Yeni Trend; NOMAKEP!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Bu sezon No Makeup denilen yani "makyaj yokmuş gibi makyaj" çok popüler!

kJYkdr.jpg


Mevsimlerin değişmesiyle birlikte her sezona göre değişen moda ve makyaj görünümlerinin takipçisi olarak en trend güzelliğe sizde kavuşabilirsiniz...

Ve bakalım 2015 sonbaharının makyaj trendleri nelermiş?

Bu sezon no Makeup denilen yani "makyaj yokmuş gibi makyaj" çok popüler.

Yüzünüzde makyaj yapılmamış hissi verecek şekilde yapacağınız dokunuşlar size sonbaharın eşsiz sadeliğini yansıtacaktır.

NWbq0Y.jpg


2015 Sonbahar makyajında kilit nokta " nude makyaj " , yani cilt renginiz ile en yakın renkte kullandığınız makyaj ürünleri.

Gözlerde, şeftali ya da kahvenin her tonundan farlar hakim. Fakat farlar dikkat çekmeyecek sadelikte uygulanırken, gösterişli, özenle kıvrılmış, rimel ile canlandırılmış kirpikler büyük rol oynuyor. Kalın kaşlar bu sezonda da popülerliğini koruyor.Özellikle kalın, dolgun ve yukarıya taranmış kaşlar ideal olanı.

a0B5rB.jpg


Dudaklarda ise her sonbahar-kış ruj akımında kırmızı ve bordo renkler yerini nude rujlara bırakıyor. Doğal renklerde lipglosslarda bu sezon ön planda.

Yoğun allık görüntüsü yerine pembe ve şeftali tonlarda allık uygulamak doğal ve sağlıklı bir görünüm verecektir.

YJ5BZj.jpg


Fondöten seçiminizde ıslak bitişli fondötenleri tercih etmeniz sezonun açık renkte ve sade görüntüsünü yakalarken sizi daha canlı göstermesi açısından iyi bir seçim olacaktır.

Küçük bir ipucu: dış göz çevresine yapıştıracağınız uygulanabilir minik bir taş makyajınızda farklı ve hoş bir değişim yaratacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst