Yeni sezona damga vuracak

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Yeni sezona damga vuracak

attachment.php

Orhan Pamuk'un ilk romanı Cevdet Bey ve Oğulları'ndan uyarlanacak dizide Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu oynayacak.

AY Yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye'nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye hazırlanıyor.

Geçen yıl Onur Saylak'la yaptığı sürpriz evliliğin ardından ikizlerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia edildi. Büyüküstün ve İmirzalıoğlu'nun hayranları sosyal medya ve forumlarda ikiliyi aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde birçok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi. Orhan Pamuk, ilk romanı olan 'Cevdet Bey ve Oğulları'nda Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikayesini ele almış ve Türkiye'nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatmıştı.

(Mynet)

Ekli dosyalar

• tuba-kenan_343.jpg
    tuba-kenan_343.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 104

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Bu dizinin kaç zamandır haberlerini görüyordum sonunda yayınlanacak demek :durbun: Kenan İmirzalıoğlu'nun dizileri genelde beni pek sarmıyor ama ilk bölümüne bakarım...

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Cevdet bey ve oğulları geçen sene oynuyacaktı,demek bu seneye kısmetmiş..

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Ikisinide begeniyorum ama Kenan Imirzalioglu´nun dizilerini hep izlemisimdir. :durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar