Yeşil Çaylı Acı Çehre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Yeşil Çaylı Acı Çehre

Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren yaklaşık 3-4 kilo zayıflama sağlayabilir ve en az 2 beden fark zayıflayabilirsiniz. Bu mucize bitki ile bir aylık kullanım sonucunda ortalama 8-10 kilo vererek zayıflamış olabilirsiniz.

Yanlış duymadınız Acı Cehre alternatif tıpta dünyaca ünlü uzmanların yeni keşfi olarak zayıflamada en özel mucize bitki konumuna gelmiştir. Zayıflamanın yanı sıra kabızlık sorununa da kesin tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bağırsakları düzenleyici, temizleyici , hücreleri yenileyici ve cildi sıkılaştırıcı özelliği ile de zayıflama esnasındaki cilt sarkmalarını önler.

Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir. Acı cehre var olan tüm zayıflama ürünlerinden farklı olarak %100 doğal halinde satılmaktadır. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanımdan hemen sonra (2-3 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır.

Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolesterolü tamamıyla dengeleyip idrar söktürücü özelliğiyle de prostat ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.

Acı Cehre zayıflama hapının en önemli özelliğinden birisi de tamamen bitki kökenli olup içerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmadığından vermiş olduğunuz kiloları ürünün kullanımını bıraktıktan sonra kesinlikle geri almıyor olmanızdır. Bu sayede tamamen Bitkisel ve Doğal şekilde sağlıklı zayıflama sağlamış olursunuz.

Acı Cehre'nin Etkileri

• Kilo kontrolünü kolaylaştırmaya ve kilo vermeye,
• Yağ kaybını hızlandırmaya, yağsız kas kitlesini artırmaya,
• Tatlıya olan iştahin azalmasına ve kesilmesine,
• Daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmaya,
• Diyabetiklerde kan şekerini düzenlemeye,
• LDL kollesterolü azaltmaya, iyi huylu HDL-kollesterolü yükseltmeye,
• Kabızlığı önlemeye, hazmı kolaylaştırmaya ve şişkinliği gidermeye,

yardımcı olur.

Ürünlerimiz hijyenik ortamda ve usulüne uygun şekilde kullanıma hazırlanmıştır.Kabızlık giderici, bağırsak yumuşatıcı, idrar söktürücü etkileri vardır. Özellikle bağırsakları çalıştırmasıyla ünlüdür.

Acı Cehrenin modern tıpta da yeri vardır. Son yapılan araştırmalarda acı cehre meyvesinden hazırlanan özel ekstrenin kanser hücrelerinin büyümesini engellediği görülmüştür.

Acı Cehre İçeriğinde Bulunan Yeşil Çayın Faydaları

Yeşil çay özünde bulunan polifonlar bilinen en güçlü antioksidanlardandır ve yeşil çay hülasasında bulunan yararların kaynağıdırlar.
Antioksidanların kanseri, kalp hastalığını, yaşa bağlı görme bozukluğu ve yaşlanmaya eşlik eden pek çok başka hastalığı ve durumu önlemeye yardımcı olduğu ortaya konmuştur.

Yeşil Çaylı Acı Cehre'nin Kullanımı

Sabah kahvaltıdan önce 1 adet , öğle yemeğinden önce 1 adet ve akşam yemeğinden önce 1 adet olmak üzere günde toplam 3 adet kullanılır.

Tamamen Bitki Kökenidir ve %100 doğaldır.

Hamile, emziren ve hipertansiyon hastalarının kullanması önerilmez.

Hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Acı Cehreden En Etkili Verimi Almak İçin Neler Yapılmalı?

• Düzenli bir şekilde kullanmak şarttır.
• Yemeklerden 20-30 dakika önce bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.
• Gün içerisinde en az bir saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmanız sağlığınız açısından çok önemlidir.
• Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırmada yardımcı olacaktır.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 20/12/2006 tarih ve G-34-1535-00019-2 sayılı izni Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst