve damat’ın bir türlü gerdeğe girememesini konu alan “Balayı”,
Üçüncüsü, ana kuzusu bir gencin evlendiği günün gecesinin sabahında eşiyle yaşadığı atışmaları anlatan “Ana Kuzusu”,
Bir diğeri, düğün salonunun hem sünnet hem de evlilik düğünü için aynı güne kiralanmasıyla meydana gelen komik olayları içeren “Çifte Düğün”,
Sonuncusu ise, karısının internet üzerinden onu aldatmasıyla sarhoş olarak sokaktan geçenlere sataşan bir adamın komik hallerinin anlatıldığı “Sarhoş”…
Kabare Atölye’sinde ekran başındakiler özlenen kabareler ile kahkahaya doyacak.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Zeki ve Metin İle Kabare Atölyesi


Tarih: 2010-06-11 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Eğlence

ImageView.ashx


ZEKİ VE METİN İLE KABARE ATÖLYESİ

Kendine özgü üslubuyla kabare türünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden olan “Devekuşu Kabare”, her Cuma Star TV ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşuyor.
Kabare Atölyesi’nde 14 genç yetenek Devekuşu Kabare’nin oyunlarını sahneliyor. Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Nevra Serezli oyunları yorumluyor. Geleceğin Zeki-Metin’leri, Nevra’ları bu atölyeden çıkıyor.
İkinci bölümde yayınlanacak olan “Aşk Olsun2”den skeçler ise şöyle: Hakan Abi, mahallenin fedakâr abisi Hakan ve Oktay’ın hikâyesidir. Sokakta geçmektedir. Oktay adlı saf bir genci geneleve götüren mahalle abisi Hakan’ın erkekliğe adım atması için Oktay’a yardımcı olma çabaları anlatılmaktadır.
Mahkeme
Boşanma davası, sahnede mahkeme salonu dekoru oluşturulmuştur. Boşanmak üzere olan genç bir evli çift ve onların aileleri vardır. Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kalan evli çiftin mahkeme esnasında başlarından geçen trajikomik olaylar.
Eski Roma, Eski Roma İmparatorluğuna geri dönmekteyiz. Sahneye kral ve kraliçe borazan sesi ile tahtıyla birlikte içeri girer. Kraliçe sürekli Kralı ezmekte ve yermektedir. Kral ve kraliçenin biricik kızları Prenses Paskalya, çobana âşık olmuştur. Kral ve kraliçe kızlarının bu durumuna karşıdır. Çığırtkan elinde fermanı ile Bizans Prensi Hoşafyan’ı takdim eder. Prens Hoşafyan, Prenses Paskalya’ya talip olmuştur. Ancak prenses çobanı sevmektedir, Prens Hoşafyan’ı istememektedir. Kral, kraliçe, prens ve prenses arasında geçen komik olaylar canlandırılmaktadır.
Doğum, Kamil ve Mehmet iki yakın arkadaştır. Mehmet’in yakında bir çocuğu olacaktır. Ancak Mehmet bir fal baktırmıştır, Falcının söyledikleri Mehmeti çok endişelendirmiştir. Falcının anlattıklarını arkadaşı Kamile anlatır. Aralarında geçen konuşmalar ve çocuğun doğumu ile gerçekleşen sürpriz bir son.
Aldatma, sahnede bir yatak bulunur ve Lütfünün karısı yatakta uyumaktadır. Odaya Lütfü girer. Lütfü kurnaz bir çapkındır ve sürekli karısına çapkınlıkları konusunda yalan söylemektedir. Yine iş için öğle yemeğine gittiğini iddia eden Lütfünün, karısı ile arasında geçen konuşmalar ve sürpriz bir son…Kabare Atölye’sinde ekran başındakiler özlenen kabareler ile kahkahaya doyacak.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
abare Atölyesi


Tarih: 2010-07-02 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Eğlence

ImageView.ashx



KABARE ATÖLYESİ

Kendine özgü üslubuyla kabare türünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden olan “Devekuşu Kabare”, her Cuma Star TV ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşuyor.
Kabare Atölyesi’nde 14 genç yetenek Devekuşu Kabare’nin oyunlarını sahneliyor. Geleceğin Zeki-Metin’leri, Nevra’ları bu atölyeden çıkıyor.
Dördüncü bölümde yayınlanacak olan “Yasaklar”den skeçler ise şöyle:
Ceninler: Anne rahminde ikiz erkek bebeğin arasında geçen konuşmalar... Bebeklerden birinin erken çıkmak istemesi ve diğer bebeğin onu engelleme çabaları anlatılmaktadır.
Yoldan geçmek yasak: Evine gitmek için yoldan geçen bir adamın, başka bir adam tarafından yolunun kesilmesi, ısrarla o yoldan geçmeye çalışan adamı engelleme çabaları ve koyduğu yasaklar anlatılmaktadır.
Tarihi yasak (Taş Devri) : Devir Taş devri... Taş devrinin sanatçı ruhlu genci, zengin bir taş devri adamının kızına âşık olur. Fakat zaman önemli değil, bugun nasılsa taş devrinde de aynı. Zengin adam, kızını sanatçı ruhlu gence vermez. Taş devrinin bu komik durumunu tercüman eşliğinde izlemenizde yarar var.
Yasak aşk: Zengin bir iş adamının karısı ve metresiyle arasında yaşanan komik olaylar. Kıskanç bir eş, hamile bir metres ve metresin mafya abisi... Ne zamanki mafya abi ortaya çıkar, çapkın iş adamımız hiç beklemediği bir gerçekle karşılaşır.
Yayın yasağı (Minik Kelebek) : Oyun, bir öğretmen, koroda ki sevgili ilkokul öğrencileri ve denetimciler arasında geçmektedir.. Şarkı minik kelebektir. Ama denetimciler sayesinde minik kelebek’in sözleri ve bestesi değiştirilip bambaşka güftelerle öğrencilere söylettirilir. Karşınızda Türk sanat musikisinden minik kelebek.
Tatilde yasak yağmuru : "Yasak, burada tatil yapmak yasak".Orta halli bir ailenin eğlenmek, dinlenmek, için geldikleri tatil yerinde, kamp yöneticisinin yasaklarıyla karşı karşıya kalırlar. Her şey yasaktır... Denize girmek yasak, duş yapmak yasak, futbol oynamak yasak, bikiniyle dolaşmak yasak, karı kocanın birbirine sarılması yasak ve hatta gece uyurken horlamak yasak.Çılgın bir kamp yöneticisi ve kamp sakinleri arasında yaşanan komik olaylar silsilesi sizi bekliyor.
Yeme dokunur, içme dokunur, her şey yasak: Damat’ın içkici babası ve sağır kayınpederi arasında, yemek, içmek üzerinde yapılan konuşmalar ve damat’ın kayınpederinin her şeyi yanlış anlaması sonucunda ortaya çıkan trajikomik son.
Sünnet: Türk bir aileye damat giden Alman Hans’ın önündeki tek engel sünnet olmaktır.Evde sünnet hazırlıkları başlamıştır ve Hans sünnet için hazırdır, ta ki sünnetçiyle karşılaşana kadar...
Trafik yasağı: Yoldan geçen sarhoş olduğu sanılan bir adamın, alkol muayenesi için iki polis memuru tarafından durdurulmasıyla ortaya çıkan komik olaylar...
Araplar: İstanbul’a eğlenmeye gelen iki zengin arabın otel odasına çağırdıkları dansözler tarafından dolandırılması anlatılmaktadır.
Evlilik yasağı: Mütevazı bir ailenin tutumlu oğlu Murat, zengin bir ailenin concon kızı Hande’yi sevmektedir. Murat evlilik teklifi için Hande’yi işkembeciye götürür... Ona göre romantik bir evlilik teklifi olmuştur ama Hande Murat gibi düşünmemektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst