Yönetmen Hürrem'e kapıyı gösterdi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.347
15469448.jpg

Yönetmen Hürrem'e kapıyı gösterdi

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan’ın hışmına uğradı. Setteki tartışma, Uzerli’nin gözyaşlarıyla son buldu.

Dizinin son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman’ı nikah masasına oturtmayı başaran Hürrem Sultan, yönetmen engeline takıldı. Kızıl saçlarını başka bir renge boyatmak isteyen oyuncu, Taylan’dan “Devamlılığı olan bir projede buna izin veremem” cevabını aldı. Uzerli’nin ısrar etmesi üzerine sinirlenen yönetmen, “O zaman kadrodan ayrılırsın” diyerek rest çekti. Tartışma diğer oyuncuların araya girmesiyle yatışırken, morali bozulan oyuncu ağlamaya başladı. Ekip, çekimlere kaldığı yerden devam ederken, oyuncunun saç rengini değiştirme isteği şimdilik başka bahara kaldı.

(Milliyet)

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
hürremi başka renk bi saçla düşünemiyorum.bu renk çok yakışıyor çook tatlı.ayrıca da yönetmenede şaşırdım meryem diziden çıkarsa izlenmez ki, o ne özgüven o hayret

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.953
Rahat batıyor sanırım :hihi:
Bende çok beyeniyorum saçlarını -hmm

H

Hera

Misafir
Saç renginden ziyade Saçlarına Maşa Yapan ve Çıt Çıt Saçı aralara ekleyen Kişiyi değiştirse daha isabetli olur hem önlerine şekil vermeyi yapamıyorlar hemde aradaki çıt çıtlar görünüyor zaman zaman uzun lafın kısası saçı tarayan değişmeli inanılmaz beceriksiz..

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bence asparagas bu haber. hürrremsiz dizi olurmu. meryem hürremle o kadar seyirci gözünde bir olduki onun yerine kimseyi alamaz,yönetmen. batışı olur.adam yada blöf yaptı. oda olabilir.

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Saç renginden ziyade Saçlarına Maşa Yapan ve Çıt Çıt Saçı aralara ekleyen Kişiyi değiştirse daha isabetli olur hem önlerine şekil vermeyi yapamıyorlar hemde aradaki çıt çıtlar görünüyor zaman zaman uzun lafın kısası saçı tarayan değişmeli inanılmaz beceriksiz..

katılıyorum canım kesinlikle diziyimi izlicem hürremin çıt çıtlarınımı bakıcam anlamıyorum ama yinede hürremi çoook seviyorum. diziden meryem uzerli çıkarsa birdaha izlemem kesinlikle benim gibi düşünen eminim çok kişi vardır....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar