Yılanların Öcü - Show tv

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
Yeni Bölümler Her Çarşamba Saat 20:00 Show tv'de..

1. Bölümün Özeti
Bayram, teskeresini almaya birkaç gün kala, askerlik yaptığı kasabada çıkan yangında mahsur kalan güzeller güzeli Fatma ve kardeşi Ömer’i alevlerin arasından kahramanca kurtarır. Yangında her şeyini kaybederek kimsesiz kalan Fatma’ya aşık olur. Teskeresini aldığı gün, Fatma’ya hislerini anlatmak ve onunla köyüne gitmeyi teklif etmek üzere hastaneye gider, ancak Fatma ve Ömer’in uzaklardaki bir akrabalarının *yanına gitmiş olduklarını öğrenip, hayal kırıklığı içinde köyüne dönmek için yola çıkar..**Bayram, köyüne döndüğünde, onun askerden gelişini dört gözle bekleyen Irazca’nın, kendini, ahretliği Mahmure’nin güzeller güzeli kızı Zahide ile evlendirmek istediğini öğrenir. Bayram, yaşadığı köyün, tarlaların ve toprakların sahibi olan Necip Hünkaroğlu’na askerden geldiğini bildirip, saygısını göstermek için konağa gittiği anda gözlerine inanamayacağı çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
dizi kuralına göre oynanmıyor başı yazmalı göğüsler açıkta elbisede diz üstünde
yok benim aklım almıyor

OP
Anber

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
dizi kuralına göre oynanmıyor başı yazmalı göğüsler açıkta elbisede diz üstünde
yok benim aklım almıyor
Aynen. O konularda sana hak veriyorum. Böyle şeyleri niye yapıyorlar anlamıyorum. Kim talep ediyor ki, oyuncular mı söylüyor acaba"ben bu kadar uzun etek giymem, göğüs çatalım da görünsün" falan mı diyorlar :D

Ama bu dizinin 1.bölüm tekrarını tesadüfen gördüm ve beğendim. Beni etkiledi. Farklı bir tarafı var. İyi rating alır diyorum.Deli Haceli rolündeki Ahmet Varlı'yı görünce takıldım kaldım. Sonra da sonuna kadar izledim.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
ilk bölümünü tam izleyemedim
ama güzel bi diziye benziyor

OP
Anber

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
İlk bölümde "konak dizisine çevirmişler" falan gibi eleştiriler almıştı ama 2. bölümüyle öyle olmadığını gösterdi.
Bayağı köylü dizisi...
Bana göre tam hakkını veriyor.
Hem çok acıklı hem çok sinir bozucu hem aniden güldürebiliyor.
Her karakterin ayrı bir hikayesi ve sırları var gibi görünüyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
636469.jpg

92_.png

20:00
Yılanların Öcü

Saat : 20:00 - 23:00 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur
Yönetmen : Cemal Şan

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Bayram’ı ve Fatma’yı birlikte gören Zahide ile Irazca, büyük bir şaşkınlık içindedir. Bu olayın ardından, Irazca’nın içine bir şüphe düşer. Acaba Bayram’ın gönlü, Zahide’den başka birine mi düşmüştür? Şerife, Kamuran ile birlikte olmalarına engel gördüğü her şeyi ortadan kaldırmaya kararlıdır ve eline geçen ilk fırsatı değerlendirerek Nesrin için hain bir plan yapar. Haceli, Zahide'yi üzdüğü için Bayram’a hesap sormayı kafasına koymuştur. Tüm bu yaşananlardan habersiz olan Fatma'yı ise büyük bir tehlike beklemektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar