Yeni mevsime yeni rujlar yakışır!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Daha fazla nem, daha fazla renk ve daha çekici dudaklar için Artistry’nin yeni rujları bir harika!


ruj_uzun.jpg

Amway’in dünyanın önde gelen cilt bakımı ve kozmetik ürünleri serisi Artistry, yepyeni rujlarıyla, dudaklarda yeni bir devrim yapmaya geliyor.

Rujlar, yenilenen formülleri ile kokusuz ve çok daha fazla renk yoğunluğuna sahipler. Doğal bitkilerden türetilmiş nemlendirici içeren yeni Artistry rujları, bu özelliği ile dudaklarınız için uzun süreli nemlendirme sağlayarak rengin kalıcılığını koruyorlar.

Kremsi ve şeffaf dokulu olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan yeni rujlar, eklenen yeni renkleriyle de dikkat çekiyorlar. SPF 15 içerikli 8 farklı rengi bulunan şeffaf rujların yanı sıra, 17 farklı rengi olan kremsi rujlar, müthiş bir renk yelpazesi oluşturuyorlar.


Yeni Artistry rujların farkı sadece formül ve renk seçenekleriyle de sınırlı değil. Siyah renkli, şık ambalajı, içindeki rujun rengini çok daha fazla öne çıkartıyor.



Fiyatı: 36.84 TL

Alıntıdır!
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
artisruj1.jpg

[FONT=verdana,geneva]Amway’in dünyanın önde gelen cilt bakımı ve kozmetik ürünleri serisi ARTISTRY, yeni mevsimi yeni rujlarıyla karşılıyor. ARTISTRY yenilenen rujlarıyla dudaklarınızın vazgeçilmez nemlendiricisi ve renklendiricisi olmaya devam ediyor… [FONT=verdana,geneva]
ARTISTRY, yepyeni rujlarıyla, dudaklarda yeni bir devrim daha yapmaya geliyor. ARTISTRY Renkli Kozmetik ailesinin vazgeçilmez üyelerinden biri olan rujlar, şimdi yenilenen formülü ile kokusuz ve çok daha fazla renk yoğunluğuna sahip. Doğal bitkilerden türetilmiş nemlendirici içeren yeni ARTISTRY rujları, bu özelliği ile dudaklarınız için uzun süreli nemlendirme sağlayarak rengin kalıcılığını koruyor.

[FONT=verdana,geneva]Kremsi ve şeffaf dokulu olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan yeni ARTISTRY rujlar, eklenen yeni renk tonlarıyla da dikkat çekiyor. SPF 15 içerikli 8 farklı renk alternatifi sunan ARTISTRY Şeffaf rujların yanı sıra, 17 farklı birbirinden çekici renk seçeneği sunan ARTISTRY rujlar toplamda 25 farklı renk tonu ile sizlere çok daha geniş bir yelpaze sunuyor.

[FONT=verdana,geneva]Yeni ARTISTRY rujların farkı sadece formül ve renk seçenekleriyle de sınırlı değil. Siyah renkli, şık ambalajı da içindeki rujun rengini çok daha fazla öne çıkartacak şekilde tasarlandı.
[FONT=verdana,geneva]
artisruj.jpg


[FONT=verdana,geneva]ARTISTRY Renkli Kozmetik ailesinin bu en yeni ve renkli üyesi ile siz de dudaklarınızda farklı bir deneyim yaşamaya hazır olun. Yanınızdan ayıramayacağınız bu rujlardan biri mutlaka sizin için…

[FONT=verdana,geneva]Fiyatı: 36.84 TL
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst