Yoğurtlu pazı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Yoğurtlu pazı

arif_10d944d1-32c7-46f9-a3f6-a467cd1654e9_14_96A65559-40CD-4838-A8CF-24B0A851EA8A.jpg

Malzemeler:

1 demet pazı
250 gr yoğurt
4 diş sarmısak
tuz
Yapılışı:

Pazıları yıkayın ve saplarıyla birlikte doğrayın. Tuzlu suda beş dakika kadar haşlayın. Soğuduktan sonra suyunu süzün. Servis tabağına alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis yapın.

Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst