Yerli Vampir dizisine nasıl bakarsınız?

Tepki
58
.

Abartı olmayan, vampirlikten başka konusu da olan, böyle karikatürize bir şekilde insanlar vampirlere karşı değilde, normal senaryo içinde birkaç insanın vampir olması gibi, ünlü oyuncuları da içeren, normal dizi saatlerinde yayınlanacak bir vampir dizisi. böyle aşk da var, entrika da var falan... komedi olmayacak ve kendiyle de dalga geçirtmeyecek ama... ezel izler gibi izleyecek millet

.

OP
Ş
Tepki
58
Önyargılı olmamaya çalışıyorum ama gülme ihtimalim yüksek olabilir diye düşünüyorum.

onların nasıl yaptığına da bağlı. gülüyorsanız demekki doğru enerjiyi ekrana yansıtamamışlardır. doğru düzgün olsa önyargılı bile olsanız gülmezsiniz.

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
aşk-ı memnu'nun sivri dişli modeli mi yani?? aman kalsın..

yapabiliyorlarsa "blade" türü birşey yapsınlar ama zor..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Vampire Diaries gibiyse eyvallah :hihi: Ama biraz zor. Bizde tutmaz öyle diziler. :dill:

Biraz Muhteşem Yüzyıl, biraz Fatmagül'ün Suçu Ne?, biraz da Öyle bir geçer zaman ki katmaları gerekir içine:cokkomik::cokkomik:

OP
Ş
Tepki
58
Vampire Diaries gibiyse eyvallah :hihi: Ama biraz zor. Bizde tutmaz öyle diziler. :dill:

Biraz Muhteşem Yüzyıl, biraz Fatmagül'ün Suçu Ne?, biraz da Öyle bir geçer zaman ki katmaları gerekir içine:cokkomik::cokkomik:

katacakları kadar katsınlar. ben sadece cnbc-e gençliği değilde, örgü ören anane de izlesin, "abovv gordunmu, esas oğlan vampir çıktı" desin mesela...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
O biraz zor bence :sirin: Örgü ören anneannenin TV başında bu tarz filmi izlemesi ve tepki vermesi :ilknur::ilknur:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
The Vampire Diaries tarzı birşey diyorsun sanırım ama yok ya bizimkiler yaparsa bir garip olur bence hiç kalkışmasınlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar