Yılbaşı Sofralarınıza Özel!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yılbaşı sofraları için ışıldayan bir takım!
Kütahya Porselen, yeşil ve kırmızı renklerindeki ve değişik desenlerdeki yemek takımları ile yılbaşı sofralarınızı şenlendiriyor.

XDy3Y0.jpg


Kütahya Porselen yeni yılı şık sofralarla karşılamanız için modern desenlerle süslenen takımların yanı sıra, renkli ve neşeli ürünler de sunuyor. Sempatik kardan adamlı, kozalaklı, geyikli, puantiyeli, grafik desenli ve kırmızı ve yeşil renklerin hakim olduğu tasarımlarla ışıltılı bir yıl sizi bekliyor.

Porselen modasına yön veren Kütahya Porselen, yılbaşı yemeklerinizi bir şölene dönüştürüyor. Zengin koleksiyonu ve yenilikçi yaklaşımıyla zarif ürünler tasarlayan Kütahya Porselen’in yılbaşına özgü renk ve desenlerle hazırlanan tasarımları ile misafirlerinize unutamayacakları sofralar kurabilirsiniz.

Noel Baba, geyik, kardan adam ve kar tanesi gibi yılbaşını simgeleyen ürünler sofralarınıza kırmızının büyüsünü getiriyor. Kozalaklar ile süslenen ve yeşil renkli dokunuşlarla tamamlanan yemek takımları ise, yılbaşı gecenizi uzun ve keyifli bir şölene dönüştürüyor. İkat ya da grafik desenli takımlarla sofralarınıza büyüleyici bir dokunuş yapabilir, kırmızı puantiyeli ürünlerle misafirlerinizin yüzünü gülümsetebilirsiniz.

Klasik yılbaşı sofralarına alternatifler arayanlar için pek çok seçenek sunan Kütahya Porselen’in tasarımlarıyla sofralarınızı renklendirebilirsiniz. Sevdiklerine özel bir hediye sunmak isteyenler için de benzersiz alternatifler sunan Kütahya Porselen’in ürünlerine Kütahya Porselen mağazaları ve porselensepeti.com internet sitesi aracılığıyla sahip olabilirsiniz.

bgjE4G.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst