Zayıflamanın Yeni Yolu Fito Zayıflama

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
zayiflama1.jpg

Kilolardan doğanın cömert hediyesi bazı otlar sayesinde kurtulabilirsiniz. Bu otların nimetlerinden yoğun olarak faydalanılan yeni zayıflama yönteminin adı 'fito-zayıflama'.
Fazla kilolardan kurtulup, pürüzsüz ve fit bir vücut sahibi olmak hayal değil. Bunun için spor salonlarında saatlerce vakit geçirmenize de gerek yok. Kilolarınızdan doğanın gücüyle kurtulabilir, halk arasında yaygın kullanıldığı haliyle "sütun gibi" bir görünüm elde edebilirsiniz.
Kilolardan doğanın cömert hediyesi bazı otlar sayesinde kurtulabilirsiniz. Bu otların nimetlerinden yoğun olarak faydalanılan yeni zayıflama yönteminin adı 'fito-zayıflama'. Yıllardır bitkilerle ilgili çalışmalar yapan Herbalium Bitki Merkezi'nden Volkan Kurt, bitkilerin mucizevi gücünden bahsederek, "Adeta inatçı kilolara ve selülitlere sahip olanlar için tasarlanmış bitkiler mucize yaratıyor. Yağ yakmayı etkinleştirmek için bir tonik görevi gören bazı otların yağları doğrudan bir çözüm getiriyor" dedi.
PORTAKAL KABUĞU GÖRÜNÜMÜNÜ YOK EDİYOR
Bu serumun çok kısa sürece sonuç verdiğine dikkat çeken Kurt, "Kadınların pekçoğunun fiziksel görünümüne darbe vuran selülitli alanlardaki 'portakal kabuğu' etkisi için doğal tonikle o bölgeye masaj yapmak yeterli. Uygulamanın sonucunda, yağlı ve pütürlü bölgeler yok oluyor ve 'sütun gibi' bir vücudun yolu açılıyor" diye konuştu.
Kilonun Türk kadını için kronik bir sorun olduğunu, iştah ile başetmenin çok zor olduğunu belirten Bitki Uzmanı, "Bitkilerin toz haline getirilmiş hali iştahı kesiyor. Doğal yağlar, problemli bölgelerde inceltici görevi yapıyor, hızla deri altında inip, idrar yolu ile fazlalıkları bedenden atıyor. Doğal solüsyonla pürüzlü hale gelen vücut yenileniyor. Bir buçuk ay içinde deri altında hiçbir yağlı kalıntı kalmıyor" dedi.
GEVŞEYEN CİLT YENİDEN TOPARLANIYOR
Uzmanlara göre yeterli yakma enerjisini içinde taşıyan biyoaktif bitki moleküllerinin gücü, elastikiyetini kaybeden bedenin her kısmı için işlevsel hale geliyor. Fito-zayıflama, en çok, sürekli bir mücadeleyle yorulan kilo verme savaşçılarının yoğun olarak tercih ettiği bir yöntem. Yöntemle bir süre sonra kilolar gittiğinde gevşeyen cilt üzerinde yine doğal serumlar sayesinde iade-i denge sağlanıyor ve kilodan çatlamış bölgeler eski haline geliyor.
Yeni doğum yapmış kadınların da rahatlıkla başvurabileceği bir yöntem olan fito zayıflama ile, gebelik nedeniyle gevşeyen karın bölgesinde de toparlanma mümkün hale geliyor.
Fito-zayıflamada kullanılan serumlar ve yağlar, kolay tahriş olan ve alerjik eğilimli ciltler de dahil olmak üzere, her türlü cilt tipine uygun.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst