Yeni Gülbeyaz Merve olacak

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
merve-muhtesem_640.jpg

Yeni Gülbeyaz Merve olacak

2002'de yayınlanan Gülbeyaz'ın yeni versiyonunda başrolü Kutsi ve Merve Oflaz paylaşacak.

9 yıl önce Nejat İşler ile Şevval Sam?ı buluşturan dizi, Kazım Koyuncu?nun müzikleriyle de tanınmıştı. Asis Film Koyuncu?nun müzik haklarını alarak yeniden dizide kullanacak. Cazip teklifi kabul eden genç oyuncu Merve Oflaz, yeni Gülbeyaz olarak ekrana gelecek.

alıntı

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
aynen şekerpare bu kadar basitleşti herşey .oyuncu ayrı şey ,sanatçı ayrı şey, şarkıcı ayrı şey,yarışmacı ayrı şey ayrıca varmısın yokmusunda bi kız vardı nursel diye oda oyuncu olmuş ya daha ne diyim of sıkıldım bu tür insanlardan

M

madesam

Misafir
ya şu eski dizileri bir daha çekmiyorlar mı uyuz oluyorum hem de kim bu merve ya şevval samın yerini tutar mı???

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
dizilerde peş peşe iyi kötü kaliteli kalitesiz tvlerde manşet olur tabe :kahve:

bende oyuncu olcam banane :eek:ky::eek:ky::eek:ky:

:hihi:

aynen şekerpare bu kadar basitleşti herşey .oyuncu ayrı şey ,sanatçı ayrı şey, şarkıcı ayrı şey,yarışmacı ayrı şey ayrıca varmısın yokmusunda bi kız vardı nursel diye oda oyuncu olmuş ya daha ne diyim of sıkıldım bu tür insanlardan

işte oyuncu olmak bukadar kolay.Keşke bizde olsak :cokkomik:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
bizim yapımcılar işte bukadar ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar hiç aynı tadı olurmu ayrıca umutsuz ev kadınlarını türkiyede çekiliyomuş biz buyuz işte kliplerimiz çakma dizilerimiz çakma icraat yok anam bizim medyada

R

Rosie

Misafir
yorumlara katılıyorum kesinlikle.Artık herkes oyuncu olabiliyor.Ha gerçekten çok yetenekliyse bir şey demem aras bulut iynemli gibi mesela..onun dısında böyle her programa çıkanı alıp oyuncu diye izlettiriyorlar ya diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.Var mısın yok musuna katılsın herkes:1:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bu kız muhteşem yüzyılda oynamıştı sonra kestiler öldü:1:
hiç güzel rol yapamıyo bence ve gülbeyazın tekrar çekilmeside saçma ne katabilceklerki sonu belli:eek:ky:
sağol tatlım bu arada:lilav:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
offf eski dizileri neden tekrar çekerler ki anlamam.eski kadroyla olsa tamamda milet şevval sam nejat işlere alışmışken tuhaf gelmezmi insana ya.bence boşuna emek harcıyorlar,o kız nasıl becerecek bilemiyorum:dill::dill:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
yorumlara katılıyorum kesinlikle.Artık herkes oyuncu olabiliyor.Ha gerçekten çok yetenekliyse bir şey demem aras bulut iynemli gibi mesela..onun dısında böyle her programa çıkanı alıp oyuncu diye izlettiriyorlar ya diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.Var mısın yok musuna katılsın herkes:1:

bu kız muhteşem yüzyılda oynamıştı sonra kestiler öldü:1:
hiç güzel rol yapamıyo bence ve gülbeyazın tekrar çekilmeside saçma ne katabilceklerki sonu belli:eek:ky:
sağol tatlım bu arada:lilav:

bunlar nejat işler ve şevval samın yerin tutabilirler mi ya.o tadı asla veremezler.
herkes işini yapsın mervede adaya dekrar dönsün bence:cokkomik:

offf eski dizileri neden tekrar çekerler ki anlamam.eski kadroyla olsa tamamda milet şevval sam nejat işlere alışmışken tuhaf gelmezmi insana ya.bence boşuna emek harcıyorlar,o kız nasıl becerecek bilemiyorum:dill::dill:

hepinize teker teker katılıyorum arkadaşlar.Nejat işler ve şevval samın yerini tutabilirlermi bilmiyorum.bakalım ilerleyen günlerde hepimiz görücez.Yine konuşuruz bu konu hakkında ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar