Yufkalı Kabak

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın. Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün. Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın. Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın. Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin
Malzemeler

2 adet yufka
4 kabak
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
50 gr kaşarpeyniri
2 yumurta


4
kişilik

45 dakika
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst