Yeni Fitness Trendi; Pace

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Yeni Fitness Trendi; Pace

PACE, Amerika ve Avrupa’nın önde gelen spor salonlarına hidrolik egzersiz ekipmanları, spor aletleri sistemleri sağlıyor ve kendi ürettiği hidrolik egzersiz ekipmanlarını kendi spor salonlarında kullanan ilk ve öncü marka olarak tanınıyor.

1990'dan beri yaygın olarak yapılıyor
İlk olarak sağlık sektöründe rehabilitasyon amaçlı kullanılan PACE cihazları, kardiovasküler sistemi çalıştırarak hızla kalori yaktığı için 1990 yılından itibaren spor salonlarında da kullanılmaya başlandı. İlki New York’da 1991 yılında açılan PACE spor salonları, bu farklı konsepti ve etkisini kısa sürede göstermesi sebebiyle tüm dünyaya hızla yayılmaya başladı. PACE hidrolik ekipmanlarının dünyada yarattığı pazar payı yıllık 40 milyon dolar. Türkiye için ise, PACE hidrolik ekipmanlarının yıllık 1 milyon $ ciro yapması hedefleniyor. Amerika dışında yaklaşık 1000 olmak üzere tüm dünyada 10,000 üzerinde PACE cihazlarıyla işletilen spor salonu bulunuyor. Amerika’da çıkan fitness trendleri daha sonra dünya tarafından takip ediliyor.

Hem spor yaptıracak hem ekipmanını satacak
Uzun yıllardır deniz taşımacılığı ve gemi inşası alanında faaliyet gösteren, Yardımcı Grup tarafından Türkiye’ye getirilen PACE, ilk senesinde biri Suadiye’de olmak üzere İstanbul’da 3, Türkiye genelinde ise toplam 10 salonla sektöre girmeyi hedefliyor. PACE Türkiye, PACE markalı spor salonlarının franchise’nı vermenin yanı sıra PACE markalı hidrolik egzersiz ekipmanları, spor aletlerinin de tek yetkili satıcısı olacak.

30 dakikada 350 ile 900 kalori yakın
PACE Türkiye salonlarında hizmet verecek eğitmenler, Amerika’daki eğitmenler tarafından tüm dünyada uygulanan PACE disiplinine uygun eğitim alıyorlar. Yaklaşık 30 dakikada 350 ile 900 kalori yakılmasını sağlayan ve yeni bir kavram olan fast-form sistemini kullanan PACE, bu özelliği ile dünyada en çok tercih edilen spor sistemi. İlk adımda her yaş grubundan kadınları hedefleyen PACE Türkiye merkezlerinde özel diyetisyen gözetimi ile hizmet verilecek.

alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst