Yeni Volkswagen Amarok 4x2 Türkiye'de!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yeni-Volkswagen-Amarok-4x2-Otomatik.jpg


Volkswagen’in pick up sınıfındaki modeli Amarok, 4×2 otomatik şanzımanlı seçeneğiyle Türkiye’de. 2,0 litrelik çift turbo dizel motora sahip Yeni Amarok 4×2 Otomatik, 180 PS’lik gücü ve sınıfında tek olan 8 ileri otomatik şanzımanıyla son derece iddialı.

Volkswagen Ticari Araç, Amarok’un 4×2 modelinin otomatik şanzımanlı seçeneğini satışa sundu. Volkswagen markasının ve Avrupalı bir üreticinin pick up sınıfında ürettiği ilk araç olma özelliğine sahip Amarok, 4×2 otomatik şanzımanlı versiyonu, 2,0 TDI 180 PS’lik motorla, Highline donanım seviyesinde ve 89.730 TL anahtar teslim fiyatla satın alınabiliyor.

Sunduğu üstün performans, güvenlik ve konfor özelliklerinin yanısıra, sınıfında bir ilk olma özeliğine sahip 8 ileri otomatik şanzımanıyla fark yaratan Amarok Otomatik, manuel versiyonda olduğu gibi verimli, güçlü ve konforlu bir sürüşü garanti ediyor.

Volkswagen’in motor teknolojisinin güçlü ve verimli örneklerinden biri olan 2 litrelik Common Rail çift turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemli motoruyla Amarok Otomatik, 1.750 devirde 420 Nm’lik tork değeri sunarken, ortalama 8 litre yakıt tüketimi değeriyle de sınıfının en etkileyici değerlerine imza atıyor.
Gücü otomatik kontrol edin

Volkswagen Amarok Otomatik’te kullanılan Torsen arazi şanzımanı, Amarok için yeniden tasarlandı ve üretildi. Amarok için geliştirilen bu 8 ileri tam otomatik şanzıman, yeni teknoloji sayesinde DSG şanzımanda olduğu gibi daha seri, daha sarsıntısız ve daha tasarruflu vites geçişleri sağlıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst