Yüzyılın sapığına ‘7 kilit’ vuruldu

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
joseph-fritz.jpg

Yüzyılın sapığına ‘7 kilit’ vuruldu

Avusturyalı sapık babanın hücresine 7 ayrı kilitli bölümden girilebiliyor.


Josef Fritzl eşinden, yani 24 yıl tecavüz edip 7 çocuk sahibi olduğu öz kızı Elizabeth’in annesinden kendisini affetmesini beklediğini söyledi. Sapık babanın hücresine 7 ayrı kilitli bölümden girilebiliyor.


Avusturya’da kızını 24 yıl boyunca evin bodrumuna kapatan ve ondan 7 çocuğu olan “yüzyılın sapığı” olarak adlandırılan Josef Fritzl, Alman Bild Gazetesi’ne verdiği röportajda en çok 13 çocuğu ile eşinin kendisini ziyaret etmemesine üzüldüğünü söyledi.

Habertürk'ün haberine göre; Hapishanedeki hücresine ancak 7 ayrı kilitli ve güvenlik kontrolünün bulunduğu kapılardan geçilerek ulaşılabilen Fritzl, 11.5 m2’lik bir hücrede yaşıyor. Dünyada yüzyılın sapığı olarak isimlendirilen 75 yaşındaki Josef Fritzl, karısının, yani tecavüz ettiği kızı Elizabeth’in annesinin kendisini affetmesini istiyor.

Çalınır diye evlilik yüzüğünü parmağından çıkardığını söyleyen ve iki yıl önce yakalandıktan sonra ilk kez basına konuşan Fritzl, Bild muhabirine “Selam ben Josef Fritzl! Kendimi tanıtmam gerekiyor” dedikten sonra gülümseyerek sözlerine devam ediyor: “Doğru ya ben dünya çapında ünlüyüm. 55 yıllık evliyim. Karıma 8 mektup yazdım. Ama bana hiç cevap yazmadı. Hâlâ beni sevdiğini biliyorum.”

UMUDU, HAPİSHANEDEN SAĞ ÇIKMAK
Bodruma kapattığı kızına en az 3 bin kez tecavüz eden Fritzl, ne karısının ne de 13 çocuğunun kendisini ziyaret etmemesine çok üzülüyor. Fritzl’ın minik hücresinde, yatak, masa, tuvalet, lavabo ve bir de televizyon bulunuyor. Charlie Sheen’in “Two and a Half Men” dizisini kaçırmadığını söyleyen Fritzl, dizideki küçük erkek çocuğu oğluna benzettiğini belirtiyor. Böylesine derin bir yalnızlık ve üzüntü
avusturya_baba7.jpg
içindeyken dizinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden yüzyılın sapığı, röportajını “Akşamları hep karımı düşünüyorum. En büyük hayalim buradan bir gün sağ bir şekilde çıkmak. O zaman bana her zaman sadık olan karıma çok iyi bakacağım” sözleriyle bitirdi.

Bulunduğu hapishanede biber ve domates yetiştiren Fritzl’ın en büyük şikâyeti ise yalnızlık. Çünkü güvenlik nedeniyle diğer mahkûmlarla görüşmesi yasak.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İçim bulandı. Adamın suratından hayır yok :alsana: Allah'ın cezası... Birde utanmadan ziyaret etmelerini bekliyor... Çok beklersin -kizgin-kizgin-kizgin
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
İnanmıyorum ya,adamı hapise mi koymuşlar yoksa tatil de gibi suit mi ayarlamışlar,tv izliyo,bitki yetiştiriyo bu nlar da ödülü mü-kizgin
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ohhh bi de ayrı hücreye atmışlar tv var ne ala memleket...bunu asıl azılı mahkumların yanına atacaksın ki kafasını duvara vura vura öldürsünler...bu ödül gibi...hapse atmasalardaha iyimiş keşke serbest bıraksalardı...halk zaten linç ederdi-kizgin
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst