'Yetenek Sizsiniz'de kan aktı!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
'Yetenek Sizsiniz'de kan aktı!

Kanlı gösteri Hülya Avşar'ı korkuttu

589894_detay.jpg

''Yetenek Sizsiniz Türkiye'' nin dün akşam Erzurum elemelerin ekrana getirilen sahneler şaşkınlık yarattı. Bir ilizyonist sahnede yaptığı gösteride bir bıçakla kolunu kesti. Bu gösteri seyircileri ve juride bulunan Hülya Avşar’ı bir hayli korkuttu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hadi yavideoya bakmamıştım:kptmya:izledim tvde gerçekten adamın amacı ne anlamadım şok oldum kesince salak şey o kaşık yamultan başka biri neler yaptı neler eşimle ağzımız açık izledik:kptmya:

Tepki
914
o kaşığı kıran ve düşünceyi okuyan çocuk çok ilginçti değil mi ? benim böyle bir arakadaşım vardı zamanında ...bana da yapmıştı bu sayı bilme işini ..ama o isim yazdırmıştı bana ve kağıtları iice kapatmıştım .yazdığım 7 ismin 7 sini de bilmişti...tabi arkadaşım bunu 3 harflilerle yapmıştı onlarla alakası vardı...bence bu çocukta da öyle şeyler var ..gözleri bi tuhaftı zaten ..şeytan gibiydi :kptmya::kptmya: var bu çocukta bi iş bence -kop

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.378
Bende gördüm bir gazetede bunu hiçte müdahale yapmamışlar oğlum ne yapıyon delimisin divanemisin diye hatta ben illizyon falan yapacak sandım adam kolunu kestikten sonra video pat diye bitti dedim ne diye kesti şimdi bu kendini ...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ben burdaki mantığı anlayamadım. Kesti ee tekrardan kapanacak mıydı yara :ates: Delilik..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
o kaşığı kıran ve düşünceyi okuyan çocuk çok ilginçti değil mi ? benim böyle bir arakadaşım vardı zamanında ...bana da yapmıştı bu sayı bilme işini ..ama o isim yazdırmıştı bana ve kağıtları iice kapatmıştım .yazdığım 7 ismin 7 sini de bilmişti...tabi arkadaşım bunu 3 harflilerle yapmıştı onlarla alakası vardı...bence bu çocukta da öyle şeyler var ..gözleri bi tuhaftı zaten ..şeytan gibiydi :kptmya::kptmya: var bu çocukta bi iş bence -kop

evet ben de öyle düşünüyorum başka bi açıklaması yok...çocuk iranlıymış çok değişik bi tip zaten merakla bekliyorum başka neler yapacak die

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar