Yükseleniniz Kova Burcu ise

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
vodolija-e1325381614126.jpg


Yükseleniniz Kova Burcu ise

Sizin orijinallilik, akıl ve yaratıcılık özellikleri ile donatılmış birisi olduğunu söylemeliyiz. Farklı yönleriniz ile hemen dikkati çekiyorsunuz. Bunun yanında ne zaman ne yapacağınız da pek belli olmuyor ve insanları şaşırtıyorsunuz. Yenilikler peşinde koşan ve insanlar için faydalı bir şeyler yapmak isteyen birisiniz. Aklınıza o kadar güveniyorsunuz ki, bunun sonu kendinizi beğenmeye ulaşıyor. Başka insanların fikirlerini beğenmez bir tavrınız da göze çarpıyor.

Size kısaca duyguları ile değil ama mantığı ile davranan birisi diyeceğiz ! Arkadaşlık sizin için önemli sayılır. Başkaları ile beraber çalışmayı başarıyorsunuz. Yinede insanlar arasından akıllı ve becerikli olanları daha çok beğeniyorsunuz. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüzü pek ortaya koymasanız da için için bunun peşinde olduğunuz anlaşılır. Monoton ve durgun olan şeyler sonunda sizi sıkmaya başlar. Sizin en fazla güven duyduğunuz şey kendi aklınızdır. Başka birine ihtiyaç duymadan yaşamak istersiniz. Ancak zekası ve aklı sizinkine uygun birisi ile arkadaşlık edeceğinizi bilirsiniz.

Bunun sonucunda insanları kabiliyetlerine göre kullanmayı beceririsiniz. İstediğiniz insanı elde etmeyi becermeniz ve istemediğiniz insandan uzaklaşmanız da dostluk açısından sizin titiz bir tutuma sahip olduğunuzu açıklıyor. Siz öğrendiklerinizi deneyimlerinizle geliştiren ve bunu topluma sunan birisiniz. Elektronik ve bilim dünyası sizi çeker. Öğrenme merakınız sayesinde hemen her şeyde başarılı olursunuz. İstek ve arzularınızı güçlendiren etken inanma durumunuzdur. Bu uğurda hayatınızı bile ortaya koyabilirsiniz. Ama çevreden yeterli destek alamazsanız dünyaya küsebilirsiniz. Sizin en güçlü yanlarınızdan biri de insancıl yani hümanist olma becerinizdir. İnsanları korumayı başarırsınız. Hümanist olmanıza karşın biraz kıskanç da sayılırısınız. Özellikle sizi yarışta geçenlere karşı içten bir kızgınlık duymanız olasıdır. Siz başkaları istedi diye değil ama siz istediğiniz şekilde yaşamayı seçersiniz. Aklınızla duygularınızı hep kontrol altında tutmak bu seçimin ana eksenidir. Parayı seven bir kişiliğiniz var.

Yine de paranın biriktirilmekten daha önemli işlevleri olduğunu düşünürsünüz. Parayı değerlendirmek ve kullanmak da sizin becerileriniz içindedir. Siz yaşamını,evini ve ilgi alanlarını kolayca değiştiren bir insansınız. Sevdiğiniz kişiye bağlanırsınız. Zaten değer verdiğiniz kişiyi sevebilirsiniz. Her alanda olduğu gibi aşkta da aklını kullanmasını beceren bir tarafınız vardır. Size faydalı olacak insanı seçersiniz ve duygularınızın esiri olmazsınız. Bunun anlamı da sizin boş yere güzellik ve aşk peşinde koşan birisi olmadığınızdır. Sevdiğiniz insan hem gönül hem de kafa dostu olmalıdır. Aile bağlarına önem veren ve özellikle anneye düşkünlük gösteren birisiniz. Kova yükselen size orta bir boy verecektir. Topluca ve güçlü bir bedeniniz olmalıdır.

Yüzünüz uzunca,gözleriniz koyu gri veya yeşil olabilir. Kadınlara bu yerleşim güzellik ve cazibe verir. Yüz hatları düzgün ve biçimlidir. Dolgun ve biçimli vücudu ile dikkat çeker. Saçların kızıl renge çalar bir tonu olabilir.
Alıntı

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst