Zayıflamada yeni trend 9 lu çay

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir

hayat-%C3%A7ay%C4%B1-9lu-150x150.jpg

Dokuzlu çay adı gibi dokuz adet bitki ile demlenen yağ yakım ve ödem attırıcı bir çay. Doğal bitkilerle elde edilen 9′lu çay Ayhan Ercan tarafından tanıtılıyor. Sık sık gündeme gelen ve şimdilerde moda olan 9lu çay, demlemesi kolay bir tarif. Aktardan alacağınız 9 bitki ile siz de kolayca evde demleyebilirsiniz bu bitki çayını. Oldukça pratik ama bir o kadar da zayıflatıcı bir çaymış. Temeli iştah kesici özelliği imiş.
Yeşil çay ****bolizma hızlandırdığı için özellikle zayıflamak için içilmesi gereken en önemli bitkidir. Mate çayı da ****bolizma hızlandırır. Bu açıdan bu 2 bitki çayı her zayıflama çayına eklenmelidir. Böylece yağ yakım hızı artar ve ****bolizma daha sağlıklı çalışır. 9 life tea yani 9′lu hayat çay da bu 2 bitki esas alınarak hazırlanmış bir tarif.
Bu çayı normal şişmanlar günde 3 kere, 3 öğünden önce iştah azaltmak amaçlı içmeliymiş. Obezler ve kilosu 120 ve üzeri olanlar ise günde 5 fincan ya da 5 kupa içmeliymiş. İçine asla şeker koymak yok. Eğer içmekte zorlanırsanız daha açık demleyin.
Ayhan Ercan 9 Hayat Çayı, 9 bitki ile demlenen esasında kilo vermek içilen bir diyet çayı. Zayıflama çaylarında kullanılan bilindik bitkiler dışında, daha farklı birkaç bitki daha eklenmiş yeni nesil zayıflama çayı. Ayhan Ercan 9 Hayat Çayı, içerisindeki ödem atıcı, idrar artırıcı ve ****bolizma hızlandırıcı bitkilerle çifte etki sağlıyor. Örneğin funda ödem atarken yeşil çay ****bolizma hızlandırıyor ve yağ yakıyor.
Ayhan Ercan 9 Hayat Çayı, tv programlarında ve Saba Tümer’de de çıkan bir medyatik tarif. Belki siz de bu programlarda bu çayın anlatımına rastlamış olabilirsiniz. Ayhan Ercan 9 Hayat Çayı 9 özel bitki karışımı. Bu bitkileri süzen poşette değil de direkt aktardan işlenmemiş olarak almanızda fayda var. Daha etkili olabilir.
Ayhan Ercan 9 Hayat Çayı
*mate çayı,
*kekik(bilye kekik),
*çoban çökerten,
*barut ağacı kabuğu,
*yeşil çay,
*sinirli ot,
*biberiye,
*funda yaprağı,
*cinnema yaprağı
Yeşil çay her zaman 2 ölçek olmalı. Yani diğer bitkilerden 1 ölçek, yeşil çay 2 ölçek olacak şekilde kaynamış suya koyup normal çay demler gibi demliyoruz ve içiyoruz. Her öğünden önce 1 bardak içmeliyiz.
En İyi Zayıflama Çayı Mate Çayı!
Yağ yakımını artırıcı, ****bolizmayı hızlandırıcı ve enerji verici etkileriyle kilo vermek isteyenler için mükemmel bir yardımcı. Dr, Torben Anderson`un 2004 yılında Danimarka`da Charlottenlund Medical Centre`de 44 sağlıklı şişman insan üzerinde yaptığı deneysel çalışmada, 45 gün boyunca mate yaprağı çayı ve ekstresi kullanan grup ortalama 5 kg kaybetmiş, kontrol grubunda ise kilo kaybı olmamış.
Mate yaprağı hakkında yapılmış buna benzer yüzlerce bilimsel araştırma mevcut. Kilo vermeye yardımcı özellikleri yalnızca ****bolizmayı canlandırması ve yağ yakımını artırmasıyla sınırlı değil, iştah baskılayıcı etkisi de var.

alıntı
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Paylaşımın için teşekkürler Ferahcım bu çayın metnini bende çok duydum doktoruma bile sordum kullanabilirmiyim diye ama şuan ilaçlarımın sayısı fazla olduğu için vücudumda yan etki yapabilir dedi alerjik reaksiyon gösterebilirmiş ama tedavim bittikden sonra bende kullanmayı düşünüyorum:elif:
 
OP
ferah

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
Şimdi gördüm yazılanları :hihi: Ferah ablacım niye yasakladı eşin :acep:


kolayına kaçmayıp yürüyüş yapmamı söylüyor,ayrıca o çayların nasıl hazırlandığı belli değilmiş,ama kendisi yıllardır rahatsızlıkları için bitkisel tedavi uygular o ayrı:bitter:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst